İnsan hiç huzur bulmadığını ortamdan veya mutlu olmadığını ortamdan insanlardan bı an önce hayatından çıkardıktan sonra ne gibi değişikler oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
s 8 ayİnan bana hiç bir değişiklik olmuyor sadece kendini daha iyi ve mutlu hissediyorsun hani tırnakların uzar ve rahatsız olursun sonrada kesip çöpe atarsın ya bazı insanlarda işte böyle hiç ugrasmayın bagınızı kesip çöpe atın.
03 Yorumla
Soran8 ayAynen ne kdar doğru mantıklı söylemişsin var ya bildiğin öyle insanlar benden uzak ya uzak dursunlar sinsi yılanlar hele insanları kullanmak
Soran8 ayKendımı daha huzur ve özgür gibi hissediyorum
- 8 ay
Uzaklastır
Yapay Zeka Cevapladı
Huzur bulmadığın bir ortamdan veya insanlardan uzaklaşmak, ilk etapta bir boşluk hissi yaratabilir, bu oldukça doğal. Ama zamanla, üzerindeki ağırlığın kalktığını, nefes aldığını ve daha özgür bir birey olduğunu fark edersin. Kendine dönme, ihtiyaçlarını anlama ve kendine daha fazla zaman ayırma şansı doğar. 🕊️
Bazen huzursuzluk alıştığın bir rutine dönüştüğü için bunun farkına varmak bile güçtür. Ancak sen değişiklik yapıp o ortamdan çıktığında çok daha dingin bir ruh hali kazanabilirsin. Ayrıca kendine yeniden öncelik vermek sana güç ve mutluluk hissi getirir. ✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)8 ayÇok iyi oluyor gğzel bir uyku çekiyorsun
0128 Yorumla
Soran8 ayYa öyle insanlar benden uzak dursunlar düşünsene 4 sene onlarla olup hayatını alüst mü etmek istiyorsun yoksa kendını ezik mi yapmak istiyorsun onlarla olup uzak dursun öyle ınsanlar ıyy benden kendını özgüvenli yapıcaksın her zaman insanların ağzına sıçacaksın yanı fena olucaksın bi devırde
Soran8 ayYoksa insanlar senı elinde oynatsın mı tekme mı atsın sana
Cevap sahibi8 ayYani en iyisini yapmışsın daha iyi misin şimdi
Soran8 ayBilmiyorum iyiyim şimdi 3.5 4 sene oldu biraz kendındeyim yanı
Soran8 aybazen de değiştim değişik gibi hissediyorum kendımı dpsşsğs
Cevap sahibi8 ayNasıl yani dndnmdms
Soran8 ayya ben insanlardan herkesten o kadar sıkıldım ki yanı insan bazen kendı mutluluğunu istiyor tek sebep mutlu olmak istiyorum bu yanı sevmek ve sevınmek sebebini de bilmiyorum
Cevap sahibi8 ayÇok güzel şeyler istiyorsun bence ama yalnızlığı da seviyormusun
Soran8 ayya ne bileyim bilmiyorum bende ya
Soran8 ayEvet istiyorum kesınlıkle öyle her zaman mutlu olmak ve sevinmek ister neden gidip ikiyüzlü insanlarla olsun veya baş geçirsin ki istemez kimse uğraşmakta istemez yalnızlığı sevmıyorum tabı ki de ama yalnız bir çok şeyden iyidir insanlardan
Soran8 ayHer insan mutlu olmak ve sevinmek ister
Cevap sahibi8 ayKafan güzel değil di mi dmdmsm
Soran8 aybazı insanları sessiz sedasız çıkardım hayatımdan çünkü böyle olması gerekıyormuş yanlarına çağırınca gitmiyorum huzur ve tek sebepten ötedir
Cevap sahibi8 ayEvet evet katılıyorum bende çok güzel sohbetin var bu arada
Soran8 ayyok benım kafam güzel değil, normalım gayet söylediklerim net doğru yanı nıye yalan olsun ki
Soran8 aysağol teşekkür ederim sohbetin güzel demesine dpsösğss
Cevap sahibi8 ayHer zaman böyle konuşkan mısın
Soran8 ayAma dediğim gibi kendı istediğim gibi istediğim bir insanı bulamadım
Cevap sahibi8 ayBulursun nasıl mesela istediğin biri
Soran8 ayyanı evet arada sırada samımı olduğum insanlarla konuşurum ben aslında bıraz akıllıyım nasıl davranacağımı gayet çok iyi biliyorum yanı anlatabıldın mı bazı insanların yanında hiç konuşmam gözlemci olurum yani demek istediğim bişey anlatmam samımı olduğum huzur bulduğum insanlarla konuşurum gerçekten öyle yanı
Cevap sahibi8 ayHayalinde kurarken nasıl olsa oh çok iyi olur diyorsun
Soran8 aybilmiyorum gayet normal olsun dediğim gibi arkadaş veya dost dediğim ikiyüzlü olmasın yılan sınsı de olmasın insan olsun sevdiğini hisettirsin bu sebep olgun olsun yanı ne demek istediğim bu
