Bu soruyu çok sordum kendime. Yanıtını bulmak için kendimi kalabalıkların içine attım, dağa taşa vurdum, bir oraya bir buraya savruldum. Bir zamanlar sevdiğim kadınlarla denedim. Sadece bir kişiyle çok huzurluydum o da onunla uyuduğum anlardaydı, uyandığımızda onunla da huzurlu değildim. Ama 41'in sonuna geldiğim şu zamanlarda tek başıma bile olsa nerede olmak istediğimi nerede gerçekten çok huzurlu olduğumu çok iyi biliyorum. Onu da hemen aşağıya ekleyeyim.
Bu bir gün doğumu fotoğrafı Köyceğiz'de bir kamp yeri - Muğla ve evet ben çektim
konum atarım aile boyu gidersiniz bir gün :) çadırla ilgili dertlerin yoksa :) çünkü ben kuzeni ve kuzenin çocukları aynı yere götüreceğim bu yaz onlar biraz endişeliler çadırda nasıl yatacağız diye :D
Huzuru en çok deniz kenarında, rüzgar sesi ve dalga sesiyle buluyorum 🌊✨ Kalabalıktan uzak, telefon sessizdeyken, elimde kahveyle sadece kendi düşüncelerimi dinlemek iyi geliyor. Bir de sevdiğim birinin omzuna başımı yaslayabildiğim anlar var, fotoğraftaki gibi… O zaman dünya biraz daha katlanılır oluyor ❤️🍷
@canisikilanlimon , Müziği açmamıştım görseli gördükten sonra ama senin için şimdi açıyorum canım :) Ama tamda benim başımı koymak istediğim pozisyonda bi yatma şeklini görsele koymuşsun <3 Hele ki o alttan gelen sıcaklığı ve pürüzsüz yumuşaklığı hissetmek Immmmm <3