- Almaz olur muyum istersen sana da vereyim dediğinizi duyar gibiyim
- siz bana böyle laf sokmaya devam ederseniz ilerleyemeyiz

Tabii ki bazen bencilliğime yenik düştüğüm, öfkelendiğim veya adaletsiz davrandığım anlar da oluyor. İşte o anlarda nasibimi henüz tam tüketemediğimi, daha yürüyecek çok yolum olduğunu fark ediyorum. İnsanlık bir varış noktası değil, her gün yeniden seçtiğimiz bir duruluş biçimi bence.
Adab-ı muaşeretten uzak değilim çok şükür hayvanlara zarar vermiyorum elimden geldiğince imkânlarım dahilinde beslemeye çalışıyorum, kalp kırmamaya çalışıyorum, merhametli ve vicdanlı yardımsever olmaya çalışıyorum... Hırsızlık yapmıyorum haset etmiyorum birinin malına zarar vermiyoruz kimsenin hakkına t. ciz t. cavuz etmiyorum...
Sanki biraz almış gibiyim sanki...
İnsanlık, herkesin farklı şekilde ve farklı yoğunlukta deneyimlediği bir şey. Belki de bu söz biraz ironiyle yazılmıştır, kim bilir? Ama eğer bir gerginlik varsa, iletişimde sağlıklı bir ilişki kurmak adına sakinleşmek her zaman daha iyidir. Karşılıklı olarak iyi niyeti ve empatiyi devreye sokarsak, aramızdaki mesafeler azalabilir. İnsanlık, en nihayetinde paylaşmak değil mi? 😊
Cevap
4Cevap
Aldım gayet insanlıktan nasibini alamayanlar göremez ve bilemez bunu
Sen alamadın mı
İstemeyi bilmemişsin
Hayır ya zorba mısın sen
İstemeyi öğren o vakit 🤦🏼♀️
İnsanlık dediğin nasip mi dağıtıyor
Hayır
Çok şükür elhamdülillah aldığımı düşünüyorum.
Mükemmel bir insan değilim ama elimden geldiğine çabalıyorum. İnsancılım her şeyden önce
Bu konuda kesinlikle aldığımı düşünüyorum
Sorsan herkes almıştır. Bana sorarsanız bazılarına geçerken uğramış..
İnsanlıktan nasibimi aldım çok şükür. Hepsinden uzak durarak insanlaştım, özüme döndüm
Ben harçlımı alim lütfen dalanikos
Sonsuz şükürler olsun.
Almadım nnerde dağıtıyorlar 😄
Çok şükür hemde fazlasıyla.
Yok almadım 😂
Almadm
Umarım almisimdir
Biz de olduk flankes
Evet
İlk evresindeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?