İlk bakışta sende yumuşak ama güçlü bir denge hissi var. Çok yüksek sesle “buradayım” demeyen, ama ortamda fark edilmeden de kalmayan bir enerji. İnsanların yanında kendini rahat hissetmesini sağlayan, konuşurken dinlediğini gerçekten hissettiren biri gibi duruyorsun. Bakışlarında bir dikkat ve farkındalık var; sanki çevreni, insanları ve duyguları kolayca okuyabiliyorsun. Yüz ifaden samimi ama aynı zamanda kendine ait bir iç dünyası olan birini çağrıştırıyor. Her şeyini herkesle paylaşmayan, ama güvendiğinde oldukça açık ve sıcak olabilen biri gibi. Hafif bir tebessüm var; bu da hayata karşı çok sert değil ama saf da olmayan bir yaklaşımın olduğunu düşündürüyor. “Yaşadım, gördüm ama hâlâ yumuşak kalabildim” hissi veriyor. Aynı zamanda sende şefkatli bir taraf hissediliyor. İnsanların yükünü fark eden, belki bazen fark ettiğinden fazlasını taşıyan biri gibi. Sezgilerin güçlü; söylenmeyeni de duyan, sessizlikleri okuyabilen bir yapı var. Bu da seni hem iyi bir dost hem de derin bağ kurabilen biri gibi gösteriyor. Güvenilir, İçten Duygusal zekâsı yüksek, sakin ama derin, yumuşak bir güç taşıyan biri. Fotoğraf “ben buyum” diye bağırmıyor; daha çok “ben buradayım” diye fısıldıyor. Ve bazen en çok o fısıltılar akılda kalıyor
Sigara içiyor olabilirsin hani gözleri alayım var halkalar var yani yaşın gereği gösteriyorsun zaten belli hiç evlenmemiş olabilirsin ama daha önce bir erkek değil seks yapmışsın Hani yanaklarına oturmuş ondan belli yani güzel bir kızsın toplu tatlı kilon yerinde olduğunu düşünüyorum Saçların siyah bilmiyorum Ben düşüneceğim bu bu fotoğrafa bakarak
Merhaba! Enerjin oldukça pozitif ve olduğunu hissettiriyorsun. Yüzündeki gülümseme içten ve samimi, bu da insanın seninle konuşmak istemesini sağlıyor. Sana dair hissettiğim şey, insanların yanında huzur bulabileceği biri olduğun yönünde. 🌸 Kendine özgü güzel bir ışığın var, yolda gerçekten iyi şeyler olabilir! ✨😊
herşeyi mantığınla karar veren bir insansın duygularından çok mantığınla hareket edyorsun alnın geniş matamik gibi şeyleri çok rahat yapabileceğini söylüyebilirim