Aşk İlişkileri Kıskanç mısınız? Kıskanılmayı sever misiniz 😀🤷🏻♀️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Hayvanat bahçesinde maymundan kıskanan bir flört bey sndmdmdmdm Kıskanç mısınız? Kıskanılmayı sever misiniz 😀🤷🏻♀️? Cevapla Flört Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Kıskancım abartmadan, kıskanılmayı da severim abartılmadığı müddetçe. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet sevdiğimi kıskanırım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. sevdiğim kadını kıskanırım ben tabi ki de.. 0 0 Yorumla
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% 1 yıl Elaleme bak a*k maymundan kıskanılıyor biz maymuna tercih ediliyos 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kahkaha attımm dkmd Yorumla Nickmikyok_ 1 yıl Ahahah hiç güleceğim yoktu yaa Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seversem kıskanırım lakin içimde yaşarım çoğunlukla, egosuz bir şekilde kıskanılmayı severim, bazı kişiler saygısızlığı kıskançlık sanıyor 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. ben sevgiye ihtiyac duyarım kıskançlığa değil bana güzel bir sevgi göstersin kâfi hayatımı güzelleştirecek olan budur 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seven herkes az da olsa kiskanmalidir bence 🥰🥰 1 0 Yorumla
тωιикℓє Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet, kıskancım yeri ve konusuna göre kıskanılmayi da severim. 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aşırı kıskanç bir yapım var sevgılıme nefes aldırmam 0 0 Yorumla
lokumbiskuvi Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Çok kıskanırım sevdiğimi çok darlarım bu konuda. Evet bende severim 1 0 Yorumla
Darkinghot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Kıskanan sizi değerli kıldığı icib kıskanıyor aga siz niye bunu anlamıyorsunuz. Değersiz görse herkese gözünün önünde sizi başka erkekler paylaşır 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Maymundan normal mi knk kdmdmd Yorumla Darkinghot 1 yıl Daha normal Yorumla Soran 1 yıl Peki sjsmkss Yorumla Darkinghot 1 yıl Adam ilk defa seksi bir kadınla birlikte oldu normal değil mi Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Dozunda kıskançlık makbuldür 🫠 2 1 Yorumla Soran 1 yıl +1 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Haklı. Onlar affetmez 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yaaani Yorumla istanbluEser 1 yıl Arsızlar ve 1saat sonrayı hatırlamazlar. Enişte haklı. Yorumla Soran 1 yıl Maymun maymun 🙊 Yorumla istanbluEser 1 yıl Cümle zenginliğine bayıldım hatun Yorumla Soran 1 yıl Hansnsjjejwjwj Yorumla istanbluEser 1 yıl Tatlım sen görselliğini koru, konuşmayı biz hallederiz 😁 Yorumla istanbluEser 1 yıl Naptınnn Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Carhli iyi cocuktu tek suçu çok güvenmekti 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahansnnsjw maymundanda kıskanmazsın be Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Evrim evrim yapma hayirr Yorumla Soran 1 yıl Bananakka Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Neyse fazla sacma oldu bu 🤧 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Aşırı kıskanç değilim yerine göre 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi iyi ne güzel Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sevdiğimi kiskanirim 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Adam hemcinslerinden kıskanıyor demek ki :D 0 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Umarım şakadır. 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Dozunda kıskanclık güzeldir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hemcnden kıskenır erkekler😂😂😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayvan olması önemli değil yani 😂 Cevap sahibi 1 yıl Belki cinsi aynıdır😂genelde güzel kızları maymunlar kapar ya😂 Soran 1 yıl Laf ettirmem kendisi olay Cevap sahibi 1 yıl Doğrudur😂
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kıskanmayan insan sevmeyendir. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Fazlasıda zarar be Yorumla Forezz55 1 yıl Azı fazlası yok seviyosam kıskanırım kadınımı Yorumla Soran 1 yıl Maymundan da mı abi Yorumla Forezz55 1 yıl Maymundan değil de erkeklerden diyelim Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Neyseki saglıkli bir bireyim 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. çok kıskanırım sdfsdf 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şaka yapıyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yoo ciddi djmdd Yorumla
klida Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl iliskiniz cok yorucu gozukuyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İlişkimiz yok henüz ama olursa öyle olacak o kesin djdmdm Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevmek suç mu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Suç jskdkd Yorumla Sorayımbende 1 yıl Sevdirmeyin o zaman Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Hayır hemde jhiç 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. mağarama beklerim :D 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kıskanç değilim 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hayır değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kıskancım ama kıskanılmayı sevmem 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tabi efendim Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Hiç değilim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O kadar da değil yani Yorumla myd1oez 1 yıl Benim öyle Yorumla
kimtylerr Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl İğrenç itici 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Maymun biraz fazla evet Yorumla kimtylerr 1 yıl Maymun, flörtünden daha beyefendi yalnız djdjdj Yorumla
Bir_Beyfendi Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Kim sevmez ki 0 1 Yorumla Bir_Beyfendi 1 yıl Bu güzellik herşeyden kıskanılır bence 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Kıskancım abartmadan, kıskanılmayı da severim abartılmadığı müddetçe.
