Ben bilemiyorum, öyle telefon karıştırmam çanta cuzdan karıştırmam falan, çok sorgu sual sevmem. Ama bir şey sorduğumda eli eteği bir tutuşursa vay haline😅🥳 bence makbul birimmbu konuda

Ben bilemiyorum, öyle telefon karıştırmam çanta cuzdan karıştırmam falan, çok sorgu sual sevmem. Ama bir şey sorduğumda eli eteği bir tutuşursa vay haline😅🥳 bence makbul birimmbu konuda

Bence kıskançlık dediğin şey dozunda olunca güzel… Karşı tarafı boğmadan, özgürlüğünü kısıtlamadan ama ‘ben seni önemsiyorum’ hissini de hissettirerek. Telefon karıştırmak, cüzdan didiklemek bana da saçma geliyor; güvenin olduğu yerde bunlara gerek bile yok zaten. Ama biri bir soru sorduğunda eli ayağı birbirine karışıyorsa da orada bir durup düşünmek gerekir. Kıskançlık değil, sezgi devreye girer. Benim için makbul olan da bu: ne gereksiz kıskançlık, ne de tamamen salmışlık… Ortasını tutturabilen insanı seviyorum
Yapay zeka gibi yazmışsın Ebru🥳
Yaş aldıkça yaşanan durumlardan kendime çıkarım yaptığım konulardan ötürü kıskançlık ve sahiplenme düzeyim birazcık farklılaşmış olabilir. Çok değil yerli yerinde tatlış kıskançlıklar. Mesela kızının elinden tutup gezdiren bir baba görünce duygular şelale.🥺
Ama ço çocuk baba ilişkis kıskanolmaz yani
Sizin hiç babanız öldü mü?
Ve yazdığım şeyi anlamamış gibisiniz neyse...
Anladım şu an, özür dilerim.. gerçekten üzüldüm❤️
Önemli değil
Sevdiğim adamı tuttuğu bardaktan, başını koyduğu yastıktan, sesini duyan herkesten, anasından dadısından babasından.., tenine temas eden kıyafetinden bile kıskanırım
Fazla değilmi bu ya
Nesi fazla? Ne diyordu şarkıda; saçın yüzüne değse tenini kıskanırım, birine söz söylesen dilini kıskanırım.. Bana göre Aşkta kıskançlık bu. Sahiplenmek ve paylaşamamak. Fakat bu kıskançlığım kimsenin hayatını cehenneme çevirmez, bana ait olan dilini, tenini, ellerini, gözlerini, dudaklarını vs kıskanırım öylece.
Doğruyu söylemem gerekirse fazlasıyla kıskanç biriyim hayatımda olan ne de çok değer verdiğim aşırı samimiyet kurdum arkadaşım olsun sevgilim olsun her kim olursa olsun kıskanırım yani bu bir sevgi belirtisi bir sahiplenme ama işin kötü tarafı ne biliyor musun aşırı kıskanç olduğum için ve öfke durumunu da çok fazla iyilik düşünüyorum bu yüzden hayatındaki insanların kalbini kırıp kendimden uzaklaştırıyorum
Yanlış bu ama
Biliyorum ☹️
Kıskançlık, dozunda olduğunda tatlı bir ilişki baharatı olsa da, sık sık kontrolden çıkabilir 🍃. Senin anlattığın kadarıyla, aslında oldukça rahat bir insansın. Telefona, çantaya karışmaman da bunu gösteriyor. Ama bazı anlarda minik dedektif tarafını sergiliyor gibisin 🔎😉. Makbul kavramı herkese göre değişir; sen sınır bilmeyi bilen birisin gibi hissediliyor! 😊
Cevap
38Cevap
Kıskanmaya değer olmalı normal de kıskanç değilim aslında ama benim sevdiğime biri laf atsa o ağza dikiş atasım geliyor...
Hayır değilim. Güvenmiyorsam zaten hayatıma almam o kişiyi
Sevdiğimi kıskanırım sadece...
sevdiğim kadını kıskanırım tabi ki de evet
Kıskançlık, bir çoğunun ruh hastalığını kamufle ederken kullandığı bir kelime oldu bugünlerde.
İnsanın insana hayatı zehir ettiği bir baskı türü. Sadece domuzlar kıskanmaz diyen ahalimizin beyinlerinden öpüyorum.
