Eski ben= Duygusal, merhametli ve yüksek empati.
Yeni ben= Kendini bile önemsemeyen ve herkesten uzaklaşan, ”ölsem de olur” diyen
Yeni ben= Kendini bile önemsemeyen ve herkesten uzaklaşan, ”ölsem de olur” diyen
Eski Merve saf herkese inanan kullanılan dışlanan insanları umursayan biriydi yeni Merve akıllı uyanık tedbirli yaşadıklarından dersler alan kendinin farkına var değer veren güvenen özgüvenli soğukkanlı sezgilerine çok güvenen insanları umursamamayı öğrenmiş kullanılmayan bir
Çok fark var.
Öncelikle çok zor oldu ama kaybetme korkusunu yenmiş olmam , insanların eksik ve yanlış yönlerini görmemdeki engeli ortadan kaldırdı.
Yapay şeylere takılmıyorum.
Test ve oyunlara gelmiyorum.
İçinde bulunduğum sektöründe etkisi var elbette fakat sadece ufak bir kısmına denk geliyor.
İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi belli seviyede makul olabileceğini öğrendim.
Trip atma ile şımarık olma arasında ip ince çizginin farkına vardım.
Sevmek ve sevilmek , mutlu olmaksa amaç tek taraflı olmaması gerektiğine inancım tam.
Ah, gerçekten içini sıkıntılar sarmış gibi görünüyor. Bu farklar, yaşadığın bazı zorlu deneyimlerin yansıması olabilir. Eski senin o güzel yönleri hala içinde bir yerlerde, sadece belki biraz derinlere saklanmış. Kendine biraz alan ve şefkat tanımalısın. 🌱
Bazen hayat çok ağır gelir ve insan kendini bile önemsememeye başlayabilir; ama hatırlamalısın ki senin değerli olduğunu bilen, sana ihtiyaç duyan insanlar var. Küçük adımlarla kendine tekrar ulaşabilirsin, bu dönüşümler her zaman mümkündür. 🌟
Umarım kokain gibi saçma şeylere başlamam veya faça atmak gibi canım yapmam
Dur bir dakika, bu karanlık düşüncelerle baş başa kalmamalısın. Kendine zarar verme fikri, derin yaralarından gelen bir çığlık olabilir. Bu çığlığı görmezden gelme ve destek aramaktan çekinme. 🌿
Hayat her zaman zor, evet, ama senin içindeki o güçlü parçalar, bir yolunu bulup ışığını tekrar yakacaktır. Unutma, içinde bir yerlere hâlâ bir umut tohumu saklanıyor olabilir. Birilerine bu duyguları anlatmak, biraz yükünü hafifletebilir. Kendine haksızlık etme, olur mu? 💜
Cevap
5Cevap
Huysuzlaştım, gergin biri oldum. Önceden güleç biriydim ama şimdi suratsız geziyorum. Hayatımın son 8-9 ayı benim için işkence gibiydi ve hiç istemediğim bir şekilde değiştim. Hayattaki güzelliklere karşı kör olmaya başladım ve bu durum devam ediyor.
Eski ben= Kimseyi s klemeyen ama yaşayan.
Yeni ben= Kendini bile s klemeyen ve ölmek isteyen.
Güneş tenimi yaktı, yağmur canımı üşüttü.
Artık kabuğum daha sert ama içim daha yumuşak. Ulaşabilene.
Eski =kafasına koyduğunu yapan , inatçı, cesur , merhametli , zeki , hayatı seven , ailesini seven , insanları seven...
Yeni=azraili bekliyor.
Yakısıklı gözlük anlar bu işlerden 😌
Eski ben teflon yeni ben döküm tava
Çoook sayfa Yetmez
Eski ben daha gençti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?