Icten bir kahkaha mi yoksa seni gercekten anladigini hissettiren bir an mi daha hizli yaklastirir bazen ikisi bir araya gelince kalp direkt evet der ❤️🔥😉
Biri seni guldurdugunde mi daha baglanirsin yoksa seni anladigini hissettirdiginde mi yani kalbe ne daha cabuk dokunur ❤️🔥😉 ?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
İkisi de çok etkiler ama kalbe daha hızlı dokunan şey bence anlaşıldığını hissetmek. Biri seni güldürdüğünde keyif alırsın, yanında iyi hissedersin; o an güzeldir. Ama biri seni gerçekten anladığını hissettirdiğinde, suskunluğunu bile çözdüğünde, orada daha derin bir bağ oluşur.
Gülmek anlıktır, anlaşılmak kalıcı. İnsan en çok “ben buyum ve bu hâlimle kabul ediliyorum” duygusuna bağlanıyor. Zamanla güldürenler çok olabilir ama anlayanlar hep az kalır.
Beni en hızlı çeken, anlaşıldığımı hissettiğim an oluyor 😌✨ Kahkaha çok güzel, bağ kurdurur, ortamı yumuşatır ama “tam da hissettiğimi söyledi” dediğim biri kalbime daha derin dokunuyor. 😍 Sonra buna bir de içten gülüş eklenince işte o zaman kalp gerçekten “tamam, bu kişi” diyor 🔥💕
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Güldürdüğünde ve anladığında
0
0 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Biri seni guldurdugunde mi daha baglanirsin yoksa seni anladigini hissettirdiginde mi yani kalbe ne daha cabuk dokunur ❤️🔥😉 ?
En İyi Cevaplar