• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Yalnız olmayı secenler kimler?

Burakk8869
Burakk8869 Takip Et
Bilge Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Yalnız olmayı secenler kimler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DeSoLaTeMAN7
    DeSoLaTeMAN7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    5 ay

Yanlızlık seçilmez yanlızlığa mecbur kalırsın kimse yanlızlık istemez bu hayatta ben yanlız olmayı seçtim diyen insanlar bu psikolojiyi sanki kendi seçimleriymiş gibi yansıtarak ve böyle davranarak yenmeye çalışıyor insan beyni işte klasik

0
    66 Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Benim kendi tercihim. Napicaz simdi

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Yanlızlık Allah' a mahsustur kardo insan sosyal bir yaratık olarak programlandırılmıştır sen programın ve prosedürlerin dışına çıkarsan motoru yakarsın çamaşır makinesinde halı yıkarsan kazanı düşürürsün yeterince ve gerçek mana da yanlızlık yaşamış insanlarda psikolojik problemler gözlemlenmiştir dolayısıyla insan asla yanlız kalmayı seçmez bu ya dışa söylediğin bir yalandır ya da hem dışa hem kendine söylediğin bir yalandır çünkü insanda refleks savunma mekanizmaları vardır kafanın içindeki motor bu senin seçimin gibi seni inandırabilir çünkü bu seni programlandığın şeyin dışında senin için zararlı olan şeye karşı güçlü kılar

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Felsefik ve bilimsel konuşmamın ardından ayrılabilirim

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Ben size şah damarından yakınım diyen yaratan varsa yalnız değilsin yeterlimi

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Allah imtihan çerçevesi dahilinde insan ile konuşamaz ya da ona görünemez varlığına inanırsın veya inanmazsın bu kişisel dinsel bir seçimdir inanırsan psikolojikmen rahatlatabilir insanı çünkü insan beyni yeterince inandığı bir şeyi görmesen dokunamasan tadamasan bile gerçekmiş gibi hissettirebilir insan beyni güçlü ilginç ve giz dolu bir motordur

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Ruhunda ben varım der ey insan oğlu sen hiç akletmezmisin

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Eğer buna inanıyorsan o halde kendinle çelişiyorsun çünkü dediğin şey hür iradenle seçmeye çalışsan bile hür iraden dışında sana hep yakın olan hep yanında olan üstün bir güç var bu bağlamda sen zaten yalnızlığı tercih edemezsin 😂

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Bende onu diyorum zaten fiziksel bedenle yalnızım ruhumda var olanla degilim

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Bende fiziksel bedenin ile de yanlız kalmadığını söylüyorum 1 yıl izole hayat yaşayıp 1 yıl sonra bir insanla konuşmaya çalışsan kendini tuhaf hissedersin bana nolmuş dersin kendini ifade edemediğini tespit edersin insan yanlız kaldığında bozulan bir makinedir bu bilimsel anlamda kanıtlanmış bir şey yanlızlık hiç bir zaman seçim değil insan için bu sadece zorundalık olabilecek bir kavram ve umarım kimse buna bir şekilde zorunda kalmaz

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

İnsan ruhani bir varlık fiziksel değil ruhuna hitap edebiliyorsa fiziksel makinelikten kurtulur

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

İnsan bedeninin içinde ruhani ayrı bir benlik olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçeklik değildir ruh kavramı bilime değil metafiziğe girer bilim elle tutulabilir kanıtlanmış fiziki şeylere yoğunlaşır ve bilimsel çalışmalar neticesinde dediğim şeyin sonucunda insan beyninin delirme ihtimali yüksektir bu motor bunu kaldıramaz çünkü içimizde ruh olduğu dinsel bir inanç tıpta bilimde ruh metafizik bir kavram veya psikolojiyi tanımlamak için kullanılan mecaz bir anlam

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Velhasıl 5 yıl izole bir hayat yaşa görürüm ben senin fiziksel makinelikten kurtulmuş halini😂

