Yetim büyüdüğüm için hayatta her zaman kendim fazlalık gibi hissettim zengin biriyle evlendim yine de hep boynum bükük?

Arkadaşlar ben yetim büyüdüm küçükken dedemlerde onlar rahmetli olduktan sonra amcamlara taşındım hayatımda hiçbir zaman kendi evim kendi ailem ne bileyim işte market alışverişi nedir ev düzenlemek düşünmek nedir hiçbir zaman bilmediğim tüm onları aile sıcaklığını hiç hissetmedim hep yabancı gibi bir fazlalık gibi gördüm kendimi sonra 20 yaşıma vardığımda amcamlar beni akrabalardan biriyle evlendirdiler eşim çok zengin ama sürekli beni aşağılıyor azarlıyor küfürler ediyor hatta birkaç kere yedigin içtiğin haramın olsun sen nerede görmüştün böyle hayatı ben sana şu hayatı sundum sen Bana bir çocuk bile doğurmadın oğlum otizmli olduğu için öyle söylüyor ben de korkudan ikinciyi doğurmak istemedim acaba ne zaman hayatta kendim bir yere ait hissederim ne zaman bunu ben başardım bu benim eşyam diye bilirim çalışmama izin vermedi hiçbir zaman
Yetim büyüdüğüm için hayatta her zaman kendim fazlalık gibi hissettim zengin biriyle evlendim yine de hep boynum bükük?