Güvenini neredeyse kaybetmiş ve artık herkesten uzak durmak isteyen, kaya gibi sert, duvar örmüş bir insan hakkında ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Böyle bir insanı “soğuk” ya da “kibirli” diye etiketlemem. Genelde o duvarlar, yaşanmış hayal kırıklıklarının sessiz sonucudur. Herkesten uzak durmak istemek güçsüzlük değil; canını koruma şeklidir. Ama insan, duvar örerek ayakta kalır; içeri kimseyi almadan mutlu olamaz. Ben böyle birini yargılamam, acele etmem. Duvarına saygı duyarım; çünkü bazen birinin yeniden güvenebilmesi için en çok, zorlanmamaya ihtiyacı vardır. Ama bir yerde de artık bi kendime dönüp bakayım çünkü gerçekten güveni hak eden insana da gereksiz mi yükleniyorum da demeli...
11 Yorumla- 5 ay
İnsan o duvarı örünce herkese örüyor. Ben şunu düşünürdüm. Biri eğer kaderimde varsa Allah o duvarı bana indirtir. Gün geldi öyle de oldu ama sonucu benim için üzücü oldu. Buna da bir imtihan ve bir olgunlaşma olarak bakmam gerekiyordur belki de
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayEğer biri herkese duvar örüyorsa, mesele çoğu zaman başkaları değil, kendi içindeki yaralardır. Duvar örmüş insanlar geçmişte kırılmış, hayal kırıklığı yaşamış ya da güveni zedelenmiştir, bir nevi savunma mekanizmasıdır...
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayDerin bir nefes alıp hayata ve kalabalığa karışıp yaşamaya, sevmeye, arkadaşlık etmeye devam etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Hayat güzel ve kısa, içimize kapanıp ot gibi yaşayarak hayatımızı ziyan etmemeliyiz 🌸
121 Yorumla- 5 ay
İçine kapanmak değil ki bu. Kalabalıklar içine karışıyoruz zaten. Ama kendimizi açmıyoruz artık kimseye. Bireysel olarak
- 5 ay
Aşk anlamında mı?
- 5 ay
Evet
- 5 ay
Kendine zaman ver biraz. Hazır olduğunda anlarsın. O zamana kadar hiç düşünme aşkı meşki. Rahatla, hayatın tadını çıkarmaya bak. Zaten hiç beklenmedik anda gelirse gelir 🤍🌸
- 5 ay
Gelirse de üzülmekten korktuğum için reddedicem sanıyorum
- 5 ay
O belli olmaz ya bu kadar umutsuz olma kuzum. Hemen gelmesin de zaten. Nefes al ve rahatla. Kendinle ilgilen, yapmak istediklerini yap. Bir kursa yazıl, resim, gitar, dans, okçuluk, veya başka bir şey, sana hitap eden ne olursa 😊 Her şey erkek veya evlilikten ibaret değildir, mutluluk da bunlara bağlı değildir. Kara Kara düşünüp kendi üzme, değmez
- 5 ay
Şu an kimsenin gelmesini istemiyorum ki. İnsan tamamen nötrlenmeden kimseyle mutlu da olamaz sağlıklı bir ilişki de kuramaz zaten. Ben hayat evlilikten ibaret de demiyorum zaten. Sorumda da insanlara duvar ördüğümden bahsettim
- 5 ay
Gelirse de üzülmekten korktuğum için kabul etmem demişsin ya
Benimde karşıma çıkan bu sözü paylaşayım bende böyleydim çünkü
Yanlış birşeyler yaparım
Korkusuyla güzelliklerdende kaçıyorsun
Mükemmeliyetcilik şeytandandır
Her insan kusurludur bu yüzden Rabbimiz şöyle buyurmuştur
Evlilikte bir huyunu beğenmediğinizde sevdiğiniz (iyi) huyuna bakın." Bu bir hadis-i şerif, Hz. Peygamber (s. a. v.)'den rivayet ediliyor 🌙.
Hadisin kaynağı olarak Tirmizi'de geçiyor (İbn Hanbel, 2/472). Yani eşinizde beğenmediğiniz bir şey varsa, beğendiğiniz güzel huylarına bakıp affedin, sabredin diyor 🌟.