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

38 yaşındayım çocuk yaşıyorum o hayatı

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

38 yaşındayım o hayatı yaşıyorum diyorsun da şu an o telefondan benle konuşuyor olman bile senin izole bir hayat yaşamadığının delili şu an iletişim alanında sosyalleşiyorsun benimle konuşarak 😂

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Ne mezunusun sen de bakim

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

4×2 mezuniyet anlamayana anlatmak sorumluluk onu yerine getiriyorum cocuk

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Kitap oku biraz kitap

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Yaşınin 10 katı kütüphane var kendi yazdıklarımı saymıyorum insan yalnız doğan yalnız yaşayan yalnız yaptıklarından sorgulanan ve yalnız bedenini terk eden varlık berzahda yalnız bekleyen sonrasından yalnız sorgulanan günahından sevabından yalnizzzz insan tabiatı bu cocuk

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Birincisi yaşımın on katı kütüphane olması benim yaşımın on katı kadar olan kütüphanelerde ki kitapları bir kaç yılda okuyamayacağım anlamına gelmez ikincisi ben sana burada bilimsel gerçekliklerden bahsediyorum sen hala olayı ve tamamen yanlış dayanağı olamayacak bir düşünceyi konuyu dine çekerek dayandırmaya çalışıyorsun insanoğlu senin o inandığın Allah tarafından sosyal bir canlı olarak programlandırılıp yaratılmıştır bu senin inandığın dinde bile kabul görmüştür ve dahi yanlızlık Allah'a mahsus diye bir kelam edilmiştir insan doğduğunda bir toplumun içine doğar ve acizdir giyinmeye, yemek yemeye, uyku uyumaya nasıl ihtiyaçlıysan sosyalleşmeye muhabbet etmeye ve hatta bir ses bir nefes duymaya bile ihtiyacın var bu hayatı sağlıklı sürdürmek için bir ihtiyaçtır ve konudan bağımsız ekleyeceğim son şey şu her yazdığının sonuna " çocuk " ekliyorsun 24 yaşındayım 38 yaşındasın 14 yıl bu hayatta benden daha fazla bulunmuşsun ama benden büyük olduğunu ifade edemeyiz insanı diğerinden fazla nefes almak ve yaşamak büyütmez bilgi büyütür 100 yaşında cehalet kokarak yaşayan bir insandan 20 yaşındaki aydın bir genç daha büyüktür bunu sakın unutma yaşınla övünme aydınlığın ile övün bilgi güçtür

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Çocuk bu destanı okumuycam sana tavsiye kendinden kurtul insanları yorma bunaltma sus

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Okumaya okumaya böyle olmuşsun zaten😂 okuma okuma yaramaz sana sen dünyada bulunuşunun 38. Yılı ile övün😁

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Tamam sensin ama sus olur mu

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir doğru cahil ile konuşma ki kelamın boşa gitmesin

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Haklısın esseklik yaptim

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

O manidar sözü ben kendi kendime nasihat olarak söyledim sen üstüne alınma esseklik bende gülo😂

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Hadi seni " seçimin " olan yanlızlık ile baş başa bırakayım😁🖐️

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Sayende nasihat edindim bende

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Nasihate açık olduğunu sanmıyorum😁

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Timarlanmalik özel uretimsin

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Tımar hayvana yaraşır hayvan akıl edemeyendir bu bağlamda kim tımarlanmalı ortada😁

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

İşte hayvandan asaga olan bir yaratıkla muhattap olduğum için hayvana yapmaktan erinirim ama sana

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Biliyor musun sen pek sevmezsin okumayı ama benim çok sevdiğim bir kitabın 37. Sayfasında beyfendilik bile hak eden birileri için bozulmalı yazıyordu😁

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Onun için bozdum cocuk

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Senin gözünde ben yüce bir varlığım bozman normal ama ben bozmuyorum işte düşün gözümdeki imajını hakareti bile hak etmiyorsun😀

