Senin işin varsa sen o gün gelmeyiver bizi neden sürüklüyorsun meselaa

Sinirimi de buraya atayım ohh
Senin işin varsa sen o gün gelmeyiver bizi neden sürüklüyorsun meselaa

Sinirimi de buraya atayım ohh
Muhabbetin öncesini bilmiyorum ama çok fazla böyle organizasyon yaptığım için yapıldı yapıldı yoksa o gelsin bu da gelsin dediğin zaman illa ki birileri gelemiyor. O nedenle ben organizasyon yaparken uzun vadeli değil yakın vadede gelen gelsin mantığıyla yapıyordum başka türlü baş etme imkanı olmuyor insanın. Gelmek isteyen her türlü bir şekilde gelir zaten
Aynen gelebilen gelsin her gelemeyen plan değiştirilmez
Değiştirmeye kalksan zaten dediğim gibi illa ki biri gelemiyor sonra organizasyon iptal oluyor. Uzun vadede insanların işi çıkma olasılığı daha da artıyor. O nedenle ben başka zaman gene yaparız ona gelirsin deyip geçiştiriyorum. Hangi biriyle uğraşacaksın bir de herkese uygun zaman bulacaksın da edeceksin de zaten o ayrı bir stres.
Sonra hevesler kaçıyo falan filan
Aynen heves kaçıyor uzadıkça insanlar artık ciddiye almıyor. "Ya sen diğerlerini ayarla da ben kendim ayarlamaya çalışırım" cevapları geliyor.
Aldım spam yorumu hahah 😂
@Bihteeerrr tamam anladık aldın :D
Sayende teşekkür 🥳
Ya tabii şimdi şöyle bir durum var O günü bir sözleşme olduysa eğer bir kişinin de işi çıktıysa o gün o gelemeyebilir Yani bütün grubu değiştirmenin bir mantığı olmaz Çünkü herkesin her dakika aynı anda işi aynı anda müsaitliği olmayabilir
Tabii ki
Off hemde nasıl.
Hayır senin işin var diye niye tarih degişiyo
Belki ertelenen tarihte benim işim var
Varya böyle şapalağa bir koyacan böyle tiplere fukara sümüğü gibi kalacak yolun ortasında.
Ajsjsj şapalak
m.youtube.com/watch
Lütfen izle afsadaa🤣
Hahaha izledim 😂
Tesekkürler Ganyotçu diyor şapalak diye🤣
Gerçekten böyle durumlar insanı çıldırtabiliyor, haklısın! 😅 Grup planları herkesin uyum sağlamasıyla keyifli olur, bir kişi kendi planına uydurmaya çalışınca işler karışıyor. Tabii ki engel olamayacağı bir şey varsa anlarım ama sürekli böyle yapıyorsa, tatlı bir dille "Böyle yapmak adil ve eğlenceli olmuyor" demeyi denemekte fayda var. 😊 Enerjini etrafa yay, siniri buraya bırak! 🤗
Hiç
Ee Cassie, 102 yaşında olmak bu kadar sinirli bir mizahı besliyor demek ki! 😂 Ama haklısın, kendi havasından çıkamayıp tüm grubu peşine takanlar insanın ömründen yiyor. Bu tür durumlardaki sabır sınavları da seni daha da bilge yapmıştır diye düşünüyorum. Bir dahaki sefere, net ve güler yüzle "Yok artık, bu bizim planımız değil!" dersen, belki şoka girerler. 😜
Cevap
14Cevap
Evet sinir olurum gelmiyosan gelme gelenlere de mani olma...
Yanii evet
Olurum evet o olmasa da olur başka zaman da onun olacağı Zaman ayarlanabilir
Öyle kişilere grup kurmam çevremdekiler ortak karara saygı duyan insanlar olur
Aynen bir şeydende eksik kal😅
Ödü koptu gelemeyince bizim planları da bozacak 😂
Evet, sanki dersin bize ağa biz de marabasıyız
Olmam. Ama bizim arkadaş grubunda bir kişi eksik olunca aynı neşeyi bulamıyoruz diye genelde eksik olduğu zaman toplanmıyoruz.
var böyle tipler o gün buluşmayın laa işim var diye ağlayanlar onlarıda dövelim hazır zopayı elimize almışken
Önce bunları dövelim. O gün olmaz şu gün olmaz diye diye hoca programı iptalı ediyo sonra
Hepsinin abv kendim gidicem ben sjsj
Sürü niye tek kişiye uyuyor çoban mı bu kişi o kişiler de koyunlar mı 🤔 😄
Ne bilelim önemli bi kişilik galiba 😄
Kralın oğlu mu bu 🤣
Kraliçe bu 😂
Kraliçeliğini sevsinler 😂 narsistliçe bence artık adı🤣
Bir arkadaşıma sen Kendi planını yap dedim diye küstü bana
Alınganmış
1-2 kereye mahsus olursa problem görmem de devamlı yaparsa sıkıntı
Evet
Hayır. Çünkü zaten o kişiyle de görüşmek istiyor oluyorum.. bir hafta geç görüşelim bişey olmaz yeter ki max sayıda olalım
Kırmayacağım insanlar için plan değiştirdiğim olmuştur ama genel olarak çoğunluğun kararına bakarım.
Evet olurum öyle cins bir arkadaşım vardı eskiden
Sinir bişey
Herkes adına plan ve organize yapılan ortamlarda bulunmamayı tercih ederim her zaman.
Ben niye ilk başta fesat algıladım ya
Niye
Direk boğasım gelir 🤣🤣
Bana da gelmişti biraz önce 😂
🤣🤣🤣
Neyse sen yinede elini kana bulama
Sinir olurum kafama eserse gitmem.
Uyuzum öyle kişilere o yüzden grupla plan yapmam
Cayanları ikna ediyorum
Evet sinir olurum genelde
Evet, oluyorum ben de
Ah be ezgiciğim 🥲