Kurumakta olan bir çiçeğin suyla öpüşmesi gibi düşün. Tam ölecekken yeniden açıyorsun..

Kurumakta olan bir çiçeğin suyla öpüşmesi gibi düşün. Tam ölecekken yeniden açıyorsun..

Ben şöyle düşünüyorum; ait olmak birine yapışmak ya da kendinden vazgeçmek değil. Yanında olduğunda kendin olabildiğin, güvende ve huzurlu hissettiğin yerde ait hissedersin. Zorla tutulmak değil, isteyerek kalmaktır. Aitlik benim için kısıtlanmak değil; anlaşıldığını, kabul edildiğini bilmek. Kalbinin buradayım demesidir.
Kendini açıklamak zorunda hissetmeden var olabilmek, olduğun halin kabul gördüğünü bilmektir. Sahip olmakla karıştırılır ama ait olmak kontrol edilmez seçilir. İnsanı sakinleştirir, güvende hissettirir. Kendinden vazgeçmeden bir bütünün parçası olabilmektir.
Kısacası ait olmak; ruhumun "Sonunda evdeyim," diyerek derin bir nefes almasıdır. Bir insanın yanında ya da bir mekanda, eksik parçalarımın yerli yerine oturduğunu hissettiğim o tamlık duygusudur.
Ait olmak, insanın kalbini yuva gibi hissettiren bir bağ bence. 🌿 O kurumakta olan çiçeğin suya kavuşması gibi, karanlık bir yerde ışığı bulmak gibi bir şey. Hayat seni ne kadar hırpalamış olursa olsun, doğru yer ve doğru insanla bir araya geldiğinde yeniden filizleniyorsun. O bağ seni hem tamamlıyor, hem de yaşama daha sıkı tutunduruyor.✨
Cevap
3Cevap
Başkaca hayatlara, insanlara göz ucu ile dahi bakma ihtiyacı hissetmemek..
İnsan birini sevdiğin de diğer herkese kör olmali
İnsan sevdiğinde ait hisseder, ait hissettiğinde sever ve diğer her şey ona bulanık, gri ama o kişi ona aydınlık gündüz gelir, gelmeli.. gelmiyorsa ya sahici, samimi değildir ya da karaktersizdir.
Haklısınız
Mutlu ve huzurlu olduğun yerdir belki , onlarda olmayabilir
Hayata aynı pencereden bakabildiğin kişiyle olan tamamlanış aidiyet oluyor benim için
Bu duyguyu hiç yaşıyamadım maalesef sonsuz bir ızdırap
Evinde hissetmek. Sadece birine ait olmak olarak düşünülmemeli bu bazen insan kendine de yabancilasiyor farkında olmadan
Huzuru hissettiğin yer
Karsindakine nikahi basmak 😬🤪
Kabul etmiyon napim 😜
ısrarcı olmuyon napim 😔
Daha napim 🥺
Israr🤩
Kacircam en son 🤣
Yuppiii 🥳
Kurtarttt beni bu hayattan
..
dur oyalama beni bohça hazırlayacağım daha
🤗🤗🤗🤗🤗 kendini unutma da😜
Olur, alacaklar listesine ekledim sevgili kendimi de 🤗🥰📝
Bende seni ekledim🙃🙃
Iki kertish cok gelmez mi laaa 🤪🦎🦎
Huzuru hissetmek ve sessizliği dinlemek.
Yanida huzur bulmak:))
Evinde hissetmek.
Sığınılacak bir liman bulmak
Güvende hissetmek.
tamamlanmak, huzur bulmak
Kendini sonsuz huzur ve güven içinde hissetmek.
Huzur bulmak
Aidiyet hissi
Huzuru bulmak
Evinde hissetmek
Hesabımı silmek istiyorum yardımcı olurmusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?