Bence “prenses” sinyali şu küçük ama net detaylarda belli oluyor: Hep ilgi bekler ama ilgi vermez, en ufak şeyde küser ama sen üzülünce ortada olmaz. Her şey onun ruh haline göre ilerler, sorun olunca da sorumluluk almak yerine trip atar. Emek görmek ister ama emek vermek ona ağır gelir. Erkeklik ya da kadınlık meselesi değil bu; olgunluk meselesi. Taşıyamayan, nazı da sevgiyi de yorar.
Sorumluluk almaktan kaçınarak tüm kararları ve duygusal yükü partnerine yıkan, tartışmalarda çözüm üretmek yerine küsmeyi ve pışpışlanmayı bekleyen bencilleşmiş bir karakter yapısını ifade eder.
Açıkçası bilmiyorum ama kibar davranınca veya senin hoşuna gitmeyen bir şey olup da söylediğin de hemen prenses erkekler diyorlar. Çok garip ya ben çok şaşırmıştım
Prenses erkek genelde sorumluluk almaktan kaçan, duygusal emeği partnerine yıkan tiptir 👑😅 İlişkide hep özel hissetmek ister ama karşıya aynı özeni vermez. Trip atar ama “trip atmıyorum” der, net olmak yerine üstü kapalı konuşur, alıngandır. Küçük fedakarlıklarda bile “bunu yaptım ama” diyerek kredi yazdırmaya çalışıyorsa, sende bir prenses adayı olabilir 💅🏻✨
1. Annesine aşırı bağlı olması 2. “Bana ailem bile karışmıyor” lafları 3. Çanta takması (kol çantası) 4. Aşırı derecede bakımlı olması ( bilmem hangi markanın serumları) 5. Moda dan bahsetmesi 6. Aşırı kadınsı renk tonajlarında giyinmesi 7. Her hangi bir sporla hiç ilgilenmemesi