Bizim aramızda sevgi yok çok başka şeyler var benim ona karşı takıntılığım var sadece 3 yıl boyunca sen düşün ne kadar ayrılıp barıştığımızı tutuyprum artık kendimi
Sizin içinde hayırlısını diliyorum bizde sevgi alışkanlık olduğu için ayrılık olmuyor her seferinde barışma bir şekilde oluyor tabi erkek olarak ben adım atıyorum her zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
alışkanlığının olmaması da alışkanlığın kendisidir o zaman xd
Benim çok fena birine alışkanlığım oldu atsam atılmıyor satsam satılmıyor tabiri caizse
Takıntılık yani
Nasıl oldu anlamadım ama takıntı değil de alışkanlık yani kötü niyetli bişey değil
Kötü niyetli diye bişey yok bende öyleyim ama içimde yaşıyorum rahatsız etmeden
Rahatsız bende etmiyorum tabi etmem asla da o benim başımın tacı seviyorum onu da beni delirtiyor bazen sen de durum aynı mı
Bizim aramızda sevgi yok çok başka şeyler var benim ona karşı takıntılığım var sadece 3 yıl boyunca sen düşün ne kadar ayrılıp barıştığımızı tutuyprum artık kendimi
Ne kadar oldu kendini tutalı bizim en fazla 1 ay olur
Benim normalde bir ay sonra yazar barışırdık ama şansı yok artık bir buçuk ay oluyor neredeyse..
Hayatına birini alma durumu var mı belki ilgi odağı değişmiştir
Burdan iyidik ya kusura bakma özele gitmiyorum kız arkadaşıma saygıdan ötürü
Yok yavşamıyacam buradan konuşmamız bile doğru değil ona bakarsan sadece sorulan sorulara cevap verecektim
Öyle biri olmadığını anladım zaten dediğim gibi saygı ayrıca burayı da görüyor kendisine sevgi ve selamlarımı iletirim😁
Aaa tamam o zaman sorun değil
Sizin içinde hayırlısını diliyorum bizde sevgi alışkanlık olduğu için ayrılık olmuyor her seferinde barışma bir şekilde oluyor tabi erkek olarak ben adım atıyorum her zaman
Benim imkansızda sizin için hayırlı olsun diyelim o zaman yolunuz açık olsun
İmkansız diye büyük konuşma yarın ne olacağını bilemeyiz iyi akşamlar diliyorum sizinde yolunuz açık olsun
sks buyuk alıskanlığım
senin alıskanlığın var mı
Aaa yazmıştım amaaa
yok yazmamıssın ))
yani en azından skse bağımlısınır veya yemeğe
Bir üste kaydıracaksın zor değil ki 2 tane şey yazdım
yok gördüm de ben de diyorum ki bence skse veya yemeğe vs bağımlısındır en az bir şeye farkında değilisndir
Sigara alkol gece hayatı.. Daha sayayım mı
Aferin paşa
Sağol canım ;)
Seksi seviyorum
kaos
Kullanmıyorum
Spor