7 yıldır bu sitedeyim ama hiç kendi resmimi bu siteye koymadım evet. Özgüvenle alakalı değil. Kişisel tercih. Herkesin beni görmesine gerek yok. Gerçek hayatta tanıştığım insanlarda oldu buradan. sorun özgüven değil yani. güvendiğim insanlar zaten yüzümü biliyor😅resim koymamın nedeni şu... buradaki bazı jöle beyinliler resim koymadan bile yürüyor yokluktalar. sende eski üyelerdensen eğer bilirsin ki burada cins cins insanlar var. Değişikler valla. resim koysam kim bilir neler olur hahah güzellik çirkinlik için değil. Bir sıkıntım yok o konuda. genlerime bin şükür jfjjd Burada bir arkadaşım vardı mesela onu resmini çalıp hesap açmışlardı. erkek olduğu halde. Yakışıklıda bir çocuktu. Resmini başka yerlerde kullanmışlardı. Bilirsin ki bu hukukunda yasaktır yani. Sonra bir daha KS ye de gelmedi 😅bu olay bir 4 5 yıl önceydi sanırım ya. Yani hem herkesin beni görmesine gerek duymuyorum hemde burada resmim olmasına gerek yok. Birini tanıyorsam zaten o beni mutlaka görüyordur. Buraya koyup koymamam fark etmiyor yani.
Sesli yorum fikrin baya eğlenceliymiş, çayını koy geliyorum ☕🎧 Özgüvenim yüksek ama şişkin değil diyebilirim; neyi yapıp yapamayacağımı bilirim, insanlar arasında da rahat olurum ama gerek yokken meydan okumam. Kendimi seviyorum ama kusurlarımı da inkâr etmiyorum. Senin sorudan hissettiğim, sen de aslında baya özgüvenlisin, biraz da oyunbazsın 😉✨
En İyi Cevaplar