"Beni görün ama incitmeyin."
Gizli üye Yoda, imlaya dikkat eden bir soru gördüğünüzde soruma gelmeyiniz.
Derinlik taklidi yapan, alıntılarla konuşan, felsefi poz veren ama içi boş biri..
Kadın erkek fark etmez, kimseyi yakından tanımadan sadece yazdıkları ile derin olup olmadığını anlayamazsınız. Artık kişinin beyanına güven olmuyor ki zaten ben derinim diyene de güvenilmez, karakterini kişiliğini sen söyleme bırak kişiliğin seni yansıtsın.
Üzerine alınma ponçik 🤣 hedeflediğim sen değilsin.
Tekrar oku bu üzerine alınmak mı? Birini hedefliyorsanız bu yorum yazanları ilgilendirmiyor, sizin gibi asaIaklara cevap verende kabahat. Etkileşim aldığınızda bir yerleriniz kalkıyor, sen kimsin de acaba bana mı diye üzerime alınayım? Son sorulan sorularda. bu var buna yazdım seni minik ucube. Herkesi insan zannedersek böyle oluyor işte..
Seni siteden tanıyorum, yorumlarını beğeniyorum. Sakin ol.
O zaman laf sokma, kahkaha atan gülücük koyup dalga geçer gibi sanki ben üstüme alınmışım gibi laf çarpma yeterli. Ben kimseye sataşmıyorum kimsenin de bana sataşmasını istemiyorum çok rica edeceğim. Erkeklerle ilgili derin muhabbeti yapmışsın bende sadece tek cinsiyet değil kadınlarda aynı demişim alt tarafı, kimseyi de tanımadan kendi beyanı ile derin olup olmadığına karar veremezsiniz demişim kötü mü etmişim? Neyse, yanlış anlama deyip geçeyim sorun yok sakinim.
Yanlış anlaşılma var. Kimseyi bireysel olarak hedef almadım, bir davranış kalıbını tartışmaya açtım. Üzerine alınanlar kendince yorumlamış olabilir ama bu, niyetimi değiştirmez. Eğer "deşifre olma hissine" kapılan da varsa, bu benim sorunum değil.
Deşifre olma hissi biraz kendini beğenmişlik olur. Tüm site beni konuşuyor, bütün kızlar peşimde, her soru benden bahsediyor hissi epey bir ego gerektirir. O hisse "kendini beğenmiş ve yüksek özgüvenli" kişiler kapılabilir, beni ilgilendiren bir durum yok kısacası.
Kimsenin kendini merkez almasını gerektirecek bir durum yok. Genel bir davranıştan bahsediyorum, bireylerden değil. Üzerine alınmak isteyen alır, istemeyen geçer. Konu bu kadar basit.
Deşifre olma hissi çoğu zaman yüksek özgüvenden değil, tam tersine kırılgan egodan gelir. Onun ayırdını da yapmış olayım.
Haklısonız bu hayal kıroklıgınhem. kendi hemde karsısında ki için
Elbetteki özel. olmak güzel bir şey ama. bununhakkıyla yapmak yani hak etmek gerekir
Bunun kolaybolmadıgını kendi de biliyor olmal8
En azından bir çabaları var
Ancak orta ve uzun vadede başa çıkamayacakları bir durum olması nedeniyle zorda kalıyorlar
Eig için teşekkürler🙏
Maskeli kahraman rolü diyorsun
Bir çok kişi maske ile dolaşıyor zaten
Böyle erkekler aslında çoğu zaman sahte değil, çok güvensiz oluyor 😕 Sürekli alıntı, felsefi poz falan; “beni değerli görün” çığlığı gibi. İçini doldurmadan derin görünmeye çalıştıkça daha da yapay duruyorlar. Yine de bu hâl, aşağılık duygusunun savunma hali. İlgilenmek zorunda değilsin, ama kişisel algılamasan iyi olur ✨
Cevap
3Cevap
Şahsi fikrim herkes alfa ayağına yatıyor ama elinize yüzüne bulastiriyor benlik duygusunu kaybetmis insanlar diye yorumlayabilirim
Boş insanların algı oyunudur. ela aeviyesi düşük insanlar bunu yapar.
Niye beni tarif ettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?