Eskiden ister istemez sinirliydim. İnsanların kötü psikolojisini dinler , kendimde negatif enerji toplardım. Düşünmeden hareket edebilirdim. Hatlarım da vardı doğrularım da. En büyük sorunum da çok takıntılıydım. Yani ne bileyim çok beklenti içine girerdim.
Yeni bende , çok şükür Rabbime , namaza başladım. Artık hayatıma pozitif düşünceleri alıyorum. Negatif ne varsa çıkarıyorum. Gerçekten değer verdiğim veya düzgün olduğunu düşündüğüm insanları dinliyorum. Sonradan olacak şeyleri artık en başta daha başlamadan düşünüyor ve öyle hareket ediyorum. Artık takıntı etmiyorum. Umursamamayı öğrendim. Daha doğrusu bana zarar veren her ne varsa umursamayıp kafama takmamayı öğrendim. Kimse tarafından artık beklenti içine girmiyorum. Akıllandım. Arkadaşlığa ve tanıdığım şekilde tanımaya önem veriyorum. Kitap okumaya da başlıyorum. Ve artık değmeyecek insanlarla zamanımı boşa harcamıyorum. Kaliteli edep sükut bilgi ve esprili sohbetler de bulunmaya çalışıyorum. Çünkü ; yoruldum. Ve artık yanlış olan ne varsa çıkardım hayatımdan. Doğru insanlarla doğru olanlarla doğru şekilde kendimizi bozmadan konuşma , bilgilenme ve teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer