Öyle bir yorum yap ki okuyan işi gücü bırakıp, hayatı sorgulasın ya da en kötü soluklansın

Öyle bir yorum yap ki okuyan işi gücü bırakıp, hayatı sorgulasın ya da en kötü soluklansın
Geçmiş ten bu zamana kadar dünya genelinde Onuru korumak için yapılan tüm savunmalar da bir çok farklı konular da onursuzluklar erkekler tarafından yapılmıştır (savaş uçlarından tecavüz en baştadır).
Kadın onurunu korumak için onursuzluk yapmaz bunun için kadının dişiliği için değil kirletilmemiş insancıl saygın onuru için diz çökülür.
Dizini sadece kırıp oturmalısın ki kişiliğine de zeval gelmesin 😂
Yani dişiliğinle kişiliğini diz çöktürecek kadar rüzgar estirirken edebi elden bırakma yine de demek istedim.
Kişiliğin, dişiliğin önünde diz çöktüğü dönemlerde dizini sadece kendi gerçeğine koymalısın. 💫 Çünkü en çok alkış aldığın anlarda bile, gece kafanı yastığa koyduğunda tek hesap vereceğin kişi yine sensin. İnsanların beğenisi geçer, aynadaki bakışın kalır. O yüzden en seksi şey hala duruşun, vicdanın ve kendine sadakatin. 🖤✨
Cevap
6Cevap
Kimaeyi etkikeyecek bir sözüm olamazki herkesin hayata açılan pencersi farklı. Ama bir diz çökükecekse masumiyet ve saf sevgi için yapardım
Dizini sadece senden istediğini alamadığında da yanında kalanlara yasla
sevdiğim kadının önünde diz çökerim sadece
Dizini sadece itaat sanılan saygıyı ayırt edene koyarsın...
Ayırt edildiği anda o diz çökmesen çok öteye geçer zaten😈
... dizini sadece acıtmış olursun!
Beyhude olduğunu anlamak, daha çok canını yakacak. Kaçınılmaz olarak!
Dizimi sadece secde için yere koyarım ve kişiliğimin önüne hiçbir şeyin geçmesine izin vermem...
Sadece yaralandığı bir dönemdeyiz insan karakteri ne yazıkkı artık diz çökme konusunda ustalaştı selam olsun diz çökmeyenlere.
Şeytana diź ćökmeyelim kâfi... bu insan da olur.
Çoğu insanın şeytana pabuç giydirdiği dönemde iş zor
Kişiliği oturmuş kendisine ve cevresine saygısı olan o kişinin dizinin dibine kırip inşallah bir ömür boyu otururum. Sonra çay bı de kestane.
Güzel.
Dizini sadece bacaklarımn arasında çök dermişim, diz çöktürmem asla
Sertçe kıçıma doğru uzatıp tekme attin sadece...
Dizini sadece hayal ettim
Dizini hayal et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?