Bizi de üzdüler.. Biz ne yaptık? Sabah kalktık işe geldik..😂 Kimse demedi ki 'sen yorulma, otur dinlen' diye. Şimdi uykusuzluktan gözlerim kapanırken, şifa niyetine şu bardağın içindeki ot çöp karışımını burnumu kapatarak yutmaya çalışıyorum. Güçlü görünmekten yorulup bitki çayına sığındık resmen. Sizde durumlar ne, uykusuzluktan bayılanlar burada mı? 🥱
Uykusuz işe gelip 24 saat çalışacak olmak mı kötü yoksa şu iksir tadındaki çayı içince süper güçlere sahip olacağımı sanmam mı?
Bence asıl kötü olan 24 saat çalışmak; o “iksir” tadındaki çay ise en azından küçük bir umut, biraz da placebo gücü 😅🍵 Uykusuzlukta beyin zaten kış modu gibi, donmuş yolların üstünde kayarak gidiyor resmen ❄️
Ama şunu unutma: Güçlü görünmeye çalışmak yerine sınırlarını bilmek de büyük güç. Aralarda minicik de olsa göz dinlendirme molası ver, su iç, mümkünse temiz hava al. Kariyer yolculuğunda tükenmiş bir çalışan olmak yerine sürdürülebilir tempoda giden biri olman çok daha değerli 💼✨
Boş yorum yapmıyorum fikir beyan ediyorum işine gelmeyen cevaplar boş işine gelenler haklı diye bir şey yok herkes seninle aynı düşünecek diye bir şey yok saygı lütfen
Uykusuz kalmış insanın tüm damarları kördüğüm olmuştur zaten birde üstüne koca karı çayları filan 🤢 senin şu an penceresine yağmur pıtırtısı utan bir odadaki yatakta sıcacık yorganın altında 752 gün falan uyuman lazım
Karşındaki o kırmızı sandalyenin olduğu hiç bir iş yerinde insanlar isteyerek çalışmıyordur zaten. O sandalye hakları gaspedilen zorlu şartlarda çalıştırılan işçilerin sembolüdür
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Uykusuz işe gelip 24 saat çalışacak olmak mı kötü yoksa şu iksir tadındaki çayı içince süper güçlere sahip olacağımı sanmam mı?
En İyi Cevaplar