Ben anneme bugün gitmiyeceğim dediğimde birşey demezdi ama erkek kardeşime kızardı oda uyur taklidi yapardı uyanmazdı hiç :DDD sizin netür taktikleriniz vardı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben akşamdan başlarım "anneeeeee içim çok sıkılıyo, içim darlıyo, arkadşla kavga ettik, beni dışlıyolar vs." temalı bir konuşmaya başlardım ilk iki cümlede annemin tepkisini ölçerim inanmıyo gibiyse basarım bağlığı oda olmadı odama giderim yorganın altına triplere girerim gelir kıyamaz artık ama hala olmuyosa son taktik " ben milletin çocukları gibi okuldan kaçmıyom hanım hanım soruyom sen izin vermiyon bundan sonra bende kaçıyım gör diye bağrıyom" genelde pes eder ama buda yetmediyse okula gidilecek
11 Yorumla- +1 yıl
işe yaramadı knk ne yaparsam yapim illa gidicen dedi
En İyi Cevaplar
+1 yılbugün yapacağım şey mesela. Annem maalesef çok saftır ve bana hep kanar. Bir not sayfası açtım ve okul yok dedim. İnternet sayfası gibi görecektir. Büyük ihtimalle yutucak. Eğer inanmazsa benim bir arkadaşım var ona aşırı güvenir. İnanmıyorsan onu ara derdim. oda arardı ve bakardı ki benden itiraz gelmiyor. tamam inandım derdi. 100de 100 yutacak. ama büyük vicdan azabı çekiyorum yaw :D
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSınıf birincisiydim ilk okul 4. sınıfa kadar. evi taşıdık : gittiğim okuldaki sınıf arkadaşlarım soğuk geldi bana, öğretmende tokat atınca soğudum okumaktan, vede orta 1. sınıfta kaldım , geçirselerdi insiyatifleriyle asla kalmadan öğrenimimi bitirecektim..
Olmadı bende sonra okuyucam diyerek okul hayatımı 22. yaşıma bıraktım.
Sonrasında orta ve lise öğrenimimi açık öğretimden bitirdim, kpss sınavı sonrası üniversiteye başlıyacam açıktan.00 Yorumla
Hiç, hiçkimseye hesap vermedim bahaneye gerek yoktu yanlız büyümenin güzel yonleride var :)
015 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
28Cevap
+1 yılAğzıma bisküviti alırdım. Çiğner çiğner klozete tükürürdüm. Üzerine tarçın falan. Anne kustum midem bulanıyor der okula gitmezdim ergenlik dönemlerinde.
61 Yorumla
+1 yılhttps://www.capsomat.com/media/created/lxb89w.jpg böle olmaya çalışırdımm:P
10 Yorumla
+1 yıl- büyük bardak
- içine su koy
- 4 kaşık tuz
- 4kaşık şerek
- biraz nane
- sumak
- karabiber hadi gçmiş olsn gg
03 Yorumla- +1 yıl
şker yazıcama şerek yazmışım
- +1 yıl
şerek şeker olucak
- +1 yıl
şerek değl şeker
Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendimi iyi hissetmiyorum zaten dandik dersler var ya da bos arkadaslarim bugun kavga edicek bende gidersem girmek zorundayim gideyim mi yani
Falanlar filanlar10 Yorumla
+1 yılHep okula giderdim çünkü evde kalsam kesin annem o günü burnumdan getirecekti bilirdim o yüzden annemden önce kalkar giderdim
22 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılServisi bilerek kacirirdim neden kalkmadin dediginde annem uyku sersemi numarasiyla dun istiklal marsini okuduk bu gun cumartesi benle dalga gecme anne derdim 10 saniye sonra popoya splaash diye bir terlik eve ayaktayim ama kacmis olurdu minibüs :D
