Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğruysa kız arkadaşım ettiğini buldu neden çünkü intikam planı kurdu oda içindeydi sezdim zaten hissettim ikisini bunun nedeni ne? benim başımı da yakabilirdi tam yanmadı çünkü ben izin vermedim ilk tehditi ben aldım ikinciyi aldım şüphelendim 4 yıl sonra tuzaklar kuruldu umursamadım kurtuldum duyduk doğruysa oda tehditler edlmiş fazlası olmuş bir de ortada yalan da var doğruysa bana tuzaklardan sonra nişanda pişman olmuş ama kurtulamamış ki ben ona ne demiştim eskiden kurtulamıyorum o bence beni tınlamadı yok be dedi iyi biridir doğruysa başına büyük belayı getirdi ve etme bulma dünyası oldu kuzen dersek hiç hedefine ulaşamadı baya sene sonra yardakçısından bir yıl sonra o kurdu ama olmadı çünkü merve yemedi çünkü yardakçısı sayesinde gördüm eski olayı şüphelendim olay anında doğru çıktı kaçtı pisik ama bu sayede ilk olay ortaya çıktı ve onun yaptıkları ailesinin saklaması yani annem anladı mecbur demek zorunda kaldım çünkü konuşmaları yanlış anladım onun da sonu yakın gibi Allahın izniyle
Mesela diyelim ki erken yasta evlendirildim ve bu cocukla 7,8 yasadim ve artik beni sevmedigini tekrarlardi hatta her turlu kufredip benden daha genci Almaz seni cok cirkinsin falan seni 40 yasinda biri alir ben baskasini seviyorum bende surekli ona ben seni seviyorum hatta dovuyordu 2 sans verip 3de yine devam ediyordu bende boyle yapma sonra beni cok ararsin annem ve babam ayri oldugu icin beni kimsesiz sanma cunku bir gun senden nefret edip tek kalemde silerim ve sende baban gibi 7 Kari yaparsin evt soylerken canim aciyordu ama artik kendim icin dusunmeye baslamistim ve biraktim onu ve simdilik 5 Kari yapti birisinden cocugu var ama hamileyken kacti ondan ve ne zaman ayrilsada yine bana gelip yalvariyor ama ben onun yalanci oldugunu bildigim icin affedesim yok.
Sizce buraya kadar ukuduysaniz sizin icin karma mi degil mi bilmiyorum ama bence gayet iyi bir karmadir 😏
bu işler şöyle su testisi su yolunda kırılır gibi.
mesela sen twhlikeli işlerle uğraşıp birinin canını yaksan seninde o şekilde canın yanması doğal olur çünkü işin içindesin yani olasılık yüksek..
Ben karmaya inanıyorum, ama mucize gibi değil, daha çok enerjinin döngüsü gibi görüyorum ✨
Yaptığın iyilik de kötülük de bir şekilde dolaşıp davranışlarına, ilişkilerine, fırsatlarına yansıyor bence.
Net yaşadığım çok şey oldu; özellikle kimse görmüyor sanıp haksızlık yapanların bir süre sonra çok benzerini yaşamasına çok şahit oldum 🙂
O yüzden “ne ekersen onu biçersin” sözü bana oldukça gerçek geliyor 🌱
Cevap
2Cevap
karma diye bir şey yok
Pek böyle şeyleri anlam vermem yani anlam yükleyemiyorum hayır diyorum o yüzden
Evrende her şey enerjiden oluşur ve ahlaki muhasebe elbet hesabı keser.
İnanmiyorum karma diye bir şey yok , ama İlahi Adalet diye bir şey var bunada şahit oldum...
inanıyorum gercek. bazisina islemiyor ama
Var cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?