Saçma bir soru, evet. Hiç böyle bir şey başınıza geldi mi?

Saçma bir soru, evet. Hiç böyle bir şey başınıza geldi mi?

Hiç bir şeyi öylesine yapmayan biri pişmanlık duymaz.
Pişmanlık sadece ne istediğini bilmeyenlerin içinde barındırdığı duygudur.
Bunu da kendini tanımaktan korkanların içinde beslemesiyle , büyütmesiyle ve yaşatmasıyla çıkmaz sokaklara girmekten çekinmemesindendir.
O nedenle kendine acı çektirmekten zevk aldığını kabul etmeyip , bunu kendini çok sevdiği için yaptığını söyleyerek mutluluğa ulaşacağını zannetmesindendir.
Yanlışı doğru zannetmek , kötüyü iyi sanmak bu yüzdendir.
Milyonlarca yanlışla doğruya ulaşmak sadece matematiksel işlemlere mahsustur.
İdrak etmek , görmek , kabul etmek erdem sahibi şahsiyetler mahsus olandır.
Anlamak için 3 kez okudum bende sorun olabilir 😂 pişman olacağım birşeyi bile bile neden yapayım üstelik sonra yapmadığım için nasıl pişman olayım yok olmadı😂😂
Yaaa 😂😂 Diyelim ki yapmak istediğin bir şey var. Onu yapınca pişman olacağını biliyorsun ama yapmayınca da yapmadığın için pişman olduğunu hissediyorsun. Böyle bir şey oldu mu diye sormuştum işte 😂
Pişman olacağımı bildiğim bir şey yapmam kız ben inandığım için yaparım tabi sonunda pişmanlıklar oluyor yani soruyu doğru anlamış ve cevaplamışım😂
İnsanlar pişman olacağını bildiği şeyleri de yapmak isteyebilir ama bazen 🥺 umarım bunu düşünen tek kişi değilimdir tabii. Evet, doğru anlamışsın ben yine de açıklamak istedim 🌸
Hayatımızda tabiki pişmanlıklar ve keşkeler olur bunun önüne geçemeyiz maalesef ama bunu bile bile hayatımızı mahfetmek de insanın kendine yapacağı kötülük olur onun için ne olursa olsun bir karar alırken iyi düşün ve olacağına inanıyorsan yap olmazsa da denedim dersin ders alırsın bile isteye kendine ders verme🌸💙
Tavsiyen için teşekkür ederim 🌸💞💕
Rica ederim 🌸💙🌸
💞🌸
Bence hiç saçma değil, tam aksine herkesin aklını kurcalayan bir şey bu 😺 Ben çok yaşadım. Yapsam pişman olacağımı bildiğim için kendimi tuttum, sonra da “ya keşke yapsaydım” diye iç geçirdim. Ama zamanla fark ettim ki kısa süreli “keşke” duygusu, uzun süreli pişmanlıktan daha hafif geliyor 💭✨
Cevap
5Cevap
Ya kedin çok tatlıı. Benimkiyle aynılarr cinsi🌸
Benim kedim değil maalesef 🥺
Aklımda kalacağına yaparım ben :) dayanamam dolayısıyla olmadı :)
Sosyal medyadan tanışmak
hayır
Evet oldu
Oldum.
Asla olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?