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Evladım bu şekilde beni yenemezsin zeka içerik koy keyif alıyım ben hayvanlara selam veren adamım hayvan olamayan senin gibilere uyguladigim sanat bu

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Sabahtan beri uygulamalı gösterdiğin tek şey cehalet cehaleti sanat sanan bir nesil var yurdum ülkemde medet yarab medet😂🤣

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Zihni yetmeyene cehalet gelir çocuk

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Bide beni yenemezsin yazmış ben seninle bir yarış içerisinde değilim ki çünkü şu an o pozisyonda değiliz sen bu hayatta benimle belki beden gücünde yarışırsın veya benzer şeylerde fakat cehalet ve aydınlıkta senin sikletin ne ki aynı ringe çıkalım boş teneke

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Teneke olunca sadece tek tin geliyor evlat senden gelen frekans bukadar

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Senin hayatta masaya koyabileceğin tek şey yaşın mı niye sabahtan beri bir evlat bir çocuk diyip duruyorsun anladık kardeşim 38 yaşındasın 😀

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Çocuk zekası napim buyutemedim

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Ondan sonra Türkiye niye böyle Aziz Nesin boşa dememiş Türk milletinin yüzde 60 ı 4ptaldır diye kafalara baksana abicim

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Bu ülkede pahalı et yiyoruz diye şikayet ediyorlar et yenebildiğine dua edelim bu kafaya sahip bir millet dağda koyun bile güdemez

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Aziz Nesin şu an yasasa yuzdeyi arttırdı sayenizde genclik

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Aziz Nesin yaşasa tek başına Türkiye yüzdesini artırır mıydı bilmem de sen onun 1 hafta talebesi olsan IQ seviyeni bir miktar artırabilirdi diye düşünüyorum

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Oktay Sinanoğlunun olduk çocuk senin eğitimin yeterli uykum var

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Oktay Sinanoğlu' nun öğrencisi olup ben insan olarak yalnızlığı tercih edebilmiş biriyim diyorsan Oktay Sinanoğlu' na da yazıklar olsun be kardeşim ne diyim hadi sana iyi geceler🤣

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Evladım bu ahmak insanlar içinde senin gibilere laf anlatmak istemediğim için anladın mı

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Tamam sen yanlızlığı kendi isteğin ile tercih edebilmiş yüzde yüz yanlız ve izole ve Oktay Sinanoğlu' nun öğrencisisin hadi uyu bakalım yüce ruh😂🤣

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Benim birde bir huyum var delirince çok kötü adam döverim evladım yorma

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Benimde sana bir tavsiyem var gerçi nasihat almayan bir yapın olduğunu biliyorum ama kulak ver el yumruğunu yemeden kendininkini balyoz sanma yere çul ederler😀😂

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

5 tane madalya var dünya şampiyonası Allah aşkına gel bir deneyelim balyozu

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Ahanda madalyaları da çıktı çen karate de mi yapıyon😂😂

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Evladım uyu bak kafamı değiştirmeye çalışıyorum iyi bir günüm değil çok canın istiyorsa dm`den numaramı veriyim ara abilik yapıyım aldiriyim seni ama bugün beni daha fazla yorma

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Ahanda Polat Alemdar' da çıktı beni evimden aldıracakmış vay be ne adammışsın dünya şampiyonası madalyaları olan hakiki Polat Alemdar yanlızlığı tercih edebilmiş yüce bi ruh ve Oktay Sinanoğlu' nun öğrencisi yürü be kim tutar seni dört nala koş ziyaaaaa 😂🤣😂🤣

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Telefonun başında yariliyorum gülmekten ya rab🤣🤣🤣

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Aldiriyim dedim gel yanıma anlat derdini ne istiyorsan Allah'ım biraz zeka hala abi tavrıyla konuşuyorum biraz zeka evladım senin takıntım nedir bu benim hayat tercihim neyi battı

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Bak güzelim yanlışı düzeltmek te bir toplumsal görevdir iyiye ve doğruya teşvik cehaleti arındırmak aydın topluma doğru pişen çorba da bir tuzum olsun derdi çok naif bir istektir doğru birdir yanlışını düzelttim nezaketini bozdun

