Bu Yaptıklarımla Sosyal, özgüvenli ve cool bi genç erkek olabilirmiyim?

-Sosyal beceriler, beden dili, iletişim, psikoloji, kişisel gelişim tarzında kitaplar okuyorum ve not alıp günlük hayatımda uyguluyorum.
-Haftada 5 gün ağırlık antremanı + 1 gün kardiyo yapıyorum (9 aydır düzenli yapıyorum)
-İyi besleniyorum, günde +8 saat uyuyorum ve Suplementler (Takviyeler) kullanıyorum.
-Kişisel Gelişim, sosyal olmak, sosyal çevre genişletme, utangaçlığı yok etme tarzında youtubedan videolar izliyorum ve not alıp uygulamaya çalışıyorum.
-Ses tonumu, Duruşumu, Beden dilimi vs. geliştirmeye çalışıyorum.
-Basit bir (saç, cilt, kirpik, kaş) bakımı yapıyorum haftada 1 kez falan.
-Artık çok temizliğe dikkat ediyorum hem odamı temiz tutuyorum, güzel oda kokuları kullanıyorum ayrıca kombinlerimi ütülü ve temiz bide ayakkabımı temiz tutmaya çalışıyorum.
-Dişlerimi eskiden fırçalamazdım ama artık fırçalamaya başladım.

NOT: bunların yarısını (spor, iyi beslenme, iyi uyku, duruş geliştirme) 1 yıldır yapıyorum ve çevremden inanılmaz iltifatlar almaya başladım. Artık ekstra bi kaç şey daha ekledim artık onlarıda yapmaya başladım (yani kitap okumak/video izlemek ve uygulamak gibi şeylerde ekledim artık)

gerçekten bi kaç ay içinde hem sosyal, hem özgüvenli, hem cool görünen birisi olabilirmiyim?

Bu arada benim kişiliğim şöyle: Eğlenceliyim, mizahım var yani insanları güldürebiliyorum, güler yüzlü ve tatlıyım (18 yaşında bi erkeğim + ergenliğe biraz geç girdim yani henüz sakalım bile çıkmadı...)

BİLEREK DETAYLI YAZDIM. LÜTFEN DÜZGÜN CEVAPLAR YAZARSANIZ SEVİNİRİM BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÖNEMLİ Bİ KONU. Okuduğunuz için teşekkür ederim... <3

Bu Yaptıklarımla Sosyal, özgüvenli ve cool bi genç erkek olabilirmiyim?