Veya aday - 5 ay
@Sabo0101 evet bu hadisler var amenna ama bir şeyleri de doğru anlamak lazım. Huyunu suyunu beğeniyorsun ama yalanı var diyelim. Olsun kusuru da yalan olsun bişey olmaz diyip onu görmezden gelip diğer iyi huylarına bakmaya devam edebilir misin? Ya da çok merhametli, iyi kalpli ama sadakatinden şüphe ediyorsun diyelim. Ne diyeceksin? O da onun kusuru, beşer şaşar diyip onunla devam mı edeceksin? Bir de bu açıdan bak. Her şey affedilemiyor işte
- 5 ay
- 5 ay
Bu güzel yapmışsın
Yalan zaten diğer
Olabilecek günahlara haramlara sürükler bunu
Bence İlk sorulması namaz
Diğer nitelikleride
Sen kendini geliştirdikce hal ve hareketlerinde konuşmasından anlarsın
Öncelikle bu niteliklere arayan kişinin sahip olması gerekiyor ki bilirse hata yapma ihtimali azalır değil mi kardeşim - 5 ay
- 5 ay
Huy olarak değil ama ahlak bakımından kendim gibi biri olsun isterim tabiki. Bu arada insanların görüşünün altında yorum yazarak insanları rahatsız etmeyelim. Benim diyeceklerim bu kadar. İyi günler
- 5 ay
@Sabo0101 yaw kız istemem kimseyi, güvenim kırıldı bir kere diyor (yalan ve ihanet sebebiyle), sen iyi niyetinle neler anlatıyorsun 😅 namazında niyazında olan adamların yalanı ve ihaneti yok sanıyorsan yanılıyorsun. Anlıyorum, sen kendini baz alıyorsun, lakin herkes sen değildir. Bu bir kişilik meselesidir, din ve bamaz bür yere kadar frenler. Merhamet, empati, sevgi/saygı ve Allah korkusu…bunlar tamamsa kişi o zaman yalan söylemez ve ihanet etmez kolay kolay. Hırsız da namaz kılar, katil de…ne de olsa affettirecek çok günahı vardır
- 5 ay
@DarkAngelNyxx ağzına sağlık
- Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.
5 ayBunu isteyerek değil , mecbur kalarak yaptığımı düşünürüm. Çünkü ; çok kırıldığını , incindiğini , üzüldüğünü ve bunu kimsenin farkında olmadığından artık uzak durması gerektiğini düşünüp herkese karşı bir duvar örmeye başlar. Çünkü ; aslında bir yandan korku , bir yandan endişedir. İnsan yaşadığı şeylerin tekrarından kaçınır. Kaçınmak için de uzaklaşır. Saygı duymak gerek. ya da hatasını kabul edip özür dilemek gerek. Çünkü bu kişinin kendi isteğiyle yapılan pek bir durum değildir.
17 Yorumla- 5 ay
Haklısın
- 5 ay
Yine içimden gelerek söyleyeyim. Özür dilerim. Çünkü; geçmişten yana haklı olarak tavır olabiliyor. Bende bunun farkındayım. Belki de yanlış düşünüyorum bilemem ama yine de özür dileyeyim dedim. Çünkü saygı duyduğum birisin.
- 5 ay
Kusura bakma eğer ben de kırdıysam
- 5 ay
Yok estağfrullah. Ama dediğim gibi o zamanlar farkında olmadan kırmış veya üzmüş olabiliriz. Ama saygı duyduğum birisisin. Sadece içimden geçeni diyorum. Çünkü insanı kaybetmek kolay kazanmak zordur. Seni de az çok tanıyorum. Sohbetini sevdiğim saydığım birisisin. Sadece ne gerek var diyorum geçmişte hatalarımız olmuş ama geçmiş geçmişte kalsın unuttum gitti diyorum. Senin hal tavrında da bunu hissettiğimden içimden geçeni dürüstçe yazıyorum.
- 5 ay
Anladım. Teşekkür ederim
- 5 ay
Bende anladım. Rica ederim. Saygılarımla 🤲
- 5 ay
👍🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir insan hakkında düşünürken onun yaşadıklarını anlamaya çalışmak çok önemli. Güvenini kaybetmiş olmak kolay üstesinden gelinecek bir durum değil 😔. Hayatta yaşadığı hayal kırıklıkları onu bu sert tutuma yönlendirmiş olabilir. Aslında bu duvarlar, korunma içgüdüsüyle inşa edilmiş. Eğer birine böyle yaklaşıyorsan, sabırlı ve samimi bir şekilde onun güvenini kazanmaya çalışabilirsin. Herkese örülen duvarlarda küçük bir kapı bırakılır; önemli olan o kapıyı açabilmek 🌟.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
24Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 5 ayMecbur bırakmışlar bunu yapmaya.. Diye düşünürüm.
