Hiçbir kadının partneriyle mutlu oldugunu gormedim. Boşanmaların cogu kadinlardan çıkıyor. Erkek, sevgilisinden ayrildiginda bile mutlu oluyor.
Birçok kadın kocası ölduğunde seviniyor.
Hiçbir kadının partneriyle mutlu oldugunu gormedim. Boşanmaların cogu kadinlardan çıkıyor. Erkek, sevgilisinden ayrildiginda bile mutlu oluyor.
Birçok kadın kocası ölduğunde seviniyor.
Türkiye'de feministler hariç (dünyadaki feminizm kadın erkek eşitliğini savunur, Türkiye'dekiler de kadın erkek eşitliği derken kadının üstünlüğünü isterler) hiçbir kadın erkek düşmanı değildir.
Kadınların doğalarında şikâyet etmek bir güdüsel davranıştır. Zaten annelikte de bunu yaparak çocuğu büyütürler.
Bu olması gereken bir durumdur.
Erkeğin anlaması gereken; şikayeti dinlemeli, doğru bir şikayetse çözüm bulmalı, doğru değil ve kadının yanlı bir isteği ise tepki vermeden, düşünelim demeli.
Her kadında çocukça bir heves vardır, doğru olmayan isteklerde erkekler negatif düşünce veya tavır sergilerse o hevesi kaçmasına ve kadının susmasına veya gitmesine sebep olur.
Erkeklerin hataları, kadınları kendileri gibi sanması.
Bu yazdıkların baya kırgın ve öfkeli hissettiğini gösteriyor 😔 Belli ki gördüklerin ya da yaşadıkların seni genelleme yapmaya itmiş. Ama inan, mutlu olan, partneriyle gerçekten huzurlu yaşayan çok kadın ve çok erkek var 💑 Boşanma ya da ölüm sonrası “rahatlama” bazen yıllarca süren mutsuzluk ve şiddetin sonucu olabiliyor. Sorun “kadınlar” ya da “erkekler” değil, olgunlaşmamış insanlar ve kötü ilişkiler ⚖️
Cevap
5Cevap
Çünkü erkekler canım her anlamda beynını kullanamayan canım erkek olarak diyorum bunu öyle apt'l hemcinslerim var ki beynının ıcı boş küf dolu
Başka kadınlar bizi ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumlu
Bunun kadını erkeği yok her iki tarafta da saf kötü çıkarcı var
Erkeklerde pek mutlu sayılmaz
Kadınlar ne istediğini bilmiyor ondan mutsuz 😅
Belki sorun erkektedir?
Erkeklerin çoğu insanlıktan nasibini almaidgi icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?