aşık olmadıkları istediğini aldıkları kadını neden kıskanırlar ki her kıskanan seviyor mudur?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
her kiskanan sevmez bazen erkekler bu kiz sadece benim olsun der ama sevgi olmaz
işi bitse bile kimle konuşuyor kimle ne yapıyor diye merak ediyorsa onla konuşma falansa ya
Sevmediğin birini kıskanmazsın
Sadece benim olsun gibi birşeyse ya nasıl anlaşılır sevgiyle
Şimdi bu olayı çok abartmamak lazım herşeyin bir sınırı vardır çok takıntılı biriyse arabistanda yaşayabilir bu olay biraz karakter ve kafa meselesi
Beni mi yoksa fiziğimi mi sevip kıskandığını ne sorarak anlarım
Bunu sorsan net cevap vermez ki
Hal ve haraketlerin den anlarsın
Nasıl hal ve hareketler olur sevip kıskanan kişilerde
Habire temas ediyorsa kaç senden çekiniyor incelik yapıyorsa değer veriyordur bu kişiye göre değişir çocuğu tanımıyorum
sevişirken peki nasıl anlaşılır?
Kızim senin bir şey anlamana gerek yok sevişmişsin zaten atı alan üsküdarı geçmiş çocuğun amacı buysa bile ulaşmış geçmiş bitmiş yani
Vermedim ama daha uğraşıyor
sevişirken ki hal ve hareketlerini sormuştum ben ama
Sevişirken belli etmez odak noktası zaten senin vücudun olue
peki kız iyi sevişiyorsa bağlanır mı aşık olmaz mı ilerde
Ne çok soru sordun 😂
Swn şimdi dışarı cikabilirmiajn
Ne alaka
Erkekler kadinlari neden kıskansın ne alaka
diğer erkeklerden
Yaaa dieger erkek gay mi
Aşık olduysa kıskanır
Sadece benim olsun diye bir sahiplenme olamaz mı
Yok erkeklerde öyle bir şey yok. Ama şu var aynanda 10 kıza aşık olabiliyoruz. Hepsini de sever. Allah yaratmış ne diyim
aşık olanla cinsellik olarak ilgilenen erkeğin kıskanma sevgisi nasıl belli olur diyeyim o zaman
Her erkek cinsellikle ilgilenir. Sadece biri severken ilgilenir diğer sırf kullanmak için. Açıkçası kullanan erkek evlilik tarzı şeyleri hiç konuşmaz. Aşk ve sevgi üzerine pek konuşma yapma sürekli iltifat ve güzel şeyler yapar. Aşık olan kimse bu kadar çok iltifat felan gönül olmaya çalışmaz. Kullanan erkek ikna kabiliyeti çok gelişmiştir. Bir bakmışsın beni bile ikna etmiş yatakda d. malmışım. :) aşık olan erkek konuşamaz bile heyecanlanır. Yani daha pasif gözüken erkeklere odaklanın çok aktif olan erkek tehlikeli ama kadınlarda onları erkeksi bulup düşüyor sonra yatakda buluyor kendilerini
Pasif duran daha yatak atıcı oluyor aslında
Kullanmak için de aşktan gelecekten konuşan var anlaması kolay değil iki şekilde de
Pasif ve aktif derken kızlara karşı daha istekli olanlardan bahsediyorum mesela ben kızlarla çok konuşurum ama pasifimdir böyle yürümem. Normal sohbet. Yürüme konusunda pasif veya aktiflik. Çok yürüyen erkek tehlikeli. Ama tabi konuşa konuşa onun karakterini analiz yapabilmen önemli
Öyle tiplemeler de var haklısın ama en önemlisi konuşurken analiz yapman. İşin içine alkol sokmak isteyen erkekten direk kaç. Zaten erkekle alkol içen kızın sonu hüsrandır. Zaten 3-4 gün anca dayanır illa konuyu cinselliğe çeker seni meyil etmeye çalışır. Yatakçı erkek bir kızla öyle aylarca konuşmaz. Maks 2 hafta dener. Adamın s. ki hemen istiyor senle mi uğraşacak. Bırakır konuşmayı av değiştirir. Ultra yatakçılar var bunlar 1 yıl bile uğraşır. Ya sende elma toplama uyanık ol illaki açık veriyor.
Sevdiğinden mi böyle yapıyor yoksa elde edemiyor diye mi bilmem lazım gerçi yarı elde edince de kimle konuşuyorsun kimle dışarda geziyorsun falan yapıyor
Elde edemiyor diye bir şey yok hoşlanıyordur ama şunu şöylim erkekler çabuk soğur. Yani böyle çok trip, naz, tavır ya da dik kafalılık vb çabuk soğumaya yol açıyor kadınlar da bunu fark etmiyor kadın ya onda bile trip yapıyor. Bir bakmış adam daha sevmiyor. Demekki bu beni sevmedi gibi saçma çıkarımlar yapıyorlar. Ya şunu söylim kadınların mantıklı çıkarım yaptığını pek rastlamadım. Bir iki tanesi dışında onlarında hakkını yiyemem.
8 aydır uğraştı ne nude ne sexting hiçbirini yapmadım sevdin mi gerçekten dedim sevdim demişti soğumuş galiba dediğine göre sevgisi bitti diye düşünüyordum ta ki hala kimle konuşuyorsun kapat bakıcam telefonuna falan diyene kadar
Şimdi detayları bilmiyorum ama bir şekilde soğumuş gibi görünüyor
sevişince ilgisi gelir bağlanır mı ki
İlgisi gelir ama bağlanır mı bilemem. Bir erkeği bağlamak sevişme veya çocukla olmuyor. Maalesef bunu kadınlar çok kullanıyor çünkü kadınlar böyle bağlanabiliyor. Erkeği bağlamak davranışlar ve konuşmalar ile olur.
Tabiki sevmiyor
sevmiyor ama kısknaıyor çok saöma değil mi
Yaa yalandan erkeksi iç güdüyü tatmin ediyor.
haklısın
Kiskanmaz
kimleri kıskanırsınız
Sen benim icin değerli biri olursam sna ulasanlari
Değerli olduğumuzu nasıl anlarız?
Sana sabah günaydın diyormu
Uyandım da sayılıyor mu :)
bazı sabah yazmıyor ben yazmazsam ilgisi kesiliyor anlayamıyorum
Swvmiyor
Sevmeyen biri kıskanmaz gibi de anlayamadım
Kıskanmıyor zaten
hiçbişey yok durduk yere ver telefonuna bakıcam kimle dışardasın eve git veya niye meşgulsün kim o konuştuğun gibi gibi
Cocukca