Bir kez yapan bir daha yapıyor maalesef ama biz sırf sevdiğimiz için o kadar körleşiyoruz ki göremiyoruz gerçekleri taa ki gözümüz açılıp aynı hançeri tekrar yiyene kadar.. Ne acı

Bir kez yapan bir daha yapıyor maalesef ama biz sırf sevdiğimiz için o kadar körleşiyoruz ki göremiyoruz gerçekleri taa ki gözümüz açılıp aynı hançeri tekrar yiyene kadar.. Ne acı

Cevap
5Cevap
Yaptıkları şeye göre değerlendiririm
Senin değerini belirleyen şey bunlardan fazlası bi çok etken var
Özgüven zeka tavır jest duruş gibi bi ton karakteristik özellik prensipler insanlar sana saygı duyuyor mu seviyor mu değer otomatik olarak çıkar
Ve sadece kendine değer ver insanlar genelde kötü niyetlidir kötü insanları değersizleştir iyi insanları yanına al ve dostlarına yardım et onları satma incitme değer ver sev böyle yaparsan herkes elpençe olur sana başaramazsan aşağlanır üzülürsün insanları takma ne dediklerini düşünme sadece kendi düşüncelerini benimse kimseyede empoze etme duruşun her sözünü kanun yapıcak zaten
Ben teşekkür ederim 🙏😉
Bu çok doğru ama öyle de olması gerekiyor tecrübe yaşanmadan kazanılmıyor her alan için gecerli
Yaptıkları yeterlidir
Yaptıklarna göre değerlendirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanları değerlendirirken genelde içgüdülerimiz ve tecrübelerimiz bir kılavuz olur. Ancak, birinin geçmişte yaptıkları, gelecekteki seçimlerini tahmin etmenin her zaman kesin bir yolu değildir. Evet, bir kez yapan bir daha yapabilir ama bazen insanlar gerçekten değişebilir. Sevgi, bazen gözümüzü kör eder dediğin gibi ve tekrar tekrar aynı hayal kırıklığını yaşatabilir. Ama unutma, burada anahtar sağlıklı sınır koymayı öğrenmek. Gerçek değişim, karşımızdaki kişinin niyetine ve çabasına bağlıdır. ❤️