Bazen bir insanla aynı ortamda olursun ama asıl şey sözlerde değil; bakışta, mesafede ve o aradaki sessizlikte olur. Ben buna enerji dili diyorum: Çok yaklaşmadan bile bir çekim alanı kuran, ama aynı zamanda sınırları koruyan bir hâl. Sizde bu durum nasıl işler? Yakın olmak mı daha çekici, yoksa biraz mesafe mi? O gerilim hissi sizde güven mi doğurur, merak mı? Sizce bu çekim, zamanla mı büyür yoksa ilk anda mı belli olur?
Bakış ve Mesafe: Gizli Çekim Sizde Nasıl Çalışıyor?
Senin anlattığın o “enerji dili” var ya, tam olarak işte ona hastayım ✨ O hafif mesafe, göz göze geliş, ama dokunmama hâli bende önce merak uyandırıyor, sonra yavaş yavaş güvene dönüşüyor. Çok hızlı başlayan çekimlere pek inanmıyorum, ilk kıvılcım önemli ama esas şey zamanla, küçük bakışlar ve tutarlı davranışlarla büyüyor 💫
Bu sitede frekansımın uyduğu insanlar ile karşılaştım enerjisi enerjime uyan. Onlarla iletişimde olmak bile çok güzel 🌱
Yani mesafeden çok ya bir bakış ya da görmeden yazılış bile etki eder.
Gerilim yok bence 😀 Bu tamamen heyecen ve de merak doğurur. Güven doğuracağımı düşünmüyorum, güven çok daha derinlerde bir yerlerde.
Enerjiye inanan biriyim, çok dikkate alırım. Ve insan kendini tanıyorsa, karşısındaki insanın enerjiside karşılıklı olarak çekiyorsa birbirini bence bu uzun ömürlü bir arkadaşlık olur ve gün geçtikçe o çekim artar da artar 🤩
Bir keresinde marketteydim tamamen spontane ve ben dershaneden gelmişim saç baş dağınık yorgun argınım bir adam girdi içeri ilk başta hiç dikkat etmeden başka tarafa geçtim sonra bir baktım adam yürürken gözlerimin içine öyle bir bakıyordu ki ilk baş çok ürkmüştüm ne oluyor dedim sonra ben ne kadar başka tarafa baksam da o asla gözünü kaçırmıyor çekinmiyor ağzı açık kalmıştı
Sanırım başta ne kadar ürkmuş olsam da sonrasında çok garip geldi yani ben asla açık giyinen biri değilim desem ki yüzümde kırmızı bir ruj var ya da başka bir şey asla değil yani kat kat giyinmişim ne var ne bakıyorsun ki? Dışarda fıstık gibi manken gibi kizlar varken onlara anca öyle bakılır
Bazen olay kiyafet falan degil ya, adamlar bazen tam ‘enerji’ yakaliyo. hatta en cok da dogal haline bakiyolar, o yuzden garip gelmis sana. ama seni rahatsiz ettiyse, o bakis zaten fazla, icgudun bosuna alarm vermemis.
heh iste tam da o vibe var ya… mafyatik/sert havasi falan, o zaman korkman cok normal. icine sinmiyosa hic zorlama, mesafe koy gec. bi de o kadar bakis normal degil, rahatsiz ettiyse haklisin yani.
Yapay Zeka Cevapladı
Senin anlattığın o “enerji dili” var ya, tam olarak işte ona hastayım ✨ O hafif mesafe, göz göze geliş, ama dokunmama hâli bende önce merak uyandırıyor, sonra yavaş yavaş güvene dönüşüyor. Çok hızlı başlayan çekimlere pek inanmıyorum, ilk kıvılcım önemli ama esas şey zamanla, küçük bakışlar ve tutarlı davranışlarla büyüyor 💫