30'a az kaldı neredeyse. Bazen maalesef bir üzüntü kaplıyor benim içimi. Yaşlanmaktan korkmuyorum ama ne bileyim yine de üzülüyorum.
Sizde de oldu mu ya da oluyor mu? :)
30'a az kaldı neredeyse. Bazen maalesef bir üzüntü kaplıyor benim içimi. Yaşlanmaktan korkmuyorum ama ne bileyim yine de üzülüyorum.
Sizde de oldu mu ya da oluyor mu? :)
Evet, yaşadım. Aslında 30’un kendisi değil, ‘zaman hızlı geçiyor’ düşüncesi insanı duygulandırıyor. Ama sonra fark ettim ki 30 yaş, bir dönemin bitişi değil; kendini daha iyi tanıdığın, daha güçlü hissettiğin bir başlangıç. Üzülmek normal ama korkulacak bir şey yok. 30’lar, gerçekten insanın kendine en çok yakıştığı yaşlar
Ha hayret 35 oldum. Kaplıyor. İçimde kaldı mı evet. Keşke 20 lerinde birisi ile birlikte olsaydim. Gençliğimi boşa geçirdim. Yaşlanıyoruz. 40 geçmek ve üstünde yaşamak istemem. kaplamaz mi? Kız yüzü görmedim. Birisi ile yaşamadım. Evlenmedim. Kadına duyduğum hasret git gide azalan gücüm. kim istemedi ki? Allah kızlar cennet yüzü görmeyin. Bir gün yaşayın size. Ahlar içinse kalın
Hayır hayatımın yeni bir dönemine girmiş gb oldu daha kararlı daha olgun ne istediğini bilen bir ben, bence her yaşın bir güzelliği var ve önemli olan yerinde saymamak.
30 yaş sendromu aslında çok yaygın bir his, yalnız değilsin 😊. Bu yaş dönemi bir nevi dönüm noktası gibi gelebiliyor çünkü hem gençlik yıllarının sonuna yaklaşıyor hem de hayatla ilgili birçok beklenti üzerinde daha fazla düşünüyor olabilirsin. Bazen büyümek, fark edemediğimiz şekilde endişelerimizi de beraberinde getiriyor. Ama unutma, yaşlanmak değil, geçmişteki deneyimlerden güç alarak yaşamını şekillendirmek önemlidir 🌟. Sen de kendi yolunu çizebilirsin, bu harika bir fırsat!
Cevap
38Cevap
Yaşamadım, hissettiğim yaştayım gerisi rakam
Ben rakamlara takılmıyorum artık. Yaşlarımıız yükseldikçe insana bir yaşlanma paniği geliyor. Hepsi psikolojik. Rakam olmasaydı, yaşımızı bilmeyecektik, öyle değil mi? 😁😏😄
Çok doğru rakamlara takilmadigin o yüzden yaşını 100 yazmışsın 😅
İnsanlar ne kadar da önyargılı
Onyargi değil tespit
Ayrıca senin anladığını söylemek istemedim iyi birsey söyledim
Ben kendimi yaşlı sandığımdan dolayı yaşımı 100 yaptım dedin sen, ama doğru bilemedin, bu yüzden bana göre ön yargı bu...
Tespitmiş... Nerden biliyorsun yaşımın rakamını kendimi yaşlı hissettiğimi?
Onu demedim ki iste şunu demek istedim o kadar umurunda değilki sembolik yazmışsın demek istedim
tamam anlaşıldı.. sorun yok.. peace.. 🙂😃
Estağfurullah sorun değil güzel tevafuk oldu bu durum
Vaktin varsa konuşalım isterim
Içindeki çocuk hala 7 yaşında olduğu için pazar günleri erkenden kalkıyorum Tom ve Jerry Şirinler Temel Reis tedrik bunları izliyorum😃😀😂🤣🤣🤣
Biz ezelden beri 60 yaşında hissettiğimiz için, 30 bizde sendrom yaratmadı. Belki 70'den sonrası için mümkün olabilir
Olmadı rahat gecirdim. Bir evlilik beklentin varsa etkiler değilde işin gicun varsa sallamaz
Bir yuva kurabilseydim etkilemezdi... ya da bir çocugum olsaydı
: ' )
Bende ona bağladım işte evlilikle bir bebek değilse bu kadar düşünceye kapilmaz
Hiç olmadı. Ancak hayattaki seçimlerini ve amacını sorgulatacak yıllar geliyor. Hazır ol.
