Günaydınlar🤍 Hayatınızdaki kadını neye göre kıskanıyorsunuz? Güzelliği ve dikkat çekiciliği mi sizi daha çok tetikler, yoksa sizden bağımsız, özgür ve “cool” duruşu mu?

Günaydınlar🤍 Hayatınızdaki kadını neye göre kıskanıyorsunuz? Güzelliği ve dikkat çekiciliği mi sizi daha çok tetikler, yoksa sizden bağımsız, özgür ve “cool” duruşu mu?

Benden başkasına da ilgi göstermesini kıskanırım. İt, kopuk, sapık diye bildiğim kişilerle ilişkisini en aza veya hiçe indirmezse kıskanırım, hatta kızarım. Ne giyeceğini zaten bilir ama normalin üzerinde bir dikkat çekiciliği olursa kıskanırım. Başkasına gülümsese bile kıskanma ihtimalim dahi var duruma göre. Kıskanırım işte. Bilerek kıskandırmaya çalışırsa soğurum zaten. Bazı şeylerin oyunu, taktiği olmaz.
Hayatımda kimse yok ama hayatımda olan kadının ne özgürlüğünü nede bir şeyini kıskanmam kadın kadın gibi davrandıgınsurece bence ortada anlaşma olur zaten şimdiki kadınlar bırak sevgililiği evli olsa bile eşine yok senin benim erkek arkadaşıma karışamazsın yok ben erkek arkadaşımla rahat konuşurum kafasında olduğu için erkekte hali ile kıskanır ve bu kıslanclıgın yıllar içinde birikimi olarak ya boşanmaya ya şiddete gidiyor.
Bunlar sevdiğim kadınımın güzel bir özellikleri kıskanmam zira başka bir erkeğin ilgisini çekecek tür şeyler olursa kıskanırım, başka bir erkeğe ilgi duyacak şeyleri kasıtla yapıyorsa da biter gözümde. Arkasında daima güzelliğiyle destek olacak dağ gibi birisi olduğunu bilmeli.
Erkeklerin kıskançlığı sevgiden vs değil tamamen iremolog'un da yazdığı gibi 'benden daha iyi birini fark ederse' tarzı düşüncelerden. Tamamen egodan kaynaklı onlardaki 'beni başkasına tercih edemez/etmemeli'. Mesela kadın adamı kıskanıyor, sesini, gülüşünü vs ama adam başka erkekler düşüncesiyle hareket halinde. Bunu fark ettiğimde 30 yaşımdaydım.
Bence çoğu erkek, kadının güzelliğinden çok “bağımsızlığını” kıskanıyor 😌✨ Çünkü güzel olman gurur veriyor ama senden bağımsız kararlar alman, bir ortama girdiğinde dikkat çekmen, onsuz da gayet iyi olabilmen egosunu hafif sızlatabiliyor. Biraz da “ya benden daha iyi birini fark ederse?” korkusu işin içinde tabii 💭💔
Cevap
21Cevap
Sevdiğim kadının her atomunu kıskanırım
Ooo iyiymiş
Teşekkür ederim
Benden başkasının görmesini bile kıskanırım.. Benim kadınım olması yeterli kıskanmam için..
İşimiz gereği gülümsüyoruz. Bir yerden sonra bu davranış oluyor. Bir müşteriyle konuşurken çok içten güldüğünü gördüm. Sonrasında göz göze geldik. O anki tepkisi görülmeye değerdi. Sinir olmuştum ilk başta ama hissettiği mahcubiyet hoşuma gitti 😅
Evli bir adama nasıl böyle sarılabiliyorsun arkadaş filmden falan değilse ne bu Hande napıyn sen kızım 😂😂
Erkekler aslında kadınların güzelliğini değil onların kontrol edemedikleri tarafını kıskanır. Dikkat çekicilik tetikler ama asıl rahatsız eden şey kadının kendine yetmesi, onsuz da mutlu olabilmesi yani bağımsız, özgür ve dik duruşunu kıskanır. Kısacası
erkekler genelde kadının başkaları tarafından istenmesini değil
kendisine muhtaç olmamasını kıskanır. :)
Erkekler böyle şeyleri kıskanmaz, kıskansa da kendi cinsini kıskanır kadınlar ile böyle bir yarışa girmeye çalışmaz çünkü kadın farklı erkek farklı.
Hayatımda biri yok ama olsaydı her şeyini kıskanırdım sevdiğimi sahiplenmek kollamak kıskanmak normal
Yani başkasıyla konuşursa kıskanırım öyle bosboğaz edecek kadar kıskanç değilim. Herkesin bir hayatı var
Ben genelde herşeyini kıskanırım ama başkalarına bana olduğu gibi olmazsa kıskanmam
Karşı cinsle rahat iletişim kurmasını kıskanır doğal olarak.
Eskiden ; başkasının bakışlarını
Şimdi ; tırnaklarını cildini
Paylaşmanın söz konusu olduğu her ortamda kıskanır
Çaba sarfedip başarı kazanamayınca vucuduyla hazıra konma işini...
Birlikte olduğu ya da hoşlandığı Kadına çok fazla talep olmasını kıskanır
Güzelliğini, kazandığı parayı, sosyal çevresi, konuştuğu erkeği...
her şey olmasada çoğu şey
Her şeyi ile kıskanırım
Seviyorsam herşeyini, özgürlüğünü suskunluğunu svsvsv
Ne güzel, bilemedim.
Kadında kıskanacak birşeyim yok.
Sevdiğim kadının herşeyini kıskanırım
Giyimini , karşı cinsle olan iletişimini
Başkasına çok içten gülüşünü
Benim olanın her şeyini kıskanırım ✍️
Ben kıskanmıyorum gvatım
Güzelliğini
Özel yerleri