Bir ara cok linclenen, ahmet cakar'in "ben ondan guzelim" dedigi, guzellik yarismacisi kizimiz vardi. Insanlar ayak parmaklarina kas goz cizip onun fotografiyla yan yana koyuyorlardi. Brad pitt'e benzeyen cok yakisikli bir ingiliz ile evlenmis. Ben de cok cirkinim ve her gun bir sekilde birileri "kiz" olmadigimi ima ediyor. Is yerinde mesela biri kizlar buraya bakin dese "sen bakma sen onlardan degilsin" vs cok oluyor. Ustelik ben kibar biriyimdir. Twitter'da biri, kazanan tuttugum takimimi tebrik ettim diye, resmime bakip travesti suratlisin diye tivit atmisti.
Gezmek icin Avrupa'ya gittim gecen, insanlarla iletisim kurmak daha kolay gibi gelmisti. Ama yolum yok, bir sekilde kapak atip yurt disina mi gitsem bu sekilde heba olmayi engelleyebilir miyim acaba?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Almanyada yaşıyorum. Sende avrupaya geldim dedin. Burada öyle davranan insan bulamazsın. Bu bizim eğitimsiz hanzo türküleri saymıyorum. Kendine haksızlık etme. Bence güzelsindir. O lafı diyen gitsin kendine baksın. Boşuna üzülüyorsun. Bende bir ara çok kilo vardı. Sonra verdim 3 senedir vücut yapıyorum Almanyada. O yüz vermeyen hatunlar şimdi hergün laf atarlar instada. Bazen bir yerden yeni bir hayata başlamak şart
kimin ne dediği değil senin ne düşündüğün önemli bence hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah
Yüzünü görmedim ama çok güzel olduğunu düşünüyorum kendini nerde mutlu hissediyorsan oraya git