Kesinlikle
Evet sevdiğimi kıskanırım
sevdiğim kadını kıskanırım ben tabi ki de..
Elaleme bak a*k maymundan kıskanılıyor biz maymuna tercih ediliyos
Kahkaha attımm dkmd
Ahahah hiç güleceğim yoktu yaa
Seversem kıskanırım lakin içimde yaşarım çoğunlukla, egosuz bir şekilde kıskanılmayı severim, bazı kişiler saygısızlığı kıskançlık sanıyor
ben sevgiye ihtiyac duyarım kıskançlığa değil bana güzel bir sevgi göstersin kâfi hayatımı güzelleştirecek olan budur
Seven herkes az da olsa kiskanmalidir bence 🥰🥰
Evet, kıskancım yeri ve konusuna göre kıskanılmayi da severim.
Aşırı kıskanç bir yapım var sevgılıme nefes aldırmam
Çok kıskanırım sevdiğimi çok darlarım bu konuda. Evet bende severim
Kıskanan sizi değerli kıldığı icib kıskanıyor aga siz niye bunu anlamıyorsunuz. Değersiz görse herkese gözünün önünde sizi başka erkekler paylaşır
Maymundan normal mi knk kdmdmd
Daha normal
Peki sjsmkss
Adam ilk defa seksi bir kadınla birlikte oldu normal değil mi
Dozunda kıskançlık makbuldür 🫠
+1
Haklı. Onlar affetmez
Nasıl yaaani
Arsızlar ve 1saat sonrayı hatırlamazlar. Enişte haklı.
Maymun maymun 🙊
Cümle zenginliğine bayıldım hatun
Hansnsjjejwjwj
Tatlım sen görselliğini koru, konuşmayı biz hallederiz 😁
Naptınnn
Carhli iyi cocuktu tek suçu çok güvenmekti
Hahahahansnnsjw maymundanda kıskanmazsın be
Evrim evrim yapma hayirr
Bananakka
Neyse fazla sacma oldu bu 🤧
Aşırı kıskanç değilim yerine göre
İyi iyi ne güzel
Sevdiğimi kiskanirim
Adam hemcinslerinden kıskanıyor demek ki :D
Bunun bir sonraki leveli ne acaba
Umarım şakadır.
Ben kediden kıskanıyorum normal bu
Yorucu daraltır
Dozunda kıskanclık güzeldir.
Pek kıskanç degilim ve gereksiz kıskanılmayıda sevmem.
Sevdiğimi kıskanırım :/
Hemcnden kıskenır erkekler😂😂😂
Hayvan olması önemli değil yani 😂
Belki cinsi aynıdır😂genelde güzel kızları maymunlar kapar ya😂
Laf ettirmem kendisi olay
Doğrudur😂
Kıskanmayan insan sevmeyendir.
Fazlasıda zarar be
Azı fazlası yok seviyosam kıskanırım kadınımı
Maymundan da mı abi
Maymundan değil de erkeklerden diyelim
Neyseki saglıkli bir bireyim