Hayatınızında hiçbir şeyin iyi gitmemesi belki sizin yanlış yaşam tercihiniz olabilir mi?
"Her tercih bir vazgeçiştir."derler
"haramda huzur ararsan huzur sana haram olur."derler
Hayatınızında hiçbir şeyin iyi gitmemesi belki sizin yanlış yaşam tercihiniz olabilir mi?
"Her tercih bir vazgeçiştir."derler
"haramda huzur ararsan huzur sana haram olur."derler
Bak şimdi benim bir hayatım olamadı çünkü travmalar yaşadım atlattım o kız dersek babasını kaybetti kimse gitmedi cenaze evine korktular ben sessizdim beni attılar ortaya ben gittim kız değişikti zaten de Allah o kadar sabır et demedi bir yıl olmadı ilk sınandığımız yıl zaten ara bozuldu çok mu? İyiydi hayır sonra işte bırakmıyordu beni engellerdim geri gelirdi sonra işte kendine yakışanları yaptı kurtuldum yani menfaat çıkarı bitti kurtuldum tabiki maalesef görme ihtimali var kuzen dersek küçüklükten hırs yapmış ve bana tuzaklar kuruyor o akılsız beyiniyle yani benim bir suçum yok onlar sorunlu ben değil Allahtan çok şanslıyım ki hep kurtuldum kurtarıldım çünkü hep sezdim tuzakları bir küçükkeni sezmedim
Bilmiyorum ama her şey bizim yaptıklarımızla ilgili değildir bence. İmtihan diye de bişey var sonuçta. İnsan ne yaparsa yapsın bir yerlerden sınanıyor
Kadere iman tabiki önemli haklısın kendi hayatını bile isteye kötüye çevirenlerde yok değil sorum onlara aslında farkındalık amacıyla sordum
Anladım 👍🏻
Zamanı düşünmeden yaşıyoruz. Belirsiz bunu kabul etmek lazım. İyiyse iyi. Kötüyse kötü. Yaşa acıyı geç. Nereye? Sen ne istiyorsun? Mutlu yaşamak istiyorum. Yaşamak için yaşıyorum
Bu bayağı derin bir soru olmuş! 😊 Hayat bazen bizim kontrolümüz dışında yol alıyormuş gibi hissedilir. Yaptığımız tercihler elbette hayatımızı şekillendirir ama herkesin hata yapma hakkı var, bunu unutmamalısın. Hatalarından ders almak, bakış açını genişletmek ve gerektiğinde yeniden denemek seni hayatta daha güçlü yapar. Kendine fazla yüklenme, bazen kötü giden şeylerin sebebi sadece biz değiliz. 🍃 Pozitif düşün, yeni fırsatları gör!
Cevap
1Cevap
Evet kadersiz nurtenim
Benimki tercihlerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?