00 Yorumla
+1 yılben ne kadar sinsilik yapsamda hep gittim babam uyandırmaya geldiğinde tekme tokattık o kadar nefret ederdim
10 YorumlaOkula gidilmez mi sadece 1 gun hasta olmustum gitmedim kafayi yicektim o derece sewerim...😀
07 Yorumlaher zaman isteyerek gitmişimdir okula ve koca okulda bir tek benim devamsızlığım yoktu
02 Yorumla- +1 yıl
kesin okulda sevgilin var
Valla arabayla gittiğim için sorun yok canım gitmek istemezse alıyorum arkadaşlarımı müziğide açıyorum makas ata ata akşama kadar geziyoruz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgider sokakta dolşaıp geri gelirimdim servis gelmedi harçlığımıda evde unuttum geri geldim demişliğim var :D
035 Yorumla- +1 yıl
adam olacak çocuk küçükken belli olurmuş :D teee ozamandan belliydi ne olacağım :D
- +1 yıl
ne tür bir adamım üniverste okuyorum hemde memurum :) bildiğin değişik bir adamım :D
- +1 yıl
ama taktirsiz teşekkürsüz dönemim yoktu ki benim :)
- +1 yıl
tembelmişsin bee :D :D
- +1 yıl
aaaaaaaaaaaa olurmu benim kızım takdir aldı diyemiyecekmi baban ben olsan evladlıktan red ederim :P
- +1 yıl
:D :D :D olsun sen zirvede bırak takdir al öyle mezun ol :D
- +1 yıl
aman beee ne zormuş ünivresite sınavı ilk girişimde kazandım ben :D
- +1 yıl
benim zamanım da ÖSS vardı :D iyi puan almıştım meslek lisesi olduğum için mecburen öğretmenliği seçtim yoksa makine mühendisliğine puanım yeterdi
- +1 yıl
ya şimdi iki aşama o zamankinden çok farklı sistem 336 almıştım KTÜ kimya öğretmenliğini kazandım 2006 yılında :D
- +1 yıl
:D :D gelme sakın buralara buzzz gibi :) ben o zaman Trabzona gitmiştim doğu sayılmaz :D
- +1 yıl
ankaralımısın yoksa sen değişik kız :D
- +1 yıl
vayyyy hemşerimmişsin hee değişik :D :D bende Angaralıyım ama 10 senedir dışarıdayım üniversite okuyacam diye bir çıktım memur oldum dahada gelemiyorum :(
- +1 yıl
Sincandanım özlemez olurmuyum yaa her yer çok değişmiş doğup büyüdüğüm yere yabancı oldum ama şimdiki aklım olsa yine il dışında okurdum :D
- +1 yıl
Ailenin yanında hayata fazla atılamazsın herşeyin kısıtlı olur evden okula okuldan eve
- +1 yıl
oooo sen rahatmışsın valla ben Ankarada okusaydım öyle rahat olamazdım şimdi bile izine gidince gece eve gelirsem sorguya çekiyo annem :D
- +1 yıl
Yani güveniyolar yani küçüklüğümden beri öyle ben dedim bir kere hic önensemiyonuz diye simdi disarda olurdum sonra arardim anne aramicakmisin nerdesin diye derdim oda heh soyle nerdesin derdi soyler kapatirdim dedm bigun umrunuzda degilim diye yok biz sana guveniyoruz da ondan dedi bir kere arkadasimla yuzmeye gittik telefonu kapatip dolaba koyduk onu 10 kere aramizlar bende 0 arama
- +1 yıl
Anneleri değişelimmi :D :D kız olsam beni evden dışarı bırakmazdı :D şimdi kardeşim Eskişehirde okuyor onun yanına gdip geliyo :D
- +1 yıl
bende işin gırgırındayım :) annem bize aşırı düşkün bize bişey olacak diye gece uyku uyumaz Allah yokluklarını vermesin ;)
Lisede mazeretli ve mazeretsiz devamsızlıkta son hadde kadar hakkımı kullandım.
