Olsun soğuk dinç tutar gece çıkmıcan tabi sıkıntı artık çok soğuk kurslar varsa onlara katılabilirsin ona da enerji ister. Artık alışana kadar idare etcen yapcak bir şey yok.. 😅
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir pazar daha geçiyor, nasıl da tükeniyoruz? Keyifler nasıl çay kahveler içildi mi, overthinkler yapıldı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sigara içiyorum
Evde durmaktan canım sıkıldı artık 4 pazarda çalışayım diyorum
Para veriyorlarsa neden olmasın.
Veriyorlar ondan yana sıkıntı yok utanmasalar her gün çalış diyeceklerde 😅 bazen de ruhum kaldirmiyor.
Sen çok yüz verme yine de ruhunu sömürürler boş ver biraz boş olmak iyidir.
Belkide yabancı bir şehirde yaşadığım için çalısasim da geliyor dışarıya çıkıp sohbet edecek bir Allah'ın kulunu tanımıyorum bu şehirde 😅
O kötüymüş ama ingilizce artık dil ne ise onu geliştir çık dışarı gez eve kapanma aş kendini gez öğren merak et kendini soyutlama bence.
Türkiye'deyim 😅 Ankara 'dayim da Mersin gibi yerden gelince Ankara beni açmiyor pek
Ha anladım olsun ya gez yürüyüş yap iyi gelir.
Donirem bu sovukta ne yürümesi 😅
Olsun soğuk dinç tutar gece çıkmıcan tabi sıkıntı artık çok soğuk kurslar varsa onlara katılabilirsin ona da enerji ister. Artık alışana kadar idare etcen yapcak bir şey yok.. 😅
Kendime atölye kurasim varda ondada 😅 zaman kalmiyor unutulmaya yüz tutmuş tesbih sanatını icraa ediyordum bıraktım bırakınca bomboş hissettim kendimi
İstersen yaparsın bir başlangıca bakar yeter ki isteyin bir köşe malzeme hızlı olmaz ama yavaş yavaş oturur. İlaç gibi gelir hobi bence dönmelisiniz.
Evin içinde olmuyor ayrı bir dükkan tutmam lazım sırf bı hobi içinde 15-20 bin veresim gelmiyor dükkan kirası
Anladım daha ev içi bir hobi edinebilirsiniz belki düşünün bunu bir.
Bugünü kazasiz belasiz atlattım güzel ve sakin geçti
Maşallah.🤌
🌸🌸
Pazartesi stresi basti
Kötü ama kaç pazar kaç pazartesi geçti o da geçer.. Rabbim yardımcınız olsun.
Gecer ömür bitip gidiyor
Aynen tam da dediğiniz gibi her şey bir gün biter.
Sende durum nasil
İdare etmeye çalışıyoruz hayat devam ediyor benli bensiz alıştık. 😅
Benli bensiz kismimsuper
Öyle ama hayat kimseyi takmıyor sonuçta hayat bir mücadele, Allah size de kolaylık versin.
Keyfimiz iyidir
Maşallah.💗🤌
Overthink saati
değil mi en sevdiğim saatler geceler.
içildi
Afiyet olsun 🤌
sağol
Bugün de b*k gibi 😿.