Telepatiye takılıp insanların zihnimi okuduğunu sanıyorum, bu takıntıyı ve paniği nasıl yenebilirim?

Çok basit şeylerle başladı mutlu anlarda insanların iç seslerini tahmin edip eğleniyordum hiç ciddi sorun olacağını düşünmedim basit bir oyun gibiydi 10 15 sene önce ve sonra birden ani bir depresyona girdim. Şimdi istemesemde saçma sapan aşşağılayıcı bir iç ses oluştu kendi kendiyle sorunlar yaşayan ve zihninde olan biteni insanların duyduğunu düşünüp panik olan bir ruh halim oldu. Canlı yayın sırasında panikleyip sosyal medyada yayıncıları bile izleyemiyorum bazen. Evde veya kalabalıkta metroda değer verdiğim insanların yanında utanıp bir anda zihnim kontrolden çıkıyor kendime yakıştıramıyor zihnimde tartışıyor üzülüyor ve ortamda yakınlar veya insanlar duyuyor diyip hızlıca uzaklaşıyorum. Ciddi bir sorun ve bunu aşamıyorum yeni yeni olmaya başladı kafam çok karışık ciddiye alıp yorum yaparsanız yardımcı olmuş olursunuz sağlıklı sohbete ve biraz mantıklı yorumlarla bunu aşmaya ihtiyacım var...

Telepatiye takılıp insanların zihnimi okuduğunu sanıyorum, bu takıntıyı ve paniği nasıl yenebilirim?