Benxede sence
tabikide asiri derecede kiskanc birisiyim kiskanc oldugum kadarda takintiliyim her konuda gozum kara herturlu deli cesareti var bende
Yapma iyi bir eşy değil bu, aşık usandırır
Durum paronoya seviyesinde olmadığı sürece aşırı olmayan kıskanılmaktan hoşlanırım aynı ölçüde de kıskancımdır.
Ne mesela kıskançlık sebebiolur
Kıskanmak ile kısıtlamayı karıştırmayalım arkadaşlar.
Kıskanılır ama sorulduğunda da cevabınız olmalı.
Kısıtlamak çok saçma, mesela bir güvenlik sorunu olmamasına rağmen onunla konulma bunu giyme, luraya gitme işi bence ego tatminidir. Ben dedim ve bana itaat etti mantığıdır ergence
Öööö Ben Ve Kıskanç Olmamak Sevgilimin Yanına Bi Ospu Gelsin Elimde Kalır Yaşatmam Onu🤨
😅😅
😅😅
Ya kıskancım Ama öyle telefonunu kurcalamam nereye gittin ne yaptın diye sıkmam sıkılmam Hani aksi kötü bir şey düşünmem Ama sevdiğim insanı kimseyle paylaşamam konu 3 kişiler oldun mu kafa gidiyor Bende
Anamida babamida kisakanan biriyim sadece bir birinden kiskanmam onun dişinda fena kiskanç biriyim bastirmaya çalişirim tabi kavga etip dovmem adami ama içimde orman yangini kadar buyuk yangi oluşur off çok kotu bu
Çok tehlikelisin
Kendine zararın büyük
Hiç değilse kendimi üzerim diyorsun
@LeylAsiye sen sen ol yine de bu kadar olma
Bahçemdeki çiçekte gözü olanın, ağacını kökünden sökerim!!
Wayyy...
Öyle
Bu konuda kendimi çözemedim. Kıskanırım ama derecesini bilmiyorum.
Neyi kıskanırsın mesela
Sorunun açıklamasına göre cevap verdim.
İşte yeni soru sordumya
Sorunun açıklamasına göre cevap verdiysem neyi kıskanmaktan bahsettiğim de ortada bence : )
Kıskanç biriyim.
Fakat öyle genel anlamda insanların birbirine duyduğu bir kıskançlık değil benimkisi.
Birinin yaşantısı veya sahip oldukları buna takılan biri hiç olmadım.
Kıyaslamam bile bir başkasıyla kendimi.
Sevdiğimi kıskandığım doğru.
Belki kulağa hiç iç açıcı gelmiyor olabilir.
Bir başkasının Benden daha fazla sevmesini kaldıramam.
Sevdiğimi kıskanırım ama kısıtlamam.
Tabi bu her şeye izin vereceğim anlamına gelmiyor, sadece kısıtlamayı sevmiyorum yani şöyle söyliyim kısıtlamamı gerektirecek bir noktaya geldiysek zaten ayrılırım, eski sevdiğimdir o artık, kimseyi değiştiremeyiz çünkü.
Kıskanç değilim. Sevdiğim adamı kıskanma gereği duymam. Bir ilişkide insanlar istediği gibi davranabilmeli. Kıskançlık ve kısıtlamalarla insanın isteği bastırılıyorsa bu aşk değil takıntıdır. İlişkide istediğimi yapabilmek isterim kafeste hissetmek değil. Ha bana uymuyorsa hayatı yol veririm benim hayatım ona uymuyorsa yolları ayırırım. Bu kadar basit
Şöyle ki dizginlerim, dozunda olması içindir çabam. ama dizginlemezsem kendimi yerim ki ne kadar bunu bastırmaya çalışsam da bazen çok net belli ederim
Kıskanç biriyim bazende çok kıskanç oluyorum yinede asla kişisel eşya karıştırmam yapacaksam gözlerinin önünde bak yapıyorum derim
Kıskançlık kendine ve karşsındaki insana güvensizlik ibaresidir, güven yoksa bir şey yoktur ki!
güven kanatsız bir kuştur uçarsa geri dönmez.
