Hadi İşkolik sınırlarını beraber çizelimmmmmm🎉🎈

Hadi İşkolik sınırlarını beraber çizelimmmmmm🎉🎈

Evet iş için hayatımdan kadınları bile çıkardım rahatladım. Ulan aslında tüm zamanı kadınlar alıyormuş ya la. Onlar gidince o kadar vaktim kaldı ki, spora maça, kitap okumaya ve en çok ta çalışmaya kocaman yer açıldı. Bundan sonra böyle. 🙂
İşkolik, işine aşırı derecede bağlı ve bu bağlılık nedeniyle kişisel hayatını, sosyal ilişkilerini veya sağlığını ihmal eden kişidir. Bu durum genellikle iş dışında zaman geçirme yeteneğini zorlaştırır. Hayır ben İşkolik biri değilim kimse de olmamalı. Hayatın tadını da çıkarmak gerek. İnsanız robot değiliz.
Teşekkürler 🙂
Kolay gelsin. Sevdiklerine yeteri kadar vakit ayırmayan ve her defasında bahane olarak işlerini öne süren işkoliktir. Yerine ve duruma göre işkoliğim.
İşkolik insanlar işini eve taşıyan, gecesi gündüzü iş olmuş insanlardır. Evde veya tatilde hayatını yaşayacağına işini düşünür. Elbette çalışacağız ve işimize dört elle sarılacağız ama hayatımızı da yaşamalıyız. İşteyken iş evdeyken evi düşünmeliyiz.
Cevap
8Cevap
İşini çok severek yapmak demektir tabi ki de
İşime çok düşkünüm evet.. Evde düzenim yoktur ama işimde vardır..
İş kadınısın
Gece gündüz iş düşünüyorsa, uykuları kaciyorsa özele de yansitiyorsa , eve iş taşiyorsa işkoliktir net..
İşinden başka bir şey ile ilgili olmayan. Hayatı unutan. İs kolik biriydim. Artık tecrübem buna musade etmiyor
İşkolik devamlı çalışan insandır ve evet ben çalışmayı seviyorum
İşini titizlikle yapan sürekli işi düşünen insanlara işkolik denir
ayni anda 3 farkli sektörde calisiyorken yeni bir is daha bakıyor olmak demektir
asla olamam
Tüm dünyası işten oluşan kişi
İşkolik değilim. Eğer bana şu anki maaşımın 2-3 katını verirlerse işkolik olabilirim lakin şu an sadece işlerin tıkırında gitmesini sağlıyorum, yeter.
Oğlak burçları işkolik oluyor genelde
Burçlara göre yorum yapan insanlar her zaman komik ve saçma
@sksksmdmdkkd burçla alakalı fikrini soran oldu mu? Burçlara inanmak zorunda değilsin ama başkalarının yorumlarına saygı duymak zorundasın.
Haydaaa kavga etmeyin kızlar benim için diyip okları kendime çeviri sizi kanka yaparmışım snsjjs
Yok be ne kavgası uyarıydı sadece
Benim için birbirinizi uyarmayın zjjsjdjj
Aynen her şey senin için bebeğim
Oooooo bebeğim 😄
Şımarırım bak sjsjsj
Seni şımartanlar çoktur
Ooooo trip mi skksjskd
Hahahaah trip atmayı severim ama bu trip değildi
Oooo trip de mi seviyorsun nsjsjsj
Herkese değil ama
degilim bence sen oylesin 😂
Haha ben çalışıyorum farklı alanlarda ama ksjsjsj
Yalamak için çalıştığımızın farkındayım
Çalışmak için yaşamıyorum
ne gibi alanlar ahhshshs
Haha
Kesinlikle babam adam hayatta gezmez soyla bi aktivitesi yok sadece iş düşünün yani babam kendi kınasına bile gitmemiş dükkanda çalışmış işkoligin vücut bulmuş hali
Iş, çalışma bağımlısı
Değilim kesinlikle
İşimi yerime getirsem o bana kâfi.
iskolik insanlari sevmem pek 🙄
Ben de
Öyleyim.
Değilim
Değilim
Değilim
7 24 çalışan
Sürekli iş düşünen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?