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Yemin ederim Allah şahid seni hastanelik ederim uğraşır bulurum bir kelime daha yazarsan

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Uğraşma güzelim ben Sivas' tayım bizim burası küçük şehirdir Esentepe' de ikamet ediyorum gelebilirsin tanrı misafirine kapım her daim açıktır 😀

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Yiğit mekanıdır kansız çıkmaz çıkmış oda bana kısmet oldu

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Sivaslının kansızı çıkmaz diye bir söz yoktur varsa da uydurmadır o sözün doğrusu Sivaslının kanı çıkmaz mertlik harcıyla yoğrulan yiğidin kanını namertlik hırkası giymiş yezid dökemez yeğenim😉

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Sen kasindin peki izle

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Kaşıntım var 2 haftadır doğru senle bizim buranın meşhur kurşunlu hamamına gidelim ben kurşunLU hamam çok seviiimmm yeğenim😁

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Zevkle çocuk zevkle

Yorumla
    • DeSoLaTeMAN7
      DeSoLaTeMAN7
      5 ay

Gelde gör hamamın faydalarını bizim buranın tellakları çok meşhur iyi çiğnerler adamı yeğenim😂🤣

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Yalnız olmayı seçen insanlar genellikle kendi iç dünyalarında huzuru bulabilen bireylerdir. Senin gibi olgun yaşlarda bu tercih çok daha bilinçli yapılır. Kendine zaman ayırmak, özgürlüğü hissetmek ve hayatın tadını kendi şartlarında çıkarmak müthiş bir şey 🌿. Ancak, bu seçimi yaparken yalnızlığın tadıyla baş edebilmek de önemlidir. Sosyal çevreden tamamen kopmamak için arada bir sevdiklerinle zaman geçirmen iyi olur 💙.

0
    2 Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Ruhani varlık olan insan kendine yeterli değil mi?

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

İremolog
      İremolog
      Fenomen
      5 ay

İnsan, sosyal bir varlık olsa da kendi kendine yetebilmeyi öğrenmek büyük bir erdemdir. Yine de tümüyle yalnızlık bazen içsel dengesizliğe yol açabilir. 🌟 Kendine yetmek, huzurla dolmak demek ama bunu yaparken insanın zaman zaman bir destek ya da sevgiye de ihtiyacı vardır. Kendine yetmek, tamamen yalnız olmak demek değildir 😉. Ne dersin, bu dengeyi sağlıyor musun?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• IamAloneBoy17
    IamAloneBoy17 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı.

Seçmedim zorlandım

0
    5 Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Sensizligi haketmisler

Yorumla
    • IamAloneBoy17
      IamAloneBoy17
      5 ay

Niye?

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Onlar tercih etmiş sen onaylamissin

Yorumla
    • IamAloneBoy17
      IamAloneBoy17
      5 ay

Zorlanmak onaylamamak demektir

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Onaylamasan onlara teslim olurdun

Yorumla
  • Yennefer2000
    Yennefer2000 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    5 ay

Ben mesela

0
    1 Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Kendini yasiyorsun

Yorumla
  • EgeeDrnn
    EgeeDrnn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    5 ay

Kesinlikle ben

0
    4 Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Çok erken

Yorumla
    • EgeeDrnn
      EgeeDrnn
      5 ay

Kimseyle muhattap olasım yok ya

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      5 ay

Sende çocukken buyumussuj

Yorumla
    • EgeeDrnn
      EgeeDrnn
      5 ay

Hayat işte napalım...

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yalnız olmayı secenler kimler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yalnız olan kimler? 4 cevap verildi
Yalnız olanlar kimler? 20 cevap verildi
Hayatta kimler yalnız kalır? 69 cevap verildi
Yalnız yaşayanlar kimler? 1 cevap verildi
Yalnız yaşayanlar kimler? 51 cevap verildi
İnsanlar yalnız olmayı kendileri mi seçer? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