Onlara aşık oluyolar..
Ağzından çıkanı kulağı duymaz, söylediği sözün karşı tarafta nasıl etki yaratacağını bilmek istemez.
Millet bu hıyarlara bayılıyor.
Aman çok mu marjinalll.
Hay sizin akliniza.
Onlara aşık oluyolar..
Ağzından çıkanı kulağı duymaz, söylediği sözün karşı tarafta nasıl etki yaratacağını bilmek istemez.
Millet bu hıyarlara bayılıyor.
Aman çok mu marjinalll.
Hay sizin akliniza.
Cevap
6Cevap
Kesinlikle haklısın.
Biz insanları kırmayalım diye kendimizden ödün veriyoruz, kıymet bilen yok.
Empati yoksunu insanda gün sonu yalnızlık bulunur anca
İnsanlar artık görsellik arıyor karakterden ziyade o yüzden
Kalpsizler sanrm kırılıyorlar sonra gelip burada soru soruyorlar
Arayışlar amaçlar ve sadece olsun diye baktıkları ilişkilerde bazı duygularin eksikliğini sorgulamiyorlar
Saçma sapan ama işte arzu ve istekler değişiyor maalesef ki
İyi de nerde kaldı duygular, nerde kaldı hisler, sanat, insanlık..
Gelişeceğimize geriledik..
Tamam tip önemli ama miranda kerr olmaya da gerek yok. Herkes şimdi manken tip istiyor. Anlamadım gitti babama sordum eskiden bu kadar insanlar ister miydi güzellik yakışıklılık diye, yok be dedi..
Bak yazdıklarından örnek vereym sanat diyorsun şu an ki şarkılara bak birde 80 90larin şarkılarına bak onlar bile nasıl 💩tan bir evrim geçirdi ve insanlar da o b0ktan şarkılar gbi evrim geçiriyor maalesef ki
Beyinsiz erkek çok olduğu gibi
Kadında çok maalesef
Üzücü ama gerçek
Ben de o malları anlamıyoru ve genellikle aslan ve yay burçlarında oluyor bu empati eksikliği. sen de muhtemelen yengeçsindir
Kova da aynı biliyorum, eril burçların çogunda az veya çok empati eksikliği sorunu var..
Yükselen yengeçten yırtmışsın demek ki hassas empatik yapmış o seni. normalde başaklar da soguk ve katıdır.
Balık ben. Senin karşıt burcun. asc akrep, ayım ikizler
İnsancıl olmak pek işe yaramıyor böyle bir zamanda ama.
herkes empati kuramaz maalesef
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Empati yoksunu insanlar bazen kendilerine olan fazla öz güvenleri ya da sınır tanımaz tavırları yüzünden ilgi çekiyor olabilir gibi görünüyor. Ama unutma, bu tarz ilginin temeli genelde derin bir hayranlıktan ziyade kısa süreli bir etkilenme oluyor. İnsanlar bazen yanlış duygusal sebeplerle seçim yapabiliyor. Belki de başlarda ilgi çekici gelen bu özellik, zamanla uzak durmanın sebeplerine dönüşebiliyor. ❤️🔥 Özetle, herkes kendi içindeki eksiklikleri tamamlamaya çalışıyor.