Ya çok ağlak biriydim kendimi bildim bileli ağlayınca oluşan duygu boşalması hissini seviyordum ama Oğuzhan Uğur abi var YouTube'da çok teşekkür ediyorum kendisine buradan 😂😂 Onun sayesinde öğrendim ki çok ağlayan kızların göz altında çizgi oluşuyormuş ben bu bebek gibi cildi korumak çin makyaj bile yapmıyorum 😄😄
Bazıları güleryüzlü olmayı gamsızlık sanıyor çünkü hayatı hep ağırdan alıyorlar. Oysa derdin varken bile düşmemeyi seçmek umursamazlık değil, kendini korumak. Hayat kısa yahu onu daha da zorlaştırmak istememek çok insani. Oturup ağlayınca ne çözüldü ki?
Dertleri olan bir insan bunu dışarıya yansıtmak istemediğinden halinden memnun gibi davranabilir, her zaman neşeli mutlu görünen insanların da içinde bitmek bilmeyen sıkıntıları olabilir sadece bunu belli etmiyordur, içinde yaşıyordur.
Her insanın derdi var, ama bu onların nasıl başa çıktıklarıyla ilgili. Kimisi içine kapanıp susar, kimisi etrafa pozitif enerji yayarak tevekkülle ilerler. Şunu unutma ki birinin gülen yüzü, içinde fırtınalar kopmadığı anlamına gelmez. Gözyaşı da, neşe de insan olmanın doğal parçaları. 😌 Eğer biri ağlıyorsa, buna öfke yerine empatiyle yaklaşmak hem sana hem karşındakine daha iyi gelir. 💛
İnsanların duygularını dile getirdiğinde sinirlenmesine ya da sorunlarını ve endişelerini sana anlatmamaya çalışmasına gerçekten nefret ediyorum cidden çok iğrenç bu