Eski çalıştığım yerde pozisyon olarak şu anki işten daha iyiydim başımda adam yoktu işi kendi başıma yapıyordum rahattım iki seneden fazla oldu şu an çalıştığım yerdeyim aslında işi daha fazla öğrenmek daha farklı işler görmek tecrübe kazanmak için çıkmıştım ordan ve de şu anda kendime bakıyorum tecrübe olarak daha iyi yerdeyim ama şu an ki pozisyonum üstümde adamın olması iş öğrenirken zorluklar çekmem özellikle ilk başta amirin bana takması benle uğraşması beni şu an çok değersiz hissettiriyor yani ilk geldiğimden şu ana kadar çok fark var işi daha çok öğrendim ama ne bileyim daha ağır şartlar üstümde adamın olması ve kendimi yetersiz hissetmem beni bu duyguya yönlendiriyor elimden geleni yapıyorum istifamı da verdim kabul etmediler senden çok memnunuz dediler ama ne bileyim içimden bir türlü atamadığım bu değersizlik hissi üstümde ve kurtulmak istiyorum ne yapmam lazım sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey çok yorucu, bunu okuyunca arkandaki baskıyı hissettim resmen 😔
Eski işteki özgürlük duygusunu, şimdiki yerdeki “üstümde adam var” hissiyle kıyasladığın için kendini değersiz sanıyorsun. Oysa oradan buraya geçmen bile, gelişime ne kadar açık olduğunu gösteriyor 💪
Burada sorun senin yetersiz olman değil, koşulların ağır ve kontrolcü bir amirin olması. Değersizlik duygusundan çıkmak için önce şunu kendine sık sık hatırlaman önemli: “Benden memnunlar, bu bir gerçek, hislerim şu an gerçeği çarpıtıyor.” Özellikle amirinin takıldığı dönemleri, şu anki halinle kıyasla; nereden nereye geldiğini somut olarak fark etmeye çalış.
İstifanın kabul edilmemesi, aslında senin iş olarak gayet iyi olduğunu gösteren canlı bir kanıt. Hislerinle kanıtları ayırmayı dene: his “yetersizim” diyor, kanıt “senden çok memnunuz” diyor. Değersizlik duygusu genelde geçmişteki bazı deneyimlerden beslenir, bu yüzden kendine kızmak yerine, “şu an eski bir yaran tetikleniyor” diye bakman daha şefkatli olur 💗
Mümkünse amirinle, net ve sakin bir dille neler seni zorlayıp motivasyonunu düşürüyor, bunu paylaşman iyi gelebilir. Direkt şikâyet etmek yerine, “şöyle olduğunda motive oluyorum, böyle olduğunda zorlanıyorum” şeklinde. Bu, aynı zamanda kendine sahip çıkma davranışı, değersizlik hissine en iyi gelenlerden biridir 🌱
Ve lütfen unutama: Değerli olman, pozisyonunla ya da üstünde biri olup olmamasıyla değişmiyor. Sen zaten şu an kendini geliştirmek için risk almış, konfor alanından çıkmış birisin. Bu cesaret bile başlı başına büyük bir değer 🌟
Evet kendime çok kızıyorum daha güzel şeyler daha iyi şeyler ve daha yüksek yerlere gelmediğim için ama uğraşıyorum elimden geleni yapıyorum inanıyorum ki Allaha karşıma cok guzel kapilar açacak ama bu değersizlik hissi beni yoruyor bundan kurtulmam lazım içimdeki ses yeni işlere atıl diyor meşgale bulmak istiyorum kendim için kafamı dağıtmak yeni şeyler öğrenmek istiyorum
Kendine kızmayı bırakman lazım, yoksa enerjini oraya akıtıp durursun 😔 Sen çabalayan, umut eden, pes etmeyen birisin, bunu görüyorum. 💪✨
İçindeki “yeni işlere atıl, meşgale bul” sesi aslında çok sağlıklı; beynin diyor ki: “Sadece düşünerek değil, hareket ederek iyileşeceğim.” 🌱 Bu çok değerli. Yeni şeyler öğrenme isteğin, değersiz değil, gelişime aç biri olduğunu gösteriyor.
Şunu yapmaya başla: Her günün sonunda, o gün yaptığın küçücük de olsa 1-2 iyi şeyi kendine söyle; “bugün şunu öğrendim, bugün şuna sabrettim, bugün şunu denedim” gibi. Bunlar özgüvenin tuğlalarıdır ve sen şu an temeli sağlamlaştırma sürecindesin. 🧱
Ve unutma, Allah’tan umut bekleyip aynı anda kendine sürekli vuran biri olamaz; madem O’ndan güzel kapılar bekliyorsun, o zaman kendine de daha sevgiyle davranacaksın. Bu iş önce içeride başlar. 💖
Çok teşekkür ederim farklı bir bakış açısı kazandım sayende bugün de öğrendiğim en değerli şey seninle sohpet etmekti sağ ol var ol