21 Yorumla- 5 ay
Demi? Yoksa kim duvar örer ki...
Kimse durduk yere o duvarları örmez mecbur bırakan insanların eseri işte
11 Yorumla- 5 ay
Haklısın. Böyle de işte kendimizi korumaya çalışırken daha mı büyük kötülük yapıyoruz kendimize bilmiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 706 cevap paylaştı.
5 ayYaşadıklarını, hissettiklerini tekrar hissetmek ve yaşamak istemiyor diye düşünüyorum.
Ama burada benim düşüncemden ziyade onun kendisi için ne düşündüğü önemli bu hâl onu mutlu ediyor mu, güçlü hissettiriyor mu vs.13 Yorumla- 5 ay
Bazen güçlü hissettiriyor bazense dünyanın en güçsüz insanı hissettiriyor
- 5 ay
Her daim güçlü ve mutlu hissedersin umarım 🤲🏻🌸
- 5 ay
İnşallah. Teşekkür ederim 🥺🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
5 ayMuhtemelen çok kırılmıştır. Güvensizliği, herkesi uzak tutmasından bellidir. Duvar örmek istemez insan durduk yere; ya fazla sevmiştir, ya fazla incinmiştir. Sert görünür ama içinde yorgun biri vardır.
11 Yorumla- 5 ay
O kadar haklısın ki
Kendisi adına üzülürüm kaya serttir ve değişmez, gelen her darbe kırılganlığını artırır. En iyisi su gibi olmak. Şekil almak, uyum sağlamak, darbe geldiginde sertleşmek.
15 Yorumla- 5 ay
Su gibi nasıl olunur
- 5 ay
Hayatın içindeyim, sevince boyumun ölçüsünü de bi güzel alıyorum
- 5 ay
Onun dışında sevdiğim insanlar var zaten onda sorun yok
Duvardan ziyade sınırlar koymak önemli, bunu daha önce duvarlar örmüş biri olarak söylüyorum
11 Yorumla- 5 ay
Duvar örmek de bir çeşit sınır koymak değil mi zaten? Sadece sınırlar daha keskin oluyor
5 ayOlumlu düşünüyorum iyi ki öyle yapıyor derim bende öyleyim çünkü 😀
17 Yorumla- 5 ay
Bunu yapmak insanın kendisine iyilik mi kötülük mü ondan da emin değilim
- 5 ay
İyiliktir kendini koruma mekanizması herkesinkinden daha fazla çalışıyor sorun yok bence 😀
- 5 ay
Kendini fazla korurken fazla da yıpratıyor gibi biraz öyle hissettiriyor
- 5 ay
O da aşınma payı olsun 😀
- 5 ay
🤷🏻♀️
- 5 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayKötü tecrübeler yaşamıştır ama bir yandan da yanlış yapıyordur diye düşünürüm. Mesafeli olmak güzel ama herkese karşı olan biraz yorucu olur. İnsan kendini çok sınırlarsa özgür ve mutlu hissedemez..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ulaşılması uğraşması zor biri olarak düşünürüm
17 Yorumla- 5 ay
Zor olduğu kesin ama nasıl birinin uğraştığına bağlı olarak değişir bu zorluk. Kötü biriyse kan kusar iyi biriyse ve buna inandırırsa da pamuk gibi yapar
- 5 ay
Elbette. Herkes uğraşısının karşılığını görmek ister. Sevmek için de tanımak lazım ama insan tanımadan nasil sevecek bu da var. Ama biz de buna müsade etmiyoruz işte kısır döngü
- 5 ay
Bilemiyorum haklısın belki de
- 5 ay
🤷🏻♀️
5 ayKendini korumak istiyordur. Kısmen benim bu. Geçmişte duyguları ile oynanmışsa, dost kazığı yemişse, artık kendi güvenli alanını oluşturmak, ve o alanda kalbini ve duygularını koruyarak yaşamak istiyordur. Saygı duyarım özetle.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 5 ayArtık soğudum bir yerde ve eskisi gibi insanlara karşı samimi değilim sebebi var mı yok mu bilmiyom da
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey düşünmem. Bu hayatta herkesi kıran, üzen durumlar yaşanıyor ve o da bunlardan nasibini almış ki kendi duvarını örmüş derim.
