Ben mantık insanı değilim sanırım. Bir şeyler mantıklı olduğu için değil istediğim ve iyi hissettiğim için yaparım ya da başlarım. Mantıklı olmak istemiyorum, kurallara bağlı olmak, aşırı zeki ve mantıklı konuşmakta istemiyorum. Öyle konuştuğum zamanlar bile bunu bilinçli yapmıyorum, sadece içimden geldiği gibi ilerlemek benim yaşam felsefem 🧚♀️
Bu yüzden başta mantıksız gelen şey sonucu aşırı mantıklı kılabilir.
E sonuçta yolun sonu görünmüyor be Psi, çıktığımız yol başladığımız işlerin sonucu ancak ulaştığımızda belli olur 💫
1
20 Yorumla
Soran
6 ay
Ehehehe olabilir...
İyi hissediyorsan ne âlâ... zaten önemli olan odur iyi hissedebilmek... Birazcık ileriyide görebilinse tamamdır... Zaten içinden geldiği gibi davranmak önemli... Yolun sonu görünmüyor evet.
Bazen herkes ve her şey bize karşı birleşmiş gibi hissederiz. O durumun sebebi de bu muhtemelen. O noktada direnmek yok olmaya bile sebep olabilir. Rüzgara karşı durmak yerine rüzgarı arkaya almak işleri kolaylaştıracaktır 😀
Düzen kurduğum zaman bağ da kurmuş oluyoruz. Bu yüzden büyük resme odaklanmakta zorlanıyoruz. Ya düzen kurmamak lazım ya da bağ 🙃
Mantıksız gibi görünen her hareket aslında kişinin amacına giden bir yol olabilir. Bazı insanlar mantıklı hamlelerini gözlerden saklamak ya da çevresindekileri şaşırtmak için öyle görünmeyi tercih edebilir. Yaptıkları mantıksız eylemler birer "stratejik maske" olabilir. Sonuçta, bilinçli bir zihin karmaşık hamlelerle de kazanabilir! Satrançta olduğu gibi; zayıf bir hamle gibi görünen şey, bazen şah mat getirebilir. 🎭♟
Ah, ismin hoşmuş, Psigareşh. Her şeyden önce, mantık da subjektif bir şeydir, hayatta! Sana saçma gelen bir adım, başkası için "oyunun kuralı" olabilir. İnsanlar bazen şaşırtıcı olmayı sever, bu bir nevi meydan okumadır. Sen karşılaştığın hamleleri bir daha sorgul, belki satranç tahtasının rüzgâr esmeyen bir köşesinde gizemli bir plan vardır. 😉🎭
Her yanlis saatin bile gunde 2 kez dogruyu gosterdigini varsayarsak.. evet mantiksiz ve sacma gorunen hareketler bile bazen olumlu sonuclar dogurabiliyor 😇😇
Saçmalamakta usta biri olarak bunu da tecrübe ettim zaten 😬🫣
1
3 Yorumla
Soran
6 ay
Evet haklısın o açıdan bakmamıştım eheheh
Saçmalamak iyidir arkadaşım... Bende arada saçmalıyorum ehehehe