İşine gelmeyince kaçar, iki yüzlü olur, kolay yalan söyler, bencildir sadece kendini düşünür. çıkarı varsa yanınızda olur, zor günde ortalıkta görülmez, dedikodu yapar.

İşine gelmeyince kaçar, iki yüzlü olur, kolay yalan söyler, bencildir sadece kendini düşünür. çıkarı varsa yanınızda olur, zor günde ortalıkta görülmez, dedikodu yapar.

Korkak insan genelde risk almaktan kaçan sorumluluk gelince geri adım atan yüzleşmesi gereken yerde susmayı seçen kişidir. Kendi hislerini bile savunamaz çoğu zaman başkalarının arkasına saklanır Cesaretsizlik çoğu zaman aman sorun çıkmasın maskesiyle gizlenir.
Yüzleşmez. Bir şey mi oldu? Konuşacağına ortadan kaybolur. Bugün var yarın yok ayrıca netlik desen sıfır. “Bir bakalım ya” onun hem sığınağı hem kaçış planıdır. Cesaret mi gerekecek? Hemen devreye bahaneler girer, kulağa mantıklı gelir ama özü kaçıştır. Suçu başkasına atmakta üstüne yoktur, çünkü “ben de hata yaptım” demek yürek ister. Konfor alanına yapışmıştır; bildiği acıyı, bilmediği ihtimale tercih eder. Bir de güçlüymüş gibi yapma hali vardır; ya kontrol etmeye çalışır, ya küçümser, ya da susup cezalandırır. Kısacası bağırarak değil, sessizce kaçan tiptir.
🙏💚
💚:)
(^-^)/☆
Vallahi böyle insanları hiç tanımlamak için uğraşmam içimden ne geçiyorsa yüzüne söylerim iletişimi ya keserim ya affı samimiyeti keserim ya da örnek veriyorum mesafe koyarım ya böyle insanlar her yerde için gerçi ama kimin ne olduğunu bilemiyorsun sonradan ortaya çıkıyor
Haddini bildirmek isteyince engel atar kaçar zavallı 😂
Birde onlar var 😂 ağız tadıyla söveceğiz
İnternetleri kesilince biter havaları gerçek de yemez 😂
Eyvallah Hocam :)
Korkak insanı çok sert tanımlamışsın, bayağı incinmiş gibisin, hissediliyor 😔 Ama şunu da unutma, herkes korkar; fark, korkarken ne yaptığı. Ben korkağı, sorumluluktan kaçıp suçu başkasına atan, yüzleşmektense arkadan konuşan, vicdanını susturup menfaatini seçen kişi olarak tanımlarım. Böyle tipleri de hayatında tutmaman, kendini koruman en sağlıklısı olur 💔🧠
Sert mi? :D bu kibar halim. sövmek lazım aslında
Kesinlikle takmıyorum bile değmez
Cevap
19Cevap
Hep maske ile dolaşır , iki yüzlü ve sahtekar olur , bu tarz kişiler kaypak olur isine geldiği gibi hareket eder
Kesinlikle ablam 🙏🌸
👍🙋☺️💞
Pısırık insanlardır. Benlik öz'ü bulamayan birey korkaktır ve özgür değildir.
Tavuk 🤷♀️ herkesin bostanında gözü vardır ama yaprak kımıldasa korkudan havaya uçar
Arkamdan konuştuğunu yüzüme söyleyemiyorsa korkaktır
Korkak insan dendiğin de sular durur.
"Ne kadar cesursun?" sorusu sorulduğunda aslında burada seni test etmek anlamı taşıyor.
Kendinden korkan kişiler her şeyden korkar.
Daha felsefik bakış açısıyla cevap vermek istedim aynı noktada kalan değişemeyen insandır cesaret değişime ayak uydurabilmekle başlar hayatta her zorluğa karsi kalıba göre şekil almak lazım
zor zamanimda yanimda olmayan, hatta keyfi isteyince gelip sonra yine giden kisilere korkak diyorum. bir de sevgisini soylemeyen hissettirmeyen tipler var onlarda korkak.
@Gof34 bu arkadaş bence korkaklığın ete kemiğe bürünmüş halidir. nefes bile alıyor hata konusuyor da çok ilginç.
Korkaklık aslında kötü bir şey değil, korkaklığın iki nedi var birini kaybetmekten korkmak gibi , biri de zavallılik olarak nitelendirebilirim.
Detaya imzamı atıyorum
Teşekkür ederim dostum cansın
Yalan söyler, gerçeklerle yüzleşemez, sorumluluk almaktan kaçar, iftira atar, arkadan konuşur benim için korkak insanın tanımı böyle
klavye başında aslan, sokakta kedi yavrusu olan tiplerdir.
Ayrıca iftira da atar kendi yapar başkası yapmış gibi davranır
Sadece korkak olarak tanımlarım alt tabanları benim için önemli değil
Çocukluğundan kalma travmaları olduğunu düşünürüm. Kendi özsaygısını kazanamamıştır
Gerçek duygularını hep saklar, en çokta kendini kandırır.
Her insanın korkuları vardır. korkuların en güzeli borçlu ölmekten ve kalp kırmaktan, Allahtan korkanın korkusudur.
Çok yalan söyler, iki yüzlüdür, zoru görünce kaçar, dalkavukluk eder.
Korkak değil sadece pısırık insan vardır
Sever ama uzaktan bakar
Karektersiz olan net söylüyorum her şeyi yapar
Herseyden suphelenen adam
Detay ile aynı fikirdeyim
Sürekli bahaneler uydurur
Pasif, zora gelince kıvıran , özgüvensiz biri
Aynen açıklamasa yazdığın gibidir 👍
en ufak şeyde korkar.. laf diyemez
Lahmacun yemeyen ldld
Detay zaten dogruyu aciklamis katılıyorum
Aynı zamanda zulmetmeye meyillidir.