10 YorumlaÇok üzülürüm, hak eden biriyse yardım etmeye çalısırım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. İletişim istemiyor belki yorgun ve zamana ihtiyacı var olarak düşünürüm
10 Yorumla
5 ayBen de öyleyim samimiyetsiz kalabalık sevmiyorum
10 Yorumla
5 ayYaşadıkları çok ağır şeylerdi ki. Kimseyi yaklastirmiyorki aynı şeyleri yaşamamak için...
233 Yorumla- 5 ay
O kadar doğru ki
- 5 ay
Tecrübe diyelim..
- 5 ay
Tecrübe etmemiş olan bu cümleyi kuramazdı zaten biliyorum
- 5 ay
Aynı yoldan geçmişiz o zaman
- 5 ay
Doğrudur
- 5 ay
Paylaşmak istersen dinlerim çözüm olmasa da rahatlarsın
- 5 ay
Dua etmekten başka hiçbir çözümüm yok
- 5 ay
Yine de teşekkür ederim
- 5 ay
Bazen hiç tanımadığın birine içini dökmek hem risksizdir hemde rahatlatıcı. Dua dan başka çözüm yok zaten de
- 5 ay
Rica ederim
- 5 ay
👍🏻
- 5 ay
Bunaltiyorsam özür dilerim rahatsız ettiysem kusura bakma
- 5 ay
Estağfurullah o nereden çıktı
- 5 ay
Ne bileyim belki seni sıkmış olabilirim diye düşündüm
- 5 ay
Neye dayanarak öyle söyledin ki ben bişey demedim sana
- 5 ay
Sen bişey demedin zaten. Ben düşündüm.
- 5 ay
Kimse sana bir şey demeden öyle düşünme öyleyse. Kendine güvenmelisin
- 5 ay
Tamam denerim
- 5 ay
👍🏻.
- 5 ay
🌺🌺🌺
- 5 ay
🌸🌸 .
- 5 ay
Nerde yaşıyorsun
- 5 ay
Profilim açık yazıyor
- 5 ay
Baktım ama göremedim🫣
- 5 ay
İzmir
- 5 ay
Çalışmaya gelmiştim yaz sezonunda
- 5 ay
Doğrudur. Turizmci falan mısın
- 5 ay
Yok o zaman otellerde garsonluk yapıyordum
- 5 ay
Sen hemşiresin
- 5 ay
Anladım. Evet
- 5 ay
Çok kolay gelsin. Kutsal bir mesleğin var
- 5 ay
Çok teşekkür ederim. Sana da Allah kolaylık versin
- 5 ay
🙂🙂 Sağol
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayHakkıdır derim insanlar artık tamahkar boyke bir dostum vardı onun alanına girebilmek için aylarca cabalamistim
10 Yorumla
5 ayHaklı olduklarını düşünüyorum çünkü kendimde onlardan biriyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.
5 ayGerçekleri öğrenmek isterdim
18 Yorumla- 5 ay
Gerçekler derken?
- 5 ay
Bilmem demek ki benim görmedikleri'mi görmüş ki 👀 herkese karşı duvar örmüş o duvarların sebebini bilmek isterdiö
- 5 ay
Çoğu insanın güvenilmez olduğunun farkına vardığında örüyorsun o duvarı
- 5 ay
Teşekkür ederim cevap için
- 5 ay
Rica ederim
- 5 ay
Sen kolay mı güvenirsin insanlara
- 5 ay
Yazmayı unutmuşum 😅 evet maalesef
- 5 ay
Hiç güvenmemezlik etme tabi ama kolay da güvenme bence. Üzerler adamı
Kendinden bahsetmişsin...
11 Yorumla- 5 ay
😞...
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. duvar ustası olmuş
15 Yorumla- 5 ay
Bir nevi öyle de düşünebiliriz 😂
- 5 ay
43 senelik duvar ustasıyım böyle soru görmedim. kaya gibi sert duvar örebiliyorsan Türkiye’de seni yıpratırlar. yıkılması muhtemel duvarlar öreceksin ki yıkıldıkça tekrar öresin.