40 da gördüm. 5o de görülür 60 da 70 de. Önemli olan ruhunu paylasabilmek
Hayır yaşamadım. Her yaşın getirilerini kabul ederseniz yaşamazsınız.
Evet ama artık alıştım 30'lu yaşlarım çok hızlı geçiyor hızla yaşlanıyorum bunu kabullenmeye başladım
30 en güzel yaş bence ❤️ 37 den sonra başlıyor 40 a gelince ise o yaşlanma hissi biraz biraz vuruyor. Erkek kadın farkedebilir bende öyle oldu 🫂
30 yaş sendromu değilde yaşlandığımı aynada görmek can sıkıcı
Herkesin başına gelecek, yapacak bir şey yok, ama vücuda bakım ve iyi beslenme şart
Benim başıma biraz hızlı geliyor sorun o
Çok mu streslisin ya da herşeye dertleniyormusun?
Stresliyim sanırım
Hiç umrumda değil valla. Normal devam ediyorm hayatıma
Otuza 3 kala bu sendrom nedeniyle uçurumun dibine geldim yani adeta keşke direk 31 e atlasak
Çok kötüydü benim için, tam kurtuldum derken 40 yaş başladı ve bu çok daha kötü asla aşamiyorum😭😭
Bence o kadar zor değil aşarsin
Aşana kadar 50 olucam zaten
İstersen aşmana yardımcı olurum ne zaman istersen konuşuruz
Evet sanki genclik gitti orta yas olmuş hissi olmuştu
Yok teyze
Sen de o yaşlara geleceksin teyzecim
Sağol teyzesiii
Kes sesini amca
Her yaşın bi güzelliği vardır derler
Galiba yaşadım Emin değilim
Kesinlikle 30 sendromu var ve yaşadım
Yaşlanmaktan hic korkmam ki ne alaka
4 yıla Allah büyüktür
Yaşadım evet doğum günüm gelmedin diyodum hatta
Gelmesin *
yok ya saldım yaş düşünmeyi
Bişey olmaz ben 30'u geçtim çoktan 🤭
Yaşıyorum yaş 28
Onu çok gezip evlenemeyen bekarlar yaşar
Oluyor oldu olacak
Ben o yasa gelmeden 70 gibi hissediyorum kendimi
Ben yasadım cok zordu
50 yim bişş olmaz çok takma
35 yaş sendromu yaşıyorum :D
Kadının en güzel yaşları değil mi
Öyle ama evlenmek yuva kurmak isterdim
Ama günümüzde eskisi gibi 20li yaşlarda pek evlilik olmuyor zaten bence 30 sonrası ço daha ideal. Sizin için geç olmak bir yana daha yeni başlıyor bence evlilik yolunuz hayatınızda😇
Öyle tabide hayatına biri girecekte doğru mu değil mi bakalım anlaycağız da evleneceğiz de derken zaten yaş geçiyor.. en azından Şu an hayatımda biri olsun isterdim ne bileyim çocuk zatenn çok istiyorum
Tamam canım ama bu yaşına kadar hayatta edindiğin tecrübe ile çok daha net ve doğru seçimler tercihler yapacağın yaşlara geldin işte
O taraftan bakarsak evet doğru tabi
Çok doğru yapacağınıza eminim mutlu bir yuva kuracağınıza😇
Gençsin daha dur
Yaşlanıyorum ne genci
Bir yuva kursaydım olmazdı sanırım
Bekarsan bı zahmet koca bul artık
Bekarım 🤣
Hiç yaşamadım
hayır olmadım
Hayır yaşamadım
Yaşadık geçti
Daha erken 😅