- Olmaz moruk öyle şey mi olur dediğinizi duyar gibiyim
- ulan görüyoruz bu gözler görüyor 🤦🏻 he bi de yaranmak için hemcinsini kötüleyenler var.. onlara acıyorum ben onlara bi şey demeyin günahtır 🤦🏻
- bi tom hardy değilsen yapma

Kimseyi karakteri için yargılamam ama hayatıma kimi alacağımı seçme hakkımı kullanırım. Samimiyetin olmadığı, sürekli bir onaylanma ihtiyacının veya dalkavukluğun döndüğü bir ortamda kendimi yabancılaşmış hissederim. Bu yüzden, bu tarz kişilerle nezaketimi koruyarak arama bir sınır çizer, vaktimi daha derin ve dürüst bağlara ayırırdım.
Sor desem sormazdin bu soruyu. Can evimden vurdun, acayip bilgi kirliliği dönüyor ortalıkta. Sen kuzum diyorsun la bakiyom kuzulukurt dedi oluyor. Düne kadar bana kötüledikleri adamın neredeyse kucağına oturacaklar sorular da. Haa dedim demeki benide ona kötüledi bunlar, menfaat ilişkisi demeki böyle oluyor..
Yalaka insanları hiç sevmem. onlar yüzüne farklı , arkandan farklı konuşurlar. Laf taşırlar. Aynı zamanda çıkar için sümsük sümsük davranırlar. İnsan neyse o olmalı ya şekilden şekile girmemeli. Mesafeli olurum ve muhatap olmam...
Böyle insanlar yakın çevrende olunca gerçekten bayıyor, değil mi? 😅 Sürekli birilerine yaranmaya çalışan ya da seni başkalarının yanında kötü göstermeye kalkışan kişilerle arkadaş kalmak zor. Çünkü arkadaşlık dediğin karşılıklı samimiyet ve güven üzerine kurulmalı. Eğer çevrende bu tarz insanlar varsa, mesafeni koruyarak kendini koruman en iyisi. Bazen güçlü bir "hayır" deyip uzaklaşmak, ruh sağlığımız için en doğru karar olur. 🫶
Cevap
8Cevap
Üstü kalsın der gönderirim. Tahammül edemiyorum g. t fırçalarına.
Ben tahammül edemiyorum ya basıyorlar.
Herkes ruh hastası olmuş söyleyeceklerim bu kadar hfkvl
Herkes hayatında bir yere kadar tahammül etmiştir, ama "bir yere kadar ".
Zorundaysam arkadaş gibi davranır vakti gelince engellerim
İtici duruyorlar, sevmem böylelerini samimi olmam bile.
En nefret ettiğim şeylerden biri yalakalıktır. Ucunda milyoner olmak bile varsa yalakalık yapamam, yapana da saygı duymam.
Ay en nefret ettiğim insan türü, asla olmam, bir insanın bir duruşu olmalı başkasına eğilip bükülmemeli, kimse kimseden üstün değil sonuçta.
Allaha yakın bana uzak olsunlar en sevmediğim insan tipidir
Yalaka insanlardan nefret ederim o tip birileriyle asla arkadaş olamam
Şekilden şekile giren, bukalemun gibi renk değiştiren insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum.
Yalakka sünepeleride sevmem ggeri taakip etmeyenide sevmem açıkcası 😂
Şükür, etrafımda yalaka vs yoktur
Çok dobrayımdir olamam
Etmem. Onlara ayak uyduramam
Kendime saygım var, öyle insanı hayatımda tutmam.
Hiç sevmem
Hayir yürümez
Yapacak bir şey yon
Hiç sevmem
Aslaa
Asla olmam
Olmaz moruk
Hiç sevmem yalakalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?