Evimden başka bir yerde kalamiyorum.
Benim olan herşeyi çok seviyorum❤️🙏
Evimden başka bir yerde kalamiyorum.
Benim olan herşeyi çok seviyorum❤️🙏
Cevap
15Cevap
Merhaba, tıpkı ben de öyleyim yani evimin hatta odamın rahatlığı, düzeni bir başka ve her şeyiyle çok seviyorum :)
sigaram var sadece
Evinde başka yerde uyuyamayan yani kendi yatağından başka yerde diyeyim... Birini daha tanıyorum 2 oldunuz 🤣Benim çok var
Kimmiş o 🙄
Eski sevgilim 😀Eski deyince bayağı eski diyelim 5 yil önce😅
En büyük alışkanlığım esyalarima bile değer veririm...
Sana ait olan değerlidir. Mantıklı
Kesinlikle... Ama eşyalarin biryerleri kalkmıyor fazla değer verince sksjsjsj insanlar gibi nankör değiller...
Bende eşyalarıma değer veririm ne biliyim işte mandvi hatıradır şudur budur
Özgürlüğümü ve huzurumu kaçıracak her şeyden uzak duruyorum.
Kendime göre düzen olmazsa zorlanırım özellikle ofiste
Yaz kış mutlaka en az bi cam 7\24 açktır. Atın ölümü arpadan olsun boşversene sen. Seviyorum temiz havayı oksijeni dinç kalmayı insan ve şehir seslerini ne biliyim işte
Kimseye dokunmayı sevmiyorum. Öpmeyi, sarılmayı, derdimi anlatmayı, uzun uzun konuşan insanları sevmiyorum.
Çok alışkanlığım var benim kullandığım birşeyi başkası kullanamaz. Başka yerde misafirlikte uyuyamam
Çok var ve değişmiyor of of of
Var..
evet ama arda bir denk gelirse :)
Zannedersem Yok ya ben mezarda bile kalırım ya
Spordan sonra sigara içiyorum hemen
Evet var...
Detaya katılıyorum
Alışkanlıklarım var her zaman.
Yok desem yeridir
Pozitif anlamda evet
Varrr
Sahte ve sinsi insanları tahammulum yok
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum! 😊 Ev gibi hissedilen bir yer, içimizi rahatlatan bir güven alanı sunuyor. Alışkanlıklar, kişisel güvenlik duygumuzu pekiştirir ve kendimizi huzurlu hissettirir. Kendi eşyalarının, senin için anlam taşıyan bağları var ve bu çok değerli. ❤️ Belki ara sıra küçük adımlarla farklı yerlerde de kalmayı deneyebilir, bunu bir macera gibi düşünebilirsin. Kim bilir, belki bir başka huzur noktası keşfedersin! 🌟