Soran8 ayyanı evet dediğin gibi olabilir
Cevap sahibi8 aySamimi sıcak kanlı olursa yanında rahat edersin bende öyleyim
Soran8 ayBen sadece bunu istiyorum öyle insanlardan da uzak duruyorum bazen mesafemı koruyorum mesafelı davranıyorum istemediğim be sevmediğim için
Soran8 ayyanı evet öyle
Cevap sahibi8 ayEvet çok güzel yazıyorsun gerçekten çok hoşuma gitti yazdıkların beni mutlu ettin okurken
Soran8 aybilmiyorum ya tek isteğim mutlu olmak anlatabıldın mı sevdiğim insanlarla geçirmek huzurlu dediğim gibi
Soran8 aysağol teşekkür ederim canım olabilir öyle şeyler ilk defa karşılaşmışsın demek ki
Cevap sahibi8 ayİlk defa değil ama sen değişik geldin bana bilemedim daha özel
Soran8 ayAllah Allah ilginçmiş dpsçsğsüs ben değişik değilim bence her insanın kızın olması gereken şey karakter işte o yüzden demiş olabilirsin öyle
Soran8 ayÖzel de ilginçime gitti dpsşsis
Cevap sahibi8 ayNiye ki
Soran8 aydeğişik olmak kötü mi bilmiyorum öyle diyenlerde oluyor bazen bana bende bilmiyorum yanı anlamını da demek istediklerini de dpsşsis
Soran8 ayşakasına söyledim dkslsl
Cevap sahibi8 aySen yeni üyemisin sana hiç denk gelmesim çünkü ben çok tatlı yazıyorsun
Soran8 ayYok önceden de varım zaten fazla kullanmıyorum zaten öğrenciyim biliyorsun üni hazırlanıyorum öyle işte kendımı yolumu çiziyorum kaderimi
Cevap sahibi8 ayAilenle mi yaşıyorsun iyi hazırlanabiliyor musun peki
Soran8 ayEvet hazırlanıyorum geçen sene çalıştım zaten az ve çok bilgi sahıbıyım bu sene gideceğim zaten
Soran8 ayÇalışkan bir insanım
Cevap sahibi8 ayHem tatlı hem çalışkan hemde şakacı birisin yani ne güzel çok iyi bir şey bu
Soran8 ayşakacı olduğumu nerden anladın ki hahahah ya
Soran8 aySağol teşekkür ederim dediğim gibi
Cevap sahibi8 ayYaptın ya şaka yukarda jdksks
Cevap sahibi8 ayRica ederim terçekten sohbetin çok hoş zaman nasıl geçti anlamadım sayende
Soran8 ayvallahı bende bilmiyorum hiç sorma
Soran8 aysen bence hayatında atarlı insan gördün veya sohbetleri oldu o yüzden ben sana hoş gelmiş olabilir sohbetim özellikle
Cevap sahibi8 ayOlabilir ya ben eski sevgilimle hep tartışıyordum çok kaba yazıyordu böyle tatlı yazan görünce sohbetin hoşuma gitmiş olabilir doğru
Soran8 ayanladım canım
Soran8 aytartışmaktansa huzur içinde yaşamayi tercıh ederim yanı o kişiyle
Cevap sahibi8 ayHemde anlayışlı daha ne olsun
Cevap sahibi8 ayTartışmak va bağrışmak bana keyif vermiyor böyle şimdi yaptığımız gibi sakince uzun uzun dertleşmek lazım
Soran8 aykime anlayışlı dedin
Cevap sahibi8 aySana
Cevap sahibi8 ayDeğil misin ki
Soran8 ayanladım evet öyle dediğin gibi bizim okulda da özellikle kızlar bağırmalar tartışmalar bilmiyorum laf atmalar zorbalamalar bızım kızlarda baya vardı bende anlamadım bu özgüven nerden geliyor o kadar saçma ki gerek yok böyle şeye de keyif de değil
Soran8 ayEvet öyleyim canım
Soran8 ayÖzgüven değil hatta buna ego denir direkt
Soran8 ayyanı dediğim gibi öyle insanlarla hatta öyle kişiyle bir ömür boyu geçinmez hatta olmaz ki yalan mı yanı haklıyım tabı ki de öyle insanlardan genellikle uzak dururum yani tam bana göre değil
Cevap sahibi8 ayHiç zorbalandın mı peki
Soran8 ayhayır tabı ki de ben öyle insanlarla kişilerle muhatap olmadığım İçin hatta iletişim kurmadığımdan dolayı biraz akıllıca davrandım o yüzden öyle insanlarla hiç vaktım yok
Cevap sahibi8 aySon sınıfta samimi olduğun arkadaşların olmadı mı
Soran8 ayya demek istiyorum ki öyle insanlar benden bile uzak mesela yolda görsem önüne bakarım selam bile vermem muhattap olmam anlatabildim yanı tanımıyorum geçerim öylece
Soran8 ayoldu canım tabi ki de
Cevap sahibi8 ayHe onu soruyorum işte mesela parkta çekirdek kola yapmaz mıydınız hiç
Soran8 ayya o tarz şeyler tam bana göre değil ya çekirdek ve kola yapmak
Soran8 aySenın yaşın kaç hiç üni okudun mu?
