Araştırmalar bunu gösteriyor. Şaşırdık mı 😅 Reelsi izleyince mantıklı geldi. Erkeklere saçma gelebilir belki ama biz anladık 😄
----
Cennetle cinnet arası bir yersin 🙆🏻♀️
---

Ya iğyrençsiniz, tiksincsinizz öğk felan yane..
Araştırmalar bunu gösteriyor. Şaşırdık mı 😅 Reelsi izleyince mantıklı geldi. Erkeklere saçma gelebilir belki ama biz anladık 😄
----
Cennetle cinnet arası bir yersin 🙆🏻♀️
---

Ya iğyrençsiniz, tiksincsinizz öğk felan yane..
Size erkeklerin genel olarak özetleyeyim:
Tüm erkekler doğal olarak hemen hemen aynıdır. Erkekler, doğanın savaşçı, mücadeleci bireyleridir. Avcı-toplayıcı atalarımızdan tevarüs ettiğimiz genlerimiz hâlâ içimizde. Bu yüzden erkek çocuklar küçük yaşlarda silah, tüfek gibi oyuncaklara yönelirken, kadınlar evcilik, bebek giydirme gibi kadınsal işlere ağırlık verir. Bu da içgüdüseldir.
Ancak bunlar beyin yapımızı da etkiliyor. Erkeklerin beyni, kızlara göre belli bir yaşa kadar daha geriden geliyor. Mesela okullarda kız öğrenciler genelde daha başarılı, daha akıllı ve uslu olurken, erkekler daha yaramaz, daha tembel ve agresifler.
Yani 12 yaşındaki bir erkeğin beyniyle kızın beyni aynı değil. Kızlar daha hızlı gelişiyor ve zihinsel becerileri birbirlerine yakın. Erkeklerde ise bu fark çok açık. Yani cinsiyetlere göre IQ değerlendirmesi yapıldığında kadınların IQ'ları birbirine daha yakınken erkeklerinki daha uzak.
Biz erkekler, tıpkı diğer memeli hayvanlarda olduğu gibi hayatta kalabilmek ve döllemek için evrildik. Hayatta kalabilme hünerlerimiz sayesinde daha güçlü ve dirençli bedene sahibiz. İkinci gayemiz ise üremek. Tıpkı diğer memeli canlılar gibi. Bu yüzden erkekler kadınların peşinden koşar, bu değişmez. Karısı sıla hasreti çekiyor diye asma bahçe yaptıran Babil kralı erkekti. Keza karısı için Taç Mahal yaptıran da öyle. Ama tarihte tam tersini göremezsin. Şiirler kadınlara yazılır, hedef alınan her zaman kadındır. Temelinde de üremek vardır.
Zamanla geliştirdiğimiz kültürler sayesinde erkekler daha ölçülü ve makul davranabilmiştir. Bu da irade ve akıl kavramlarının önemini ortaya çıkarmıştır. Kimileri içgüdüleriyle hareket eden memeli hayvan vasfını korurken (bkz: buradaki erkeklerin çoğu), kimileri ise bunu baskılayıp iradeli ve ölçülü davranmayı koruyabilmiştir.
Bunun saçma bir hipotez olduğunu, en azından böylelerine “Senin de anan bacın yok mu?” diyerek kızların namusuna, kendi verdiği önemden bile fazla önemseyip ölümüne savunan erkeklerin olduğundan anlayabilirsiniz, eminim hepinizin abisi veya babası sizi en az kendileri kadar düşünüyor, düşünmeyen ya da “El kızı, ne olacak.” diyenler zaten benim nezdimde insan değiller, bir erkeğin namusu neyse, başkasının kızı kendine ait ve önemlidir.
İyi erkeklere çok büyük haksızlık yaparak serseri erkeklerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz, bir bakıma kendi kendinize kaybediyorsunuz.
Hayır ama şöyle bir durum söz konusu
kadınların bağ kurmaya erkeklerin ise sistem kurmaya programlanmış olmaları ikisinin bir arada yaşamasını ve anlaşmalarını zorlaştıran özelliklerdir, kız çocuklarıyla erkek çocukları farklı büyütülürler aile de toplum da bu farklılığı pekiştirir.!
Hayır, bence tüm erkekler aynıdır cümlesi bazılarına hakaret oluyor. Ne kadar geneli aynı kast ettiğin gibi olsada aralarında gerçekten sevilmeyi hak eden, kalitesini koruyan, saygısından ödün vermeyip bu döneme rağmen insan kalmayı başarabilen adamlarda var. Denk gelmeden bunların varlığına inanmak güç ama:)
Bazı erkekler o kadar benziyor ki “hepsi aynı” demek rahatlatıyor insanı 😅 Ama psikoloji tarafında şunu biliyoruz: Benzer yetişen, benzer sosyal baskılara maruz kalan erkekler benzer davranışlar gösteriyor. Yani mesele “tüm erkekler” değil, aynı kalıplar, aynı öğrenilmiş rollerde 😌 Farklı, gerçekten emek veren erkekler de var; azlar ama var diyelim 😂❤️
Yapay zeka bile sizin gibi düşünmüyor helal olsun
Cevap
27Cevap
Aynen aynen ben naptım ki? Hiç bi s.. mi yapmaman da sorun bro ahdhhd
Füze atsaydın shjs
Hahaha bazı cümleler füzeden daha vurucu 🤘🔥
Öyledir 😅
Aslında tam olarak erkek ve adam ayrımı burada başlıyor...
