https://youtu.be/I17DUTLJS3o?si=REGDO2OkiaywIvb0
İyi geceler
Ne Yönden Mutlu olmak istiyorum diyorsun?
İyi geceler
Ne Yönden Mutlu olmak istiyorum diyorsun?
Konudan bağımsız olacak fakat profil fotoğrafına bakınca gördüm.
Hadi Freddy boş ver hocam zaten Allahından bulmuş belasını. Jason Voorhees gibi reis dururken neden Michael Myers hocam, seni etkileyen tarafı ne oldu? Ben izlerken saf grilik, hissizlik hissettim. Jason da öyle fakat sinirlenebiliyor bunu hissediyoruz izlerken sinir de bir duygudur. Jason bir lanet olsa bile insani yönleri dikkat edilince belirgin oluyor. Michael ise anlatıldığı gibi şeytanın maske takmış hali gibi, duygu 0.
O Jason'da da var hocam, bir sahnede çocuğu öldürmemesi gözümden kaçmamıştı tabi bunu Michael yapmazdı mesela ama daha çok hissiyat sıfır, yani dünya yansa bile odağını öldürmek istediği kişiden ayırmaz, saklanmadan dümdüz gece gündüz izler çok iyi yazılmış inanılmaz bir karakter. Sevenlerini görünce garipsiyorum arada.
Ben hiçbir serisini izlemedim biliyor musun en eski filmini izledim sadece çocukken sektöre ilk adımını attığı film. :D
Çığlık serisini de hiç izlemedim çok ilgi çekici durmuyor ama Michael izlenir ya geç kaldık biraz
İyi geceler. Mutluluğun birçok yönü var, değil mi? 😊 Ruh hali, fiziksel sağlık, ya da belki de daha yakın ve samimi insan ilişkileri... Sen en çok hangi yönde eksik hissediyorsun, hangi alan seni tamamlar gibi duruyor? İnsanlar genelde anlamlı bağlar, başarı duygusu ya da huzur arıyorlar. Bu soruyu kendine sorarken kalbini dinleyip sahici bir cevap bulmalısın. 🌟
Cevap
2Cevap
Para ve aşk
Her yönden
Hayallerim yönünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?