AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hiç bir şey mutlu etmiyor
Mükemmel parça
Orası kesin yıllanmış şarap gibi
Harika ÖEPQNŞĞÇÜZŞĞÜZOMKDA
https://www.youtube.com/watch?v=_739KlVd-3Q Oturmayamı geldik hanımlar fdgdfgdfgdfg
AVM ye gider 1 orta boy pizza yer ardından terasta çay sigara yaparım. Bir şeyim kalmaz. Evdeysem alt yazılı film izlerim
Oh mis gibi en iyisi
Dilediğin zaman kardeşime ismarlarim. Elim açıktır. Urfaliyiz yani
Teşekkürlerrr
cevabı bulursan ben de merak ediyorum nasıl mutlu olunur
Müzik dinlerim resim yaparım sevdiklerimle ilgilenirim kendimi dışarı atarım deniz kenarında bisiklet sürerim hep pozitif olurum yaşamak için elimden geleni yaparım insanları severim seversem de genelde karşılık görürüz sevilmek de insanı mutlu ederrr
sadece bana cevap yazdın ama önemsediğin için inanılmaz mutlu oldum, çok teşekkür ederim umarım çok mutlu olursun
Oiiii kurban olurum çok teşekkür ederim sana sarılmak istedim icimden uzaktan sarılmaaa öeoqnşğçüzoaj umarım sende heo mutlu huzurlu olursun içten söylüyorumm
keşke sarılabilsek, o kadar ihtiyacım var ki, çok teşekkürler
Umarım birisi sana en içten en sevgi dolu bir şekilde sarılır ben teşekkür ederim yanıtladığın için ilgilendiğin için
umarım.. cok sağol tekrar dikkat et kendine, kimsenin seni üzmesine izin de verme
Tamamdır çok teşekkür ediyorum tekrardan sen de kendine dikkat et ♥️
Kimi zaman agalarla bara gideriz kimi zaman araba ile uzun bi yol yaparım bazen sıcak bir ten. o an değişiyor işte hepsi.
Hiç bir şey mutlu etmiyor açıkçası iki gram kahve atarım biraz mutlu ediyor
Kahveyi bende seviyorummm ve sevdiğim seylerle ilgilenebilirsin sevdiğin kişilerlede illa birseyler seni mutlu edecektir mutlu olmaya bak
Sevdiğim şeylerle degil sevdiğin şeylerle ÖEPQNŞĞÇÜZOMSKWKD
Kahveyi toz atınca seratonin salgılar biraz mutlu ediyor:d sevdiğim az şey var ve önemli değil anlıyorum seni
Anlamana sevindim ödpqnşğçüzowkq 💃
Peki dans dans 😶🌫️
Öroanşğxçüzorjqşğdakvkafbkf
Ben tek mutlulugu müzik dinlemekte buluyorum
Ben de müzik dinleyince mutlu oluyorum huzur hissediyorumm
Hele ki gece bu saatlerde bide yagmur yagıp şimşek çaksa of
Ağagagagga yağmur çok hoş toprak kokusu miss
Dolayısıyla oda oluyor detaya girmek istemedim 😂
Bide karlı havada gece elinde kahve ile gezmek üff
ÖEPANŞGÇÜZOWNŞGÇÜQDLCQMDCSAVKİETKBWRKHWFKH ÜFFFFFFF BEEEE
😂😂
😁😁😁
Bilmem hiç düşünmedim
Düşün bence herkes mutlu olmayı hakederrr
Uyumak ya
Ödpanşğçüzosnsj uyumayı ben de seviyorum
Yükseks doz alkolle
Mutluluğu alkolde aramaz hoş değil bana göre kendini başka şeylere verebilirsin kötü şeylerde mutluluğu araman bana doğru gelmiyo ama yetişkin insansın kendin bilirsin tabii
Kötü şey güzel etki bırakamaz. En basitinden uyuşturucuların ertesi günleri ya da etkilerinin bitişleri büyük buhran yaşatırken, alkolün finalinde güzel bir uyku çekersin. Alkollüyken her şey daha keyifli, daha anlamlıdır, şiddetle tavsiye ederim
Bazı kötü şeyler de güzel etki bırakır birincisi alkol hem zararlı hem haramdır ve şiddet, aile şiddeti kavga dövüş bağırmak çağırmak da alkolün etkisidir alkol bunları yapar ve bunların iyi birsey olmadığını anlicak yaşta olduğunu umuyorum bizimde mahalle hep bunlar yüzünden huzur bulmuyodu içip içip çıkarlardı gece gece insanları huzursuz ederlerdi kendi halinde içiyosan içebilirsin sen bilirsin ama doğru bulmuyorum bulmicamda
Alkol, içinde var olmayan bir karakteri gün yüzüne çıkarmaz. Alkol içip değişen tipler, özlerinde saldırgan ve şiddete meyilli oldukları için öyleler. Bu alkolün suçu değil, kişilerin suçu. Bende hayattan keyif almayı sağlamak dışında hiçbir karakteristik değişim yaşatmıyor, çevremde yaşattığı kimse de yok aynı şekilde. İçip içip birilerine saldıranları oldum olası anlayamamışımdır.
Doğru dedin orada karakterinde varsa olur ama kendi halinde insanlar bilirim alkol yüzünden delirenide hem bağımlılık yapıyo hem sadece şiddet değil ben doğru bulmuyorum sadece alkol bağımlısı olur çıkarsın ileride kendi vücuduna kendine yaparsın bence geç degilken bırak hem kendi sağlığın için hem gelecekte aile kurarsan onlar için bana göre kimse alkol kullanan birisini istemez dışlıyo gibi olmim ben senin için diyorum sadece zararlı tekrardan söylüyorum bence bırakmalısın
Yengenle de içiyoruz, alkol onu da beni de güzelleştiriyor. Üstelik dozunda tüketilen alkolün zarardan çok yararı var, hastalıklardan korur, damar tıkanıklığını ve kalp krizi riskini azaltır. Tavsiyelerin sıradan toplum fikirleri, bunlar hepimize çocukken öğretilen şeyler, o yüzden teşekkür edemeyeceğim şekerim
Ödpcskbdabkfskvx abim ben senden küçüğüm biliyorum alkolün ne olduğunu alkolü bukadar öven birisi görmedim çok güldüm sana Allah da seni güldürsün lxavlzvkdakbkadb
Hepimizi çiçeğim hepimizi asd
Süslenip püslenip dışarı çıkıyorum
O da iyiymiş öeoqnşğçüzowje harikasınnn
Teşekkür ederimm ask
♥️♥️♥️
Kitap okuyorum
@Jiokeri. Baksana kitap okuyan bir ideal kız profili. İşte bu kızın güzel olmasına gerek yok. Okuması yeter bence. Tebrikler
Çok hoş kitap okumak ben de isterim ama kitap beğenemiyorum örpanşgçşğüclan hemen sıkılıyorum en iyisini yapıyosun helal sanaaa
Koşarım
Mutlu olmak istemem. Nötr olmak en iyisi.
Neden mutlu olmak istemiyosun herkes mutlu olmayı hakeder mutlu olmak en iyisidir insana yaşama hissi verir kendini mutlu edicek şeylere kafa yorarsan bence iyi olabilirr
Ben huzurluyum, mutlu olmayayım. Yaşama hissim de var, böyle iyiyim.
Sen bilirsinn nasıl istersen
Evet.
abur cubur yerim
Ben de severimm 😋