neden kötü olduğunu bilmesine rağmen devam ediyorr
farkında olmak bu kadar mı zooorrr
neden kötü olduğunu bilmesine rağmen devam ediyorr
farkında olmak bu kadar mı zooorrr
İnsan yaptığı kötülüklerin gayet farkındadır. Toplumsal normlar açısından bakarsan insan topluluk hlaine geldiğinde bir gorilin ıq suna eşit şekilde hareket eder. Bu bilimsel bir gerçektir. Eğer sorduğun soru farkında olmadan yapılan kötülükler ise (ormanı kirletmek, denizleri kirletmek vs vs gibi. Bunun sebebi işte budur. Eğitimsizlik cahillik ve toplum olamama...
çok haklısın eıc nxn
Heee ehehehe teşekkür ederim şimdiden. (çiçek, kokina, kalpler)
Daha çok çocuksun zamanla darbelerden daha sağlam çıkış bu soruların bir cevabının olmadığını anlicsksin küçük kardeşim sana hayatında bol şans mutluluk güzel bir kariyer be huzur dilerim
teşekkür ederim
Rica ederim küçük kardeşim
işte bu yüzden cennet ve cehennem var bazı insanlar kötü olmayı seviyor iyi biri olmak fazla sorumluluk ve akıl gerektirir çoğu insanda beyin yerine farklı bir şeyler var tanımlanamaz bir cisim gibi düşün aptallıklarından bayılacak gibi oluyorum bazen
Ben farkında olduklarını düşünüyorum hatta haz alıyorlar bundan.
mazoşist hepsi
her şey bunlar nxn
tanrı bızı korusun xnxnnxn
Bazen insanlar yaptıkları kötülüklerin farkında oldukları hâlde davranışlarını değiştirmekte zorlanır. Bunun altında korku, alışkanlık ya da kendilerini haklı görme gibi sebepler yatabilir. Farkındalık sadece düşünmekle değil, bu düşünceleri hayata geçirmekle şekillenir. Değişim cesaret ister ve herkes bu cesareti göstermeyebilir. 🤔 Senin farkındalığın güzel ama unutma, herkesin süreci farklı işliyor. 💛
Cevap
16Cevap
Karaktersizler çünkü..
İyilik ve kötülük kavramları farklı demek ki, ben bana iyi gelen şeyi yapıp sana kötü gelebilir
doğruu
Her konuda bana hak veren kadın
hehe doğruya doğruu şimdi
Soruda bir hata var sanırım.
İnsanlar, yaptıklarının farkındadır :)
değiller benim sorularımda hata olmaz ayrıca abi
İnsan olan farkına varır.
Hata var bence :)
Senin söz ettiklerin insan olmayabilir.
insan özünde iyidir farkına varsa , kötülükten vazgeçer lakin varamadığı için kötüyü seçer.
sorum düzgün
İnsan hata yapar, hatasından döner. Farkına varamayan insan saylanmaz.
İnsan düşünen bir varlıktır. Düşünen, hata olduğunu farkeder. Düşünmüyorsa insan değildir.
Yani hata var. d
bunu başka zaman tartışacağızz kafıye abi nxnxn
Tartışalım ven uslu kardeşim :D
Mantıklı yaklaşımları her zaman desteklerim.
İnsanın düşünen bir varlık olduğu önermesini kabullendiğin sürece soruda hata olduğunun arkasındayım jsjsj
insanın düşünüp düşünmediğini tartışmıyoruz , düşünmesine rağmen farkına varmamasını tartışıyoruz abicim
Düşünen insan farkına varar işte.
Düşünmeyen insan ise varank.
sana göre düşündüğümüz her şey doğru o zaman bxbxbx
Bak yukarıdaki paragrafta bunun tanımlamasını yaptım ama :(
Yazdıklarıma hiç değer vermiyorsun.
''İnsan hata yapar, hatasından döner. Farkına varamayan insan saylanmaz.
İnsan düşünen bir varlıktır. Düşünen, hata olduğunu farkeder. Düşünmüyorsa insan değildir.
Yani hata var.'' demiştim.
İnsan hata yapar ve hatasından döner.
Hatasından dönmeyenler ve düşünmekten aciz olanlar insanlıktan münezzeh.
estağfurullah ama ben haklıyım nxxnn
Bencil insan egosunda kendini bitiren kişidir. Ne görür ne anlar hayatı. Varsa yoksa kendidir.
İnsanlar yaptıkları kötülükleri gayet bilinçli olarak yaparlar. Farkında olmadıkları için değil işlerine öyle geldiği için yani.
Aslında zor değil insan her yaptığının farkında ama bu yaptıklarına bir neden bulduğu için kötülük yapmadım sanıyor. Kısas hakkı diyor geçiyor.
Kötü olmak zevkli be iyi olmaktan iyidir en azından
seni tanıyorum sen böyle bırı değilsin ahahs
Daha önce venüse uğradığım oldu ama iyi taklidi yapıyordum 🤣
Doğru olduğuna inandığı için maalesef
Kötü oldugunu bileni var bilmeyeni var.
Bence çoğu bilerek kötülük peşinde.
Kötü bir insansa , bunu normal görür...
Kalp katılığı
Farkında da güzel rol sergiler
Farkında olmak çok zor farkına varsa zaten yapmaz
Kötüler çünkü normal geliyor onlara
İnsanoğlu hep bu şekilde işte