20 gün raporlu, 19.5 gün raporsuz devamsızlık yaptım :-D02 YorumlaBen hic okula gitmezdim._. Devamsizllikta olmazdi babam rapor yazardi derslerim baya iyi oldugu icin problem olmuyodu ailem icin :d
00 Yorumla
+1 yılBu gun bende uyuya kalmışım. :D Hastayım anneeeee. D:
06 Yorumla- +1 yıl
Babam inanmıyo ama. :)
- +1 yıl
Benimde annem serbest bırakıyo babam sıkıyo. :)
- +1 yıl
Sorma yaff dısarı cıkıyorum saat 8 dedimi arıyo. telefonu eve bırakıyom Kurcalıyo yanımdaki kız arkadaşımı arıyo eve gel cabuk diyo. Rezillige baksen kzı arkadaşının yanındki. :)
evden çıkar gibi yapar kapıyı kapatır geri girerdim annemde uyuyacağı için annem 2 ye kadar uyuyordu geç yattığı için babamda saten işte ohh mis 1 e kadar uyur sonrada çantamı alır her şeyimi toplar ya arkadaşlarıma ya da internet cafe ye kaçarım :d
10 YorumlaOyle bir sıkıntım olmadı gitmiyor um dediğim anda biter
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnne regl oldum karnım fena halde ağrıyo gitmesem olmaz mı :/
-Olur kızım yat dinlen ayaklarını sıcak tut..00 Yorumla
+1 yılgenelde okula gider gibi çıkıp arkadaşlarla internet cafeye ya da bilardoya giderdik :D
04 Yorumla- +1 yıl
haha :D seninki daha iyiymiş :) naberr gitmedim işte der gibi :D
- +1 yıl
hmm dersler boş zaten bana da çok tanıdık geldi bende çok derdim onu :D:D
Hasta gibi yapardım ben olsam da genelde bugün de dinlenmek istiyorum derdim :)
10 YorumlaEvvdeki tüm alarmları kapadım annemlerin kapısını geceden kitledim
02 YorumlaCok hasta olurdum yatardm. ya da erkenden cikar tanidigin kafesine giderdim orda uyurdum falan
00 Yorumla:D Oglenciydim Tek Gidiodum Hep Okulun Onunde İnternet cafeye Kacardim xd
00 YorumlaIshal oldum de, ayaktayim pacalarimdan akiyo anne de
00 Yorumla
+1 yılBilerek uyuya kalıp servisi kaçırırdım okulum uzak olduğu için annem göndermezdi
00 YorumlaDevamsızlık hakkım var vs deyince birsey demezlerdi ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalıyı rulo şeklinde toplar yumruk atardım, bu sayede ellerim kanayana kadar vurabilirdim.
Ve aileme futbol oynarken düştüm derdim, işe yarıyor ama sen istemezsin :)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılok :*
+1 yılSüper hasta taklidi yaparım
01 Yorumla
+1 yılOkulda tebeşir tozu içerDim
04 Yorumla- +1 yıl
Öğretmenlerde öğrendi artik
- +1 yıl
Çocuk aklı işte hangi akla hizmet yapardık bende çözemedim
+1 yılDevamsizligim olmadi cok sukur
00 YorumlaÇuk haştayım öhö öhö :)
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızların ki çok kolay karnım çok ağrıyor...
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbizim doktor vermiyordu doğru söyleyince. bende 1 ayda bir 3 kere gitmiştim rapor vermişti :D
+1 yılbaş ağrısı bugün toplantı/gezi var...
02 Yorumla- +1 yıl
aynen hatta yarımgün kurultoplantısı felanda var derdim
+1 yılBen evde daha çok sıkılırdım o yüzden giderdim.
06 Yorumla- +1 yıl
İlk baslarda benimde berabattı sonradan düzeldi. öyle popüler birisi değildim kendi halinde takilirdim halada oyleyim memnunum
- +1 yıl
Boyle bir şey demesi hoş gelebilir ama yapması zordur pişman olma sonra ben suçlu olmiyim benim yasam tarzim bu.
- +1 yıl
Boşver :)
Hiçbir şey, gitmek istemezsem gitmezdim.
00 Yorumla
+1 yılaaahhhhh geberiiyyyoommmmm :/s. s. s. ss
01 Yorumla
+1 yılgeç yatıp uyanamamk en iyisi :D
10 Yorumla
+1 yılyatağıma işerdim :D şaka l*n
00 YorumlaOkula giderdim kapısından geri dönerdim
00 Yorumla
+1 yılKarnım ağrıyor 😱
01 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 4,1b cevap paylaştı. hamileyim asdfg
01 Yorumlaben yapmadı hiç
01 Yorumla