Cevap sahibi8 ayMesela neler bahser misin biraz
Cevap sahibi8 ay35 ben okudum evet
Soran8 aybilmiyorum ya dediğim gibi çekirdek ve kola yapmam ben biraz olgun olduğum insan hatta nasıl davranacağımı biliyorum öyle şeyler pek bana göre değil çekirdek ve kola yapmaktansa sevdiğim insanlarla zaman geçiririm çekirdek ve kola yapmam s
Soran8 ayHangi bölüm
Soran8 ay35 fazla değil mi sanki abim ablam yaşındasın gören de evde kalmış diyecek hahahah allahım ya
Cevap sahibi8 ayMakina
Cevap sahibi8 ayEvde kaldım zaten bekarım ben
Cevap sahibi8 ayZaten 72 mesaj oldu 99 olunca daha yorum yazamıyoruz diye biliyorum
Soran8 ayEe çalılıyor musun hangi üniversite okudun
Soran8 aybellı evde kaldığından spsçsğsis
Soran8 ayya sana bişey sorucam da biraz alakasız olucak üniversite nasıl bi yer insanlar özellikle benım lisem biraz farklı geçti ya özellikle insanlar hocalar olsun bizim sınıftakıler kızlar neredeyse yanı o kdar egolu ki hatta üstüne ekle saçma bişey ya ne gördüm yaşadım resmen ben okumayı geldım nereye geldim diye sorguladım bı şükürler olsun ama bitirdim okulu da sıra üniversite var benım için
Cevap sahibi8 ayÇalışıyorum da evde kaldığım nasıl belli ki
Soran8 ayya sosyal çürüme iyice gittikçe arttı bızım hocalar Bile hoca değil ya bambaşka bişey sevıyede ya kımseyı anlamıyorum
Soran8 ayHangi üniversite
Cevap sahibi8 ayÇok güzel soru sordun ama bu iş tamamen şans işi yurtta mı kalacaksın kendi şehrini mi yazacaksın
Cevap sahibi8 ayİtü
Soran8 ayOo itü mü ne diyorsun sen
Soran8 aybilmem her ikisi de olur itü sana ne gibi şeyler kazandırdı azcık anlatsana benım de itü düşünüyorum
Soran8 aymesela şehir yurt dışı özellikle imkanlar eğitimler nasıl sınavları zor mu anlat bıraz bahset
Soran8 ayHatta şu an çalıştığım şeyden ne kadar maaş alıyorsun
Soran8 ayBazı itü okuyanlarda gördüm işsizler ben bi senı merak ettim anlatsana bana
Cevap sahibi8 ayİtü bana diploma hariç bir şey kazandırmadı. Mezun olunca kendim şantiyede işe başladım mekanik havalandırma üzerine sonra öyle tecrübe edindim. Sonra irlandaya taşındım bir iş bulup burada bilinen bir markanın teklif mühendisi olarak çalışıyorum
Soran8 ayÇok iyi ama gerçekten itü okumak ilk binlerce girmek lazım
Soran8 ayBenımde hayalım aslında bak sende çalışkansın daha ne olsun işte
Soran8 ayOlsun itü okumak isteyenler gerçi yurt dışı Avrupa hayali kuruyor zaten amaç orada çalışmak istiyorlar daha iyi para gelir elde etmek
Soran8 ayYanı arkadaşlık ortam felan diploma iyidir ama
Soran8 aySonraları nasıldı sana göre yani üni
Cevap sahibi8 ayÜni nasıl geçti diye mi soruyorsun
Soran8 ayHiç alttan attığın ders oldu mu vesaire işte atıyorum anlat dinlerim hiç ortamın felan olmadı mı biraz itü üniversite başarılarını anlata dinleyeyim genellıkle aslında itü de okuyanlar yarısı çoğu sınıfta kalmış hatta 8 senede bitiren bile varmış sen kaç senede bitirdin
Soran8 ayAynen evet öylr
Soran8 ayİrlanda da ne kadar maaş alıyorsun bak şöyle itü okurken hiç yurt dışı gezdin mi genç yaşlarında gerçi
Soran8 ayBenımde aslınsa matematik mühendisliği