- 5 ay
Kaya gibi sert olunca koruyor. Benimki arada bir yıkılan cinsten de onun da yanlış zamanda yıkımına izin verdiğim için sorun yaşıyorum. Sonra sil baştan tekrar duvar ör falan asıl bu yıpratıcı oluyor
- 5 ay
aslında ironi yapmıştım. kaya gibi sert olmak korur elbette ama bazen de doğru insanları uzaklaştırıyor. dışlanan biri olman da muhtemel hatta bu durum zamanla karaktere de işliyor. kendi düşüncelerin izinde başkalarının ne düşündüğünü önemseme. insanlar güvenilir değil bu bir gerçek. ve ek olarak herkes farklı şekillerde duvar örer. kimi açığa vurmak istemiyor bir tiyatro içinde 4 duvar arası oyununu sergiliyor. önemli olan güvenmeye çalışmak yani umudu kaybetmemek lazım. veya güvenemediğin kişilerle iletişimi kendi ekseninde devam ettirebilirsin. düşüp kalkmak hayatın içinden bir parça. ona da alışmak kabullenmek lazım. yoksa hayat çok daha zor bir hâl alır. genel yazdım sadece, yazdıklarım her durumda geçerli olmaz ama bir çıkarım yapılabilir. bu bir eş adayı ise bence yıkılmak değil güvenilir olmayan birinden kurtulmak gibi düşün. insanlar yorucu zaten daha yorucu olmaması için de çok takılma bence. aşk meşk işleri de tek taraflı bir olay değil. empati yapmayı da bilmek lazım. veya zaten güvenilmez olduğunu bildiğin bir durum peşinden gitmemek. bazen insanlar bildiği halde yapar. emindir ama bağlanmaması gereken yere umut bağlar. aslında net farkındadır. uzun mesele. yazdıkça yazıyorum karıştı
- 5 ay
Yok hayır ben seni o kadar iyi anladım ki. İçimdeki sesi yazmışsın bir nevi. Teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 5 ayÖnceden güven kırıklığı yaşayıp yaralanmıştır 🧐
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Demek ki çok zarar görmüş
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. hiçbir şey düşünmem ki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
5 ayGayet olabilir kimseyi yargılamayın
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı. Nasibini bekliyordur diye düşünürüm
10 YorumlaHiç bişey dusunmuyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayEn güzeli kendim gibi görürüm tabii
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı.
5 aysağlam biri.
111 Yorumla- 5 ay
yalnızlığı seçmiş biri, her anlamda sağlamdır. nedenlerini uzun uzadıya yazmak istemiyorum çünkü kendimden biliyorum.
- 5 ay
Sağlam ama bi o kadar da yorgun
- 5 ay
yorgun ve yalnız olması ne kadar dirayetli olduğunun göstergesidir. Ama asla yorgunluğunu göstermez.
- 5 ay
Evet belli etmemek konusunda haklısın
- 5 ay
Bildiğin yoldan ve doğrularından ödün vermemelisin
- 5 ay
Veremiyorum zaten
- 5 ay
Tebrik ederim arkadaşım. Sevgi pıtırcıklarının hain darbelerini yemektense yalnız ve yorgun savaşçı olmak en iyisi.
- 5 ay
Evet bazen böyle olması gerekiyor
- 5 ay
Teşekkür ederim
- 5 ay
Rica ederim. Umarım yalnızlığın seni karamsarlık yerine mükemmel başarılara ve yarınlara taşır. İyi geceler
- 5 ay
Teşekkürler iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı.
5 ayİlgilenmem bili de düşpnmem
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayMesafeli
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
5 ayBu ben..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayPsikoloğa gitmesi gerektiğini düşünürüm.
06 Yorumla- 5 ay
Duvar örmeye sebep olanların psikoloğa gitmesi daha mantıklı
- 5 ay
Aynen onlar gitmeyeceğine göre bundan muzdarip olan kişinin gitmesi daha mantıklı.
- 5 ay
@kurumeyvecanavarı İnsanlara güven azalması psikolojik bir sorun değil. Aksine gerçekçi olmaktır. Sana da tavsiye ederim
- 5 ay
Ama herkere karşı duvar örmek sağlıklı bir şey değil ki.
- 5 ay
Kendimi koruyorum işte. Bunun nesi sağlıksız
Uzak ola bizdne
00 Yorumlaİncinmiş
10 Yorumla
5 ayHayati boş insan derim
03 Yorumla- 5 ay
Neden? İnsan anasının karnında mı örüyor o duvarı? Hayat tecrübesi diye bir şey duydun mu hiç
- 5 ay
Duydum içine kapanık olmaktan yinede iyidir
- 5 ay
İçine kapanık olmakla ilgili yok bunun
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?