Sanırım hepimiz ister istemez sinirliyken çok kalp kırmışızdır peki bunu kontrol altına alabildiniz mi?

Sanırım hepimiz ister istemez sinirliyken çok kalp kırmışızdır peki bunu kontrol altına alabildiniz mi?

Sinirliyken fazla konuşmamaya dikkat ederim çünkü o öfke anıyla ağızdan çıkanlara dikkat etmiyor insan, dolayısıyla kalp de kırabiliyor ister istemez, genel olarak da kalp kırmamaya çok dikkat ederim, hikayenin sonunda da kalbini kırdığımız insana yolumuz muhakkak düşüyor kim ne derse desin.
Uzun saatler sinirli kalamam bu yüzden sinirliyken pek kalp kırmak gibi bir durumum yok. Ama sinirliysem konuşmam benimle konuşana cevap vermem. Ancak çok uzatırsa “benimle konuşma” derim.
Genelde bu tepkime kızan oluyor ama yıllardır böyle olan bir şeyi değiştiremiyorum.
Elbette insan sinirliyken çok mantıklı düşünemiyor.
Çok sinirliysem baya ağır konuşuyorum ya, ister istemez kırıyorum
Kalp kırmamaya dikkat ediyorum her zaman için sinirliyken konuşmam o yüzden sinirimin geçmesini beklerim daha çok
Teşekkür ederim dostum 🙏
Rica ederim dostum
Sinirliyken kalp kırmak, çoğu kişinin istemeden de olsa yaptığı bir davranış aslında. Duygularımız yoğunlaşınca kontrol biraz zorlaşabiliyor. Ancak önemli olan bu farkındalığı kazanıp, tepki vermeden önce duraksamak. Geçmişte kırdığın kalpler için üzülüyorsan bile, bu artık bir şeyleri değiştirmek için güzel bir başlangıç olabilir. Anlık tepkiler yerine, duygularını kontrol etmeyi öğreneceğine inanıyorum. 🍃
Cevap
16Cevap
Sinirliyken kırmamak mümkün değil, kaçmaya çalışıyorum sevdiğim insanlardan o an ama bırakmıyorlarsa, kırılırlar.
Yaparim oyle şeyler o yüzdendir ki sinirli olunca uzak kalırım bir süre
Değer verdiğim biriyse dikkat ederim, hemen cevap vermem. Değilse umrumda olmaz pek
Çok sağlam kırıyorum. Hoş bir şey değil ama canım yanınca bende yakıyorum.
Genelde kafa kırıyorum, onun içinde fazla yaklaşan olmuyor.
Kırdığım zamanlar olmuştur elbette...
Bazen istemeden insan kalp kırabiliyor. Biraz da karşı tarafla alakalı bir durum. Sinirliyken kimse dokunmazsa, ben gidip bulaşmam zaten. Ama sinirliyken bile isteye, özellikle beni sinir eden kişi, üstüme gelirse, kalp kırılmasıyla kurtulursa şükretsin…. başka yerleride kırılabilirdi çünkü. Dur dediğimde durursa, sıkıntı olmaz, sinirim yatıştığında normal ve sakin halime dönerim, sağlıklı iletişim kurarız
Hayır. Sinirliyken bile durup düşünmeye çalışırım. Çünkü o an söylenen bir sözün, geçse bile izi kalabiliyor. Kırmak kolay ama onarmak zor… O yüzden duygularım ne kadar yoğun olursa olsun, kelimelerimi seçerek konuşmayı tercih ederim. Sessiz kalmak bazen kalp kırmaktan daha değerlidir.
Değer verdiğim bir kişiyse ne kadar sinirlenmiş olursam olayım asla kalbini kırmam, bilmeden bir şey demiştir ya da iyiliğimi istemiştir. Gözden çıkardığım biriyse kalbi kırılır kırılmaz hiç umursamam.
Sinirli iken istemeden de olsa kalp kırıyorum, kendime çok kızıyorum.
Konuşmamayı, hatta yalnız kalmayı tercih ediyorum. Bu bana iyi geliyor.
Sakin bir yapıya sahibim sinirli olduğum vakit o insana dolmuş olmam gerekli bu sebepten durumu izah edip geri çekilirim yanaşmaması ve hatasını anlamaması gerekli..
Eğer birinin kalbini kırmışsam gerçekten kırılması gerekiyordur, hak etmiştir.. Çünkü kolay kolay kırmam ben.. Pişman da olmam bu yüzden..
Evet kırıyorum, o yüzden öyle bir an da benimle konuşmamalarını ve konuyu uzatmamalarını söylerim. Sakinleşince iletişime geçmeyi tercih ediyorum
Kontrollü olsmaya çalışırım sinirliyken bile kendimi durdurmaya çalışıyorum ama çok nadir de olsa yapmışızdır öyle hatalar sonra gönül almayı bildik
Zamanında böyle çok kalp kırdım. Artık sessiz kalmaya çalışıyorum. İyi mi ediyorum kötü mü bilemiyorum
çok sinirliysem oradan çıkıyorum veya tartışmayı erteliyorum
Sinirliyken kalp kıranlar özür dilemeli bence
Karşımdaki bilerek beni sinir etmeye çalışıyorsa misliyle cevap vermek hakkımdır
Sinirli veya sakin olsamda kalp kırmaya dikkat ederim ama hakeden olunca da acımam
Bazen kalbinizin kırılmasına izin verin ( Kırıyom ama kişiden kişiye değişiyor. )
Yok kendimi odama kapatırım sakinleştiririm
Evet bunun için susmayı ve yalnız kalmayı tercih ediyorum
Eskiden daha dikkatliydim fakat şimdi tahammül seviyem sıfır.
hayır sinirliyken bile söylediklerime dikkat ederim
Ben kırarım evet. Bu yüzden sinirliyken beni benimle bırakmaları lazım.
Evet sinirlendiren insanin kalbini kırıyorum bazen fazla yükseliyorum
Maalesef evet, karşımdaki insana da pek dikkat etmeksizin kalbini kırabiliyorum kırdığım da oldu
Kırmamak için susmayı tercih edip köşeme çekiliyorum, müzik dinleyip sakinleşmeyi bekliyorum.
Sinirliysem kalp kırarım ama bu haksız yere kırdığımı göstermez..
Hak eden olursa evet.
Ağır konuşabiliyorum
Ama çok büyük birsey yapması lazım
Sinirsizken de kırıyorum ki. Hobi benim için
Kalbim kırıldıysa kırıyorum onun haricinde kalp kırmamak için bulundugum ortamı terk ediyorum
Evet sonrada çok pişman olup özür diliyordum ama haklı ben bile olsam karşımdakinden özür dilerim
Evet istemeden olabiliyor bazen
Özellikle sinirliyken sakin kalmaya çabalarım.
Kirmamaya özen gösteriyorum diyelim
Biraz kırıcı olabiliyorum elbette
Mesafeli olabiliyorum
Evet çok merak edip üstüme gelirse
Evet maalesef oluyor bazen
Hayır
Evet ama aynı saat içerisinde telafi ederim.
Kırma ihtimalim var..
Maalesef evet kırıyorum
Yok genellikle konuşmuyorum
Evet ister istemez
Yok hiç öyle alışkanlıklarım
Kırmamaya dikkat ederim
Maalesef kırabiliyorum
Evet. sinirliyken kimseyi gözüm görmüyor ya
Maalesef kırabiliyorum
Evet kırardım
Evet maalesef üzücü ve yapmamam gereken şeyler
Ben bulasmıyorum kimseye