🌸
Ruhun şu an neye ihtiyaç duyuyor?
🌸

Bilmiyorum ama prensim sercanın kıskançlığından çatlıyorum hele bi onun etrafında evde kalmış karı gibi tatlım varoş hafifmeşrep basit çirkin ezik slaka kızları görüm kafaleaımo cama sokarım bakın yemin ederim benim böyle iyi niyetli durduğuma bakmayın damarıma basıldığında ve sinirlendiğimde gözümün önü dönüyor ben bile kendimden korkuyoeum bazen
Bu anlattıkların ciddi ve burada çözülebilecek şeyler değil. Kendi güvenliğin ve başkalarının güvenliği için profesyonel destek alman çok önemli.
Dinlenmeye
Uyku
Şu an ruhum biraz huzura ve dinginliğe ihtiyaç duyuyor. Yoğunluk ve karmaşadan uzak, kendimle baş başa kalabileceğim, içimi rahatlatacak küçük ama değerli anlara özlem duyuyorum. Belki bir kahve, güzel bir müzik ya da sessiz bir yürüyüş
Cevap
15Cevap
Birinin omzuna yaslanıp 'sen dur ben hallederim' demesine 🍃
İhtiyaç duyduğun destek seni bulsun 🍃🙏🏻💞
sevgi ve sağlık sadece
Sessizliğe, sakinliğe, kaos çekecek hava da değilim. Sadece yalnız kalmak istiyorum.
Huzur 🌸
Ruhum su an bedenime ihtiyac duymuyor sanki... Salvar al Muhtarre nin dedigi gibi, elinden tuttum ruhumun, gezdiyorum. Aksama donerim.
Özgürlüğe ihtiyacım var
Bir çikolata ve kahve ikilisine.
Sana hazırladım 🍫☕️✨
Sen bir tanesiiin
Afiyet olsun sjsj
onu duyamıyorum çok uzakta
Uzak hissettiğinde bile bağ kopmaz, sadece sessizleşir. Kalpten bir kestirme var..
Kalbine sarılalım o zaman
Gözlerini kapat, elini kalbine koy ve nefes al.. bir süre öyle kalalım 💞
Simli bal 💖
Bir ormanın içinde sırtımda çantam ve tek başıma yürümek her zaman ki gibi
Sessiz sıcak rahat ve karanlık bir yer
Dinlenmeye ve uzunca bı uykuya
Tatile
Sevgi ve sıcak bir sarılma
Huzur
kanatlanmaya
Dinlenmeye
Aşka ilgiye