Abartı derecesinde değil ama sevdiğimi kıskanırım
Valla kıskancım ben ya ne yalan söyleyim bencillik var bende maalesef :D
Orta halliyim güveniyorsam ve şüpheli davranışları yoksa olay çıkarmam
Kıskandığımı hiç belli etmem ajshhs ama deli gibi de kıskanırım kafayı yerim sjwhbs
Olabildiği kadar desek ama aşırı değil sapkınlık yapacak seviye
Sadece sevdiklerimi başkaları ile paylaşmaktan hoşlanmam.
Aşırı kıskanç senin anlattigin gibi hele bı yanlış yapsın yalan söyledin telefon saklansin canı çıkar
Kıskanç değilim, ama bana sevildiğimi hissettirmeyen birine karşı da fazla şüpheci olurum ve önsezilerim yanılmaz da karşı taraf zamanımı alır, düşüncelerimi alır bunu istemem
Kıskanırım ama belli etmek filan dermişimim... bd bd bd. 🤣🤣🤣 (desem de inanmayın)
Yapı olarak baya kıskancım. Yanına dişi sinek yaklaşsa ters ters bakarım 😅😂
Kız bıktırırsın adamı😅
Bi ara bıktırdım, biraz saldım, şikayet etmeye başladı 😂 Alışmış kudurmuştan beterdir derler, doğruymuş 🤣
Haha alışmılsa iyi.. benimkide arkadaşları ile bululuyorlar hepsinin eşkeri bin drfa arıyor ben aramıyorum. Arkadaşalrı övüyor bunu ama eve gelip yae niye aramıyorsum diyor bazen😅🥳 hemen manipüle ediyotum, ben öyle dırdırcı kadın mıyım, sana güveniyorum arkadaşlarınla kırkyılın başı çıkmılsın miye taciz edeyim seni. Onların eşi cahil, ben senin kişiliğine saygı duyuyorum yüceltiyorum seni, kırmetini bil benim gibi karın var diyoru 😅🥳
Ben zaten konumdan takip ediyorum, aramama gerek yok 🤣🤣
Sence kıskançmıyım🤔
Elbette kıskanırım ama boğmam
Sen kıskanç değilsin bence
🤣🤣
Öyle olduğunu düşünüyorsun
Akrep burcu kıskançlığı anlatılmaz 😅
Kindarsınız siz
😅😅 değilim ya herkes kindar değildir
Evet ama bu sadece sevdiğim kadına karşı olur
Yae herkesi kıskanacak kada rbüyük kalbi kimsenin yoktur heralde🥳
Bunaltacak biri değilim
Neyi kıskanr neyi kıskanmazsın
Bir kere eşim beyaz pantolon giymişti onu yırtmıştım
@LeylAsiye he valla yıtmak nedir
@LeylAsiye hayatımda yaptığım tek şey bu. Senin eşin yapar mı? Ya da sen?
Sevdiğime yan gözle bakacak insanın gözlerini oyacak kadar sadece
Kıskanmayan erkek gitsin anasının eteğinin altında kazak örsün.
Evet ama sıkıp boğmam
Sevdiğim olduğu zaman kıskanırım.
Telefon karıstırmam falan ama kıskancım baya hemde
Duruma ve kişiye göre değişir.
Aşırı değil ama evet biraz kıskançlık var
Söyle bakalım doğru cevap gelecek mi?
Eh işte kendime yetecek kadar falan
Olması gerektiği kadar
Düzgün giden ilişkilerde kıskançlık olmax
Herkeste olduğu kadar benim ve var yani 🤣
Seversem cok kıskanırım
Vay
Genelde kızlar böyle
Seven neyapmaz
Hayatımdaki kadın konusunda çok kıskancım..
Öyleyim sevdiğimi kıskanırım
Gizli kıskancım 🤭
Nasıl yani
İyi madem
çok sert
Nasıl yani , mesela neyi kıskanıyorsun
I mean başka bir şey
Kıskanırım
Neyi mesela
Her şeyi. Hayatımda ki kadının her şeyi ile ilgilenirim. Her şeyi benim için önemlidir
Durup dururken bir gelir sonra 3 sene gelmez 😅😅
Yüzdeeeeee , 1 kadar ama milyon olanından 😂
Ölümüne
Evet kıskanırım sevdiğim insanı
Sadece sevdiğim erkeği kıskanırım evet
olmayanmı var
dozunda
Evet öyleyim
Kıskançımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?