Cevap sahibi8 ay5,5 yılda bitidim. Ortam yoktu çoğu bölümde erkekti hep zaten sığır gibi yaşadık. Parada yoktu tabi cepte o zamanlar öyle boş zamanlardı bama göre
Soran8 ayDiplomayı almış olabilirsin en azından geleceğin var yanı anlatabildin mı o konuda iyisin aslında bizde kızlar olarak okumak İçin kendı ayaklarımız üstünde durmamız lazım çok mu çalıştın üniversite hazırlanırken
Cevap sahibi8 ay4000 pound
Cevap sahibi8 ayOkurken hiç gezmedim
Cevap sahibi8 ayEtkinliklere de fazla katılmadım zaten ben fazla aktif değildim
Cevap sahibi8 ayBenim sayısalım çok iyiydi zaten birazcıkta sözel çalıştım sadece
Soran8 ayyanı senı anlıyorum evet herkes yokluktan gelıyor bizde yokluktan geliyoruz dediğim gibi bazıların baba parası ben bile lise okurken aç kaldım zor durumda olduğumuz İçin dediğin gibi cepte de beş kuruş para yok benım için sorun değil ya ekonomının zaten bellı ne halde olduğunu zaten benım ailem zengin değil babam hele hiç anlatmıyım boş ver neyse ki
Soran8 ay4000 pound ne kadar yapar Türk parası özellikle
Soran8 ayAnladım benım de matematiğim iyi aslında iktisat düşünüyorum sence nasıl uyar mı işletme ekonometri gibi
Soran8 ayMühendis okurken kendını geliştirmek zorundasın işte atıyorum etkınlık ne bileyim öyle geleceğini kurtarmışsın işte darısı bana diycem de
Cevap sahibi8 ayİktisat işletme çok mezun var iş bulamıyorlar diye biliyorum
Soran8 ayEvet öyle bende onu demek istedim işsizler yurt dışı nasıl merak ettim
Soran8 ayBide sana bişey sorucam sorması ayıp olmasa da yurtdışına nasıl çıktın iş buldun yanı benım de hayalım ya gerçi ondan
Cevap sahibi8 ayCv hazırladım sonra iş arama sitelerinden firmalara gönderdim teklif mektubu hazırlanıyor çalışma vizesi alıyorsun
Soran8 ayanladım
Soran8 ayYalnız 4000 pound çok Türk parası yapar 200 bin
Soran8 ayYa daha fazlası
Soran8 ayMemnun musun yurtdışın da hiç evin yok mu araban felan 😀 birikimini neye yapıyorsun gerçi onu merak ettim
Cevap sahibi8 ayEvim yok işyerinin sağladığı studio daire var 2 arkadaş kalıyoruz. Birikimimi kriptoya yatıyorum orada kaybediyorum sjsjskzld
Soran8 ayoha yuh çuş kriptoya para mı yatırılır Allah aşkına bi bırak hiç değmez yani hiç ailene felan göndermiyor musun yani
Soran8 ayYanı yalnız o para çok para araba alırsın evın olur çok 50 adet Türkiye de
Soran8 ayYanı hiö Türkiye felan gelmıyor musun özellikle gelip araba almak ev almak aklında yok mu kripto nedir yanı
Soran8 ayYani ben o parayı alsam dünyalar benım olur yanı dpsşsğsis
Cevap sahibi8 ayTürkiyede evler 7 8 milyondan başlıypr hiç yemesen 4 5 yılda anca alırsın zaten
Soran8 ayYok ya 2 milyon da var
Soran8 ay10 ayda 1 ev alabiliyorsun 200 binle yanı
Soran8 ayAraba bile alırsın sana kalmış
Soran8 aybana kalsa çok iyi parası neyse ki
Cevap sahibi8 ayTamam öyle olsun bu kadar sohbet yeter mş artık yoruldum ben işimde bitti zaten
Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Huzur verir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Huzur bulmadığını ortamdan ve insanlardan hayatından çıkarmak bi an önce insana ne hissettirir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım