Yanlış anlaşılmaktan korktuğundan hiç de doğru anlaşılamadın. Çikolata görünürken acı sirke tadın. Anladıkları şey yanlışsa doğrusunu onlara sunmalısın. İhtiyaçları yoksa susmalısın.
Dimi senseim hislerimi yazıya dökmüşsün, bende bazen yanlış anlaşılır ve anlatmaya çalışırken iyice işleri kötüye götürüp daha da yanlış anlaşılırım, bu ifade edememek değil senseim aslında da neden bence biliyor musun, birine bir şeyi söylerken üzülmesinden çekindiğimiz için belki de sözcükler doğru bile olsa anlatım tarzımız yanlış olduğundan, kelimeler doğru ama ifade ediş şeklimiz karışıyor, be sonra daha da kötüye gidiyor
Ben öyle olduğunu düşünüyorum sneswim çünkü kendi hayatıma bakınca daha az umursadığım ya da hiç umursamadığım bir insanla konuşurken bi şey anlatırken sorun yaşamıyorum genelde dediğin gibi hayatımda bi yeri olan kişilerle oluyor bunlar
Kesinlikle senseim 🥹🥹 sorun kelimelerimizde değil, hislerimiz değer vermemiz karşılığı yaşadığımız tereddüt, olsun ama değer veren de anlamaya çalışır dimi 🥹 biz anlatamadıysak biraz da onlar anlamaya çalışsın
Yanlış anlaşılmaktan eskiden çok korkardım, özellikle de sevdiklerim söz konusuysa 😔 Ama zamanla şunu gördüm: Kendini sürekli açıklamaya çalışmak da insanı yoruyor. Biri iyi niyetini görmeye niyetliyse, küçük bir açıklama yetiyor. Görmek istemeyen ise, sen ne dersen de başka yere çekiyor. O yüzden artık önce niyetime bakıyorum, sonra da gerektiği kadar konuşup gerisini fazla zorlamıyorum 💜🚏🌧️
Kesinlikle ama bazen istemeden yanlış anlaşılıyorsun ve dediğin gibi karşındaki de inatla yanlış anladığı için ne kadar denersen dene doğruyu anlatamıyorsun ya. Çok kötü bir his değil mi
Öyle ama seni tanıyan biri zaten ne demek istediğini az buçuk düşünür ne amaçla söyledi diye zaten. Gidip de rahatsız olacağı bir şeyi inadına söylemezsin. Tanımayan biri de beyni varsa düşünür sorgular zaten.
Bende öyle diyorum, en azından kafan yorulmuyor, neden beyninle düşünmek varken fotona dinlersin ki? Veya karşındaki insanın hoşuna gitmeyen bir şeyi inadına yapıp söylersin mesela? Böyle insanların hepsi gözümde çöpten başka bir şey değil.
En İyi Cevaplar