Hayır tabiki de, benzer noktaları olabilir ama bütün erkekler aynıdır diyemeyiz.
Ben aynı değilim farklıyım.. karakterim var
Aynı değiliz hatta baya farklıyız. Kimse beni o abaza topluluğuyla aynı kefeye koyamaz.
Klasik kadın milleti❗
Adam olanı seçmek yerine nerde ıt kopuk varsa onların peşinde koşuyorsunuz. Onu adam etmeye çalışıp edemeyip sap gibi ortada kalıncada tüm erkekler aynı yhaaa diye ağlıyorsunuz😅
Değil iradeli kontrolünü almış feleğin çemberinden geçmiş cidden has adamlar vardır birde annelerinden süt emmeye başladığından beri disiplin hariç istediği her şey onlara sunulmuş erkekliği zayıfları ezmek ve iradesizce dürtülerini kontrol edemeyen hayvanlar vardır birde daha olgunlaşmamış ciddiyetsiz çocuklar vardır
Bilmiyorum ama ben hiç bir erkeğe daha sen şunu yaptın dediğim de evet yaptım dediğini, kabul ettiğini görmedim. Görmek nasip olur mu acaba? 🤷♀️🥲
@dorelendiniz bence kadınlar kabul etmiyor karıştırıyorsun
@Altınay16 Genel sorun olabilir. Ama ben mesela hep ilişkilerim de bunu gözlemliyorum. Yani bazen artık diyorum ben mi yalancıyım o zaman.. En basit bir şey de mesela ben yapmadım öyle bir şeye evrilebiliyor.
@Altınay16 Yalancı olmak ayrı hata kabul etmemek ayrı bir konudur.
@Altınay16 Ne yönden sıfır anlamadım ki
Siz erkekler için ne düşünüyorsanız erkeklerde sizin için aynını düşünüyorsunuz hainlik sizde yalan sizde vefasıLık sizde gecmişi unutma sizde merhametsizlik sizde vijdansızlık duygusuzluk nankörlük bencillik fesatlık her şey sizde ama bunların hiçbirini kabul etmeyip erkekler böyle diyorsunuz aslında siz kendi içinizde olanı bize söylüyorsunuz
Hayır.
Biz erkek bireyler olarak hepimiz aynı değiliz.
Günde 700 kıza sapıklık yapan erkek ile ben bir olamam valla
şuana kadar tanıdıklarım hep aynı çıktılar ama aynı olmayanda illahaki vardır heralde🤷♀️
Erkekler yaradılış açısından aynıdır, yaşam koşullarına göre şekil alır.
Evet hepsi aynı, ayrica erkeklerden beyin aramaya ne gerek var ters onlara mantık falan
Hepsi aynı olsa ben bu kadar seçici olur muydum hepsi yalan
Çoğu öyle sanırım
Aynı erkolar kapatılsın
Niye kapatiliyorum
Eğer bu araştırman doğruysa o zaman bununla ters orantılı olarak bütün kadınlar da aynıdır artık erkek düşmanlığı yapmaktan vazgeçin
Doğru söylüyorsunuz.
O yüzden adam tanımlaması var.
😆
Hayır.😄Büyükbabaşimde bir erkek olduğu için hayır diyorum. İyiside var kötüsüde🙂
Tüm erkekler aynı demek çok ciddi bir haksızlığa yol açar
Değildir. her kadın nasıl bir değilse erkekler de bir değildir
Bakın at gözlüğüyle dünyaya, aferin. Biz bakınca geri kafa oluruz
Bu mesaj şiddet ve korku içerir:)))))
En masum k7smi öğk yumuşak g olayi kurtarmış:)
Tüm kadınların aynı olmadıgı gibi erkeklerde aynı degil
Bütün bayanlar aynı olmadığı gibi bütün erkekler de aynı değildir düşünce ve kültür farkı nasıl yetiştirildiği ve kendini yetiştirme ve geliştirme ile alakalı bir kavramdır
Birincisi Instagram im yok ikincisi ise Perihan Savaş in şu film replikleri gibi Ben dünyanın en güzel kadınıyım
Yok ya hepsi aynı değil
Hemen hemen evet.
Yani çoğu evet
Yok hepsi aynı değil
Erkek milleti işte 😂
Hepsi değil
Ehh özünde hepsi aynı gibi
Rezonans yasası salarsa bizi değil
Hepsi naylondan
Çoğu aynı canım 😅
Evet aynıdırlar.
Geneli aynı