Hiç bir şey yolunda gitmiyor gibi hisseder
Özellikle yalnız neden hisseder
Hiç bir şey yolunda gitmiyor gibi hisseder
Özellikle yalnız neden hisseder
Yalnız olduğun için ve yalnız olmak senin seçimin olmadığı için istediğin gibi olmuyor ve iyi hissetmiyorsun. Ben de yalnızım ama benim yalnızlığım kendi seçimim. Gerçekten bu devirde insanlarla içli dışlı olmak yerine yalnız olmak çok daha mantıklı. Kimse senden daha çok sana iyi gelmiyor. Arada sosyalleşirsin ama yalnızlık o kadarda kötü bir şey değil. Daha sosyal olmak istiyorsan da yeni ortamlara girip insanlarla tanışmak için yanınlarına gitmelisin.
Sosyolojiktir bunu yaratan sosyokültürel çöküntü ülkenin verdiği histir. Suç yaşadığımız çevre, ülke. Ülkeyi eski haline getirmezsek batılı gibi depresif bok gibi sahte insanlar olup duracağız.
Bazen kendini dışarıya karşı içine kapatmak da bir savunma mekanizmasıdır. O kadar çok darbe yemişsindir ki içine kapanmışsındır artık
Doğru korkularım var
Yani illaki bi sebebi olacaktı zaten
Aynen
kimsenin onu anlamayacağını düşünür
Fazlasıyla oluyor
konuşmaya ihtiyacın olursa her zaman yazabilirsin seni tanımıyorum her şeyini anlatabilirsin seni yargilamam 🫶🏼
Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Böyle hissetmen çok yorucu olmalı 💔 Kendini içine kapatmak çoğunlukla “incinmekten korkma” halidir. İnsan, anlaşılmadığını, değer görmediğini ya da ne yapsa düzelmeyeceğini düşündüğünde geri çekilir. Yalnız hissetmen, gerçekten yalnız olduğun anlamına gelmez; duygusal olarak bağ kuramadığın için böyle gelir. Küçük adımlarla, güvenli bulduğun insanlara açılman iyi gelebilir 🌱
Cevap
9Cevap
Yaşadıkları travma onu o hale getirir kimseye güvenemez çok fazla kazıklar yer
Bu isteginle olan bisey degil beyninin kimyasi bozuldugunda oluyo
Değersizleştirilirse önemsenmezse
Bir erkek sohbet kurduğu vakitte korkması normal mi
Hayir bir travma vardır
Kesinlikle bir travmam var
allah belasını versin her şeyin
Öyle olduğu için olabilir mi
Bir şey değişmediğini fark ettiği için
İşsizdir, evde kalmıştır, hobisine bile ayıracak parası yoktur, ailesi bile başına kalkış kalkıyordur vs. Vs.
Çünkü çervresindeki muhabetler boş gelir ondan sevresi boş gelir
İstedikleri olmadığı için
anlasilamiyordur
Kıyamam sana